Jump to content

Καινούργιο Set Up

thanashs

Recommended Posts

Μάγκες το 200άρι ενυδρείο πλέον χτίστηκε από την αρχή....μπήκαν μέσα πολλεεεεεεεες πέτρες και έχουν μπει 9 ντεμασονι 2-3 εκατοστά το καθένα τους.....σύντομα και φωτο

Παιδιά και κάτι ακόμα...από μετρήσεις είμαι μπομπα...ξέρω πως τα ψάρια είναι φυτοφαγα...υπάρχει κάτι άλλο που πρεπει να ξέρω????και σε ποιο μέγεθος ξεκινάει η αναπαραγωγή τους...???ευχαριστώ

Να ξέρεις ότι θα χρειαστείς κι άλλες πέτρες σίγουρα..ειδικά όταν μεγαλώσουν!

Επίσης αν μπορείς αύξησε πληθυσμό..

Για αναπαραγωγες μην βιαζεσαι..τα ψάρια αυτα αργούν παρα πολυ να αναπτυχθούν!Απτα 5-6 εκ πάντως έχω δει μπουκωμενη demasoni..

Από πέτρες έχει παρά πολλές απλά δεν φαίνονται καλά στις φωτό....πληθυσμό γιατί πρέπει να αυ3ησω???

Να το χαιρεσαι αγορινα μου,ειναι πολυ ομορφο το ενυδρειο σου :buttrock:

Να το χαιρεσαι αγορινα μου,ειναι πολυ ομορφο το ενυδρειο σου :buttrock:

Να σαι καλά φίλε Βασίλη....ξέρεις ότι η δίκη σου αποψει μετράει πολύ για εμενα

Από πέτρες έχει παρά πολλές απλά δεν φαίνονται καλά στις φωτό....πληθυσμό γιατί πρέπει να αυ3ησω???

Οι πέτρες που έχεις για το μέγεθος των ψαριών σου είναι υπεραρκετές..όταν όμως τα ψάρια θα είναι ενήλικα 7-8εκ θα τους αρκούν πιστεύεις;

Πληθυσμό καλό είναι να αυξήσεις από τώρα για να μην μείνεις με 3-4 ψάρια απτις απώλειες που θα έχεις..και να ξέρεις οτι μετά δεν μπορείς να αυξήσεις!Ότι καινούριο θα μπαίνει μέσα θα το σκοτώνουν..

Πετρες έχει αρκετές και για αργότερα γιατί το βουναλακι είναι γεμάτο από κάτω....τώρα για να αυξησω τον αριθμό δεν με περνει γιατί είναι λίγα τα λίτρα

Πολύ καλό!

Δεν ξέρω την κατάσταση του ενυδρείου σου, και το τι συμπεριφορά έχουν τα ψάρια, αλλά με ένα δεύτερο χαρεμάκι απο ήρεμα ψαράκια όπως caeruleus πιστεύω πως θα ήταν καλά!

Εγώ προτείνω όχι...άστα έτσι να τα ευχαριστηθείς..

ωραια θαναση! λιγο οι πετρες εκει ψηλα με χαλανε στο ματι... καταταλα ειναι μια χαρα!

Όλα καλά με τα ψάρια....μεγαλώνουν αρκετά γρήγορα μπορώ να πω.....σήμερα τους πρόσθεσα και 4 λαμπιντο 4 εκ. Το καθένα...ν.

Ερώτηση: το ντεμασονι έκανε τρεμουλο στο λαμπιντο....γιατί???

Για να του σπασει τον τσαμπουκα τωρα που ειναι αρχη

Να κάνω μια ερώτηση....το ντεμασονι που έκανε τον τρεμουλο στο λαμπιντο επειδή έκανε αυτό σημαίνει πως είναι αρσενικό???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...