kotsosaqua 25 Μαρτίου 2012 #1 Share 25 Μαρτίου 2012 Πριν λιγες μερες μου γεννησανε τα 2 θυληκα γκαπυ μου συνολο 7 ψαρακια...ολα φαινονται γκρι μηπως ξερει να με πει κανεις σε τι αναλογιες φυλου γεννιουνται αυτα γιατι θελω να κρατησω μονο αρσενικα και μου φαινεται παραξενο 2 γεννες να ειναι ολα θυληκα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 25 Μαρτίου 2012 #2 Share 25 Μαρτίου 2012 Δώσε τους λίγο χρόνο ακόμα. Με τα χρώματα μπορεί να μπερδευτείς λίγο. Ο σίγουρος τρόπος είναι να παρατηρήσεις για το σκούρο σημείο που έχουν τα θηλυκά Εμφανίζεται αρκετά νωρίς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 26 Μαρτίου 2012 #3 Share 26 Μαρτίου 2012 Μέσα σε ένα μήνα θα τα καταλάβεις τι φύλο είναι το καθένα. Τα θύελλα κάνουν το σκούρο σημάδι πίσω και τα αρσενικά κάνουν λίγο σκούρο χρώματα στο σωμα τους και παίρνει χρώματα η ουρά τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsosaqua 26 Μαρτίου 2012 Author #4 Share 26 Μαρτίου 2012 οκ παιδια thnx!!! θα το παρατηρησω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος