varvanitidis 20 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 Γεια και χαρά σε όλους Να 'μαι κι εγώ! Ασχολούμαι με το χόμπι εδώ και χρόνια αλλά μόνο τα 3 τελευταία σοβαρά. Μετά από 1 περίπου χρόνο στο γλυκό νερό με απορόφησε κι εμένα η θάλασσα. Σας παρουσιάζω λοιπόν το 160lt reefακι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 20 Δεκεμβρίου 2006 #2 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 Καλός ήρθες στο φόρουμ και πολλή ωραίο το ενυδρείο σου. Αν και δεν σκαμπάζω πολλά από θαλασσινά (κολυμπάω στα γλυκά νερά) φαίνεται σωστά στημένο τουλάχιστον στο μάτι. ΕΥΓΕ, ΜΠΡΑΒΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi 20 Δεκεμβρίου 2006 #3 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 Γεια και χαρά σε όλους Να 'μαι κι εγώ! Ασχολούμαι με το χόμπι εδώ και χρόνια αλλά μόνο τα 3 τελευταία σοβαρά. Μετά από 1 περίπου χρόνο στο γλυκό νερό με απορόφησε κι εμένα η θάλασσα. Σας παρουσιάζω λοιπόν το 160lt reefακι μου. με μια πρωτη ματια... χρειαστηκε και μια δευτερη... και μια τριτη........... καλως ορισες λοιπον και για να το διαλευκανω , δεν το κοιτουσα πολλες φορες λογω μυωπιας αλλα γιατι δεν το χορταινα!!! Απλα ενα μεγαλο μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 20 Δεκεμβρίου 2006 #4 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ! Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας, καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 20 Δεκεμβρίου 2006 #5 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 Μραβο φιλε μου πολυ ωραιο το ενυδρειο σου!με βλεπω και μενα σε λιγο καιρο με θαλασσινο προς το παρον διαβαζω για να το στησω οσο το δυνατον καλυτερα! καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
christipan 20 Δεκεμβρίου 2006 #6 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 Καλώς ήρθες Το ενυδρείο σου είναι πολύ όμορφο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 20 Δεκεμβρίου 2006 #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 καλως ηλθες!!! το reefaki σου ειναι πανεμορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 20 Δεκεμβρίου 2006 #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΥΧΝΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟς ΜΕ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ 320 ΛΙΤΡΑ ΜΕ ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ 54 ΛΙΤΡΑ ΦΥΤΕΜΕΝΟ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 20 Δεκεμβρίου 2006 #9 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 Καλως ηρθες!! Το reef σου ειναι ολα τα λεφτα.ΜΠΡΑΒΟ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 20 Δεκεμβρίου 2006 #10 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 Καλώς όρισες στο forum μας και ιδιαίτερα στην κατηγορία του θαλασσινού. Καλή διαμονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 20 Δεκεμβρίου 2006 #11 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 στο Aquazone και στο Θαλασσινο τμημα του! Περιμενουμε με ενδιαφερων τις δημοσιευσεις σου, τις απαντησεις σου και τις ερωτησεις σου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 20 Δεκεμβρίου 2006 #12 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 Καλως τον! Ωραιο το ενυδρειο σου, καλως ηλθες στην παρεα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliascryptic 20 Δεκεμβρίου 2006 #13 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 ΖΟΡΙΚΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Δεκεμβρίου 2006 #14 Share 20 Δεκεμβρίου 2006 καλώς ορίσατε .. .. φίλε varvanitidis έχεις πολύ ενδιαφέρον ενυδρείο και θα χαρούμε να μάθουμε λεπτομέρειες.. aquamania έχεις οικογενειακή παράδοση και θα κάνεις θαύματα … .. εύχομαι σύντομα και αλμυρά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 21 Δεκεμβρίου 2006 #15 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 Καλώς ηρθες στην παρέα μας. Αν μπορείς βάλε και καμιά πιο κοντινή photo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 21 Δεκεμβρίου 2006 #16 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 Στο Aquazone και καλό Reefing Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvanitidis 21 Δεκεμβρίου 2006 Author #17 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 Αγαπητοί φίλοι Σας ευχαριστώ όλους για την ένθερμη υποδοχή-αποδοχή Φωτογραφίες και πολλές πολλές πληροφορίες θα βρείτε στο τμήμα του "θαλλασινού ενυδρείου" στα "ενυδρεία μελών" ως "reefακι του Μπιλλάκου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvanitidis 21 Δεκεμβρίου 2006 Author #18 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 στο τμήμα "reef" φυσικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 21 Δεκεμβρίου 2006 #19 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος