thanashs 26 Μαρτίου 2012 #1 Share 26 Μαρτίου 2012 Μάγκες το 200άρι ενυδρείο πλέον χτίστηκε από την αρχή....μπήκαν μέσα πολλεεεεεεεες πέτρες και έχουν μπει 9 ντεμασονι 2-3 εκατοστά το καθένα τους.....σύντομα και φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Μαρτίου 2012 #2 Share 27 Μαρτίου 2012 Tι διαδικασία στρωσίματος επέλεξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 27 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 27 Μαρτίου 2012 Το ενυδρείο ήταν ήδη στρομενω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Μαρτίου 2012 #4 Share 27 Μαρτίου 2012 Το ενυδρείο ήταν ήδη στρομενω.... Ok! Τότε περιμένουμε λεπτομέρειες και φωτός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 27 Μαρτίου 2012 Author #5 Share 27 Μαρτίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 27 Μαρτίου 2012 Author #6 Share 27 Μαρτίου 2012 οριστε και οι φωτογραφιες....περιμενω σχολια και εντυπωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 27 Μαρτίου 2012 Author #7 Share 27 Μαρτίου 2012 Παιδιά και κάτι ακόμα...από μετρήσεις είμαι μπομπα...ξέρω πως τα ψάρια είναι φυτοφαγα...υπάρχει κάτι άλλο που πρεπει να ξέρω????και σε ποιο μέγεθος ξεκινάει η αναπαραγωγή τους...???ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 27 Μαρτίου 2012 #8 Share 27 Μαρτίου 2012 Να ξέρεις ότι θα χρειαστείς κι άλλες πέτρες σίγουρα..ειδικά όταν μεγαλώσουν! Επίσης αν μπορείς αύξησε πληθυσμό.. Για αναπαραγωγες μην βιαζεσαι..τα ψάρια αυτα αργούν παρα πολυ να αναπτυχθούν!Απτα 5-6 εκ πάντως έχω δει μπουκωμενη demasoni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 28 Μαρτίου 2012 Author #9 Share 28 Μαρτίου 2012 Από πέτρες έχει παρά πολλές απλά δεν φαίνονται καλά στις φωτό....πληθυσμό γιατί πρέπει να αυ3ησω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Μαρτίου 2012 #10 Share 28 Μαρτίου 2012 Να το χαιρεσαι αγορινα μου,ειναι πολυ ομορφο το ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 28 Μαρτίου 2012 Author #11 Share 28 Μαρτίου 2012 Να το χαιρεσαι αγορινα μου,ειναι πολυ ομορφο το ενυδρειο σου Να σαι καλά φίλε Βασίλη....ξέρεις ότι η δίκη σου αποψει μετράει πολύ για εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 28 Μαρτίου 2012 #12 Share 28 Μαρτίου 2012 Από πέτρες έχει παρά πολλές απλά δεν φαίνονται καλά στις φωτό....πληθυσμό γιατί πρέπει να αυ3ησω??? Οι πέτρες που έχεις για το μέγεθος των ψαριών σου είναι υπεραρκετές..όταν όμως τα ψάρια θα είναι ενήλικα 7-8εκ θα τους αρκούν πιστεύεις; Πληθυσμό καλό είναι να αυξήσεις από τώρα για να μην μείνεις με 3-4 ψάρια απτις απώλειες που θα έχεις..και να ξέρεις οτι μετά δεν μπορείς να αυξήσεις!Ότι καινούριο θα μπαίνει μέσα θα το σκοτώνουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 28 Μαρτίου 2012 Author #13 Share 28 Μαρτίου 2012 Πετρες έχει αρκετές και για αργότερα γιατί το βουναλακι είναι γεμάτο από κάτω....τώρα για να αυξησω τον αριθμό δεν με περνει γιατί είναι λίγα τα λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 28 Μαρτίου 2012 #14 Share 28 Μαρτίου 2012 Πολύ καλό! Δεν ξέρω την κατάσταση του ενυδρείου σου, και το τι συμπεριφορά έχουν τα ψάρια, αλλά με ένα δεύτερο χαρεμάκι απο ήρεμα ψαράκια όπως caeruleus πιστεύω πως θα ήταν καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 28 Μαρτίου 2012 #15 Share 28 Μαρτίου 2012 Καλύτερα ας το αφήσει species... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 28 Μαρτίου 2012 Author #16 Share 28 Μαρτίου 2012 Είναι 200 λίτρα το ενυδρείο....δεν νομίζω πως εχω περιθωρια για 2 χαρεμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 29 Μαρτίου 2012 Author #17 Share 29 Μαρτίου 2012 Μπορώ να βαλλω και λαμπιντο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Μαρτίου 2012 #18 Share 29 Μαρτίου 2012 Μπορώ να βαλλω και λαμπιντο??? Mπορείς υπό προυποθέσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 29 Μαρτίου 2012 #19 Share 29 Μαρτίου 2012 Εγώ προτείνω όχι...άστα έτσι να τα ευχαριστηθείς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Μαρτίου 2012 #20 Share 29 Μαρτίου 2012 Εγώ προτείνω όχι...άστα έτσι να τα ευχαριστηθείς.. Συμφωνώ ότι με ένα είδος θα δείς καλύτερες συμπεριφορές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 1 Απριλίου 2012 #21 Share 1 Απριλίου 2012 ωραια θαναση! λιγο οι πετρες εκει ψηλα με χαλανε στο ματι... καταταλα ειναι μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 7 Απριλίου 2012 Author #22 Share 7 Απριλίου 2012 Όλα καλά με τα ψάρια....μεγαλώνουν αρκετά γρήγορα μπορώ να πω.....σήμερα τους πρόσθεσα και 4 λαμπιντο 4 εκ. Το καθένα...ν. Ερώτηση: το ντεμασονι έκανε τρεμουλο στο λαμπιντο....γιατί??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Απριλίου 2012 #23 Share 7 Απριλίου 2012 Για να του σπασει τον τσαμπουκα τωρα που ειναι αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 7 Απριλίου 2012 Author #24 Share 7 Απριλίου 2012 Ααααααα οκ....thnx για την πληροφορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 8 Απριλίου 2012 Author #25 Share 8 Απριλίου 2012 Να κάνω μια ερώτηση....το ντεμασονι που έκανε τον τρεμουλο στο λαμπιντο επειδή έκανε αυτό σημαίνει πως είναι αρσενικό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος