Jump to content

Απορια Γι Γεννες Απο Γκαπι

Kouvou

Recommended Posts

καλησπερα σκεφτομαι να ξεκινησω ενα 115λτ με γκαπι και εχω μια απορια μπορω να κανω κατι με τισ γεννες για να τις σταματησω γτ απο οτι εχω κτλβ γεννανε συνεχεια και δεν θα εχω που να τα βαλω

βαλε μονο αρσενικα αμα δεν θελεις γεννες....ετσι κι αλλιως να ξερεις πως τα μεγαλα θα τρωνε τα μικρα αν δεν ειναι πυκνοφυτευμενο το ενυδρειο σου.....απ'την αλλην αν σου επιβιωσουν και δεν τα θελεις μπορεις να τα δινεις στους συνγχομπιστες..και ακομη να ξερεις πως αν προκειται να κρατησεις καποια μικρα καλο ειναι μετα να ανανεωνεις τα ψαρια (λογω αιμομιξιας),δηλαδη να βαζεις νεα γκαπι

να τα ανανεωσω????ακομα πιο πολλα δηλαδη???? :bigemo_harabe_net-111:

απλως διαΒΑΣΑ οτι πρεπει να ειναι σε χαρεμι!

αμα γινει αιμομιξια τι γινετε?γτ ειναι τοσο κακο? μπορει να ειναι και χαζη ερωτηση!

να τα ανανεωσω????ακομα πιο πολλα δηλαδη???? :bigemo_harabe_net-111:

απλως διαΒΑΣΑ οτι πρεπει να ειναι σε χαρεμι!

αμα γινει αιμομιξια τι γινετε?γτ ειναι τοσο κακο? μπορει να ειναι και χαζη ερωτηση!

για αρχη θα παρεις ενα χαρεμι(1αρσ-2με 3 θυλ),επειδη ειναι μεγαλο το ενυδρειο σου γι αυτα,συντομα θα αποκτησεις μικρα....αιμομιξια ειναι οταν δυο αδερφια κανουν παιδια με αποτελεσμα να εχουν προβληματα τα παιδια...οποτε μετα απο τρεις γεννες ειναι καλο να βαζεις νεο αιμα,ειναι δικη σου επιλογη...επισης οταν θα εχεις πολλα γκαπυ και δεν θα εχεις την δυνατοτητα να διωξεις ολα τα θυληκα ή τα αρσενικα για να βαλεις καινουργιο θα παρεις λιγα γκαπυ(αρσ και θηλ)και θα βαλεις καινουργια(οχι πολλα διοτι θα εχεις ηδη)

οχι βρε αν θελεις ενα χαρεμι!δεν πειραζει απλως σου εδωσα οδηγιες και συμβουλες που αν θελεις τις ακολουθεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...