eythimis 25 Μαρτίου 2012 #1 Share 25 Μαρτίου 2012 από εχθές το βράδυ φούσκωσε η κοιλιά του αρσενικού μου ξιφοφορο και ενεργείται συνεχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 28 Μαρτίου 2012 #2 Share 28 Μαρτίου 2012 Μήπως ταΐζεις πολύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 28 Μαρτίου 2012 #3 Share 28 Μαρτίου 2012 βαζεις μια φωτο του ψαριου σου διοτι κατι μου θυμισες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eythimis 28 Μαρτίου 2012 Author #4 Share 28 Μαρτίου 2012 παιδιά το ψάρι ξεφούσκωσε μάλλον ήταν από την τροφή που μου έδωσε ο petshopas spiroulina super forte Link to comment Share on other sites More sharing options...
eythimis 28 Μαρτίου 2012 Author #5 Share 28 Μαρτίου 2012 με άφαντη η θηλυκια αυτήν δε την βλέπω καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Μαρτίου 2012 #6 Share 28 Μαρτίου 2012 Μόνο super forte ταίζεις; Θα πρότεινα να την αποφεύγεις... Είναι πολύ δυνατή τροφή και μόνο καλό δεν κάνει η συνεχής χρήση της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος