Giannakis27 25 Μαρτίου 2012 #1 Share 25 Μαρτίου 2012 Καλημερα σας και καλη 25 μαρτιου.....εχω αυτο το φυτο που δεν ξερω ποιο ειδος ειναι και το ειχα παραγγειλει απο την πολωνια....στην αρχη φαινοταν μια χαρα και εκανε δυο βδομαδες για να αρχισει να βγαζει ριζες και "φυλλα" αλλα σιγα σιγα βλεπω οτι τα παλια αρχιζουν να κιτρινιζουν και ταυτοχρονα να βγαινουν πολλα μικρα καταπρασινα,ειναι φυσιολογικο αυτο???δηλαδη επειδη μπηκε σε νεο περιβαλλον τα παλια φυλλα χαλανε???απο φωτισμο ειμαι επαρκης αφου βρισκεται και κοντα στο μπαλκονι...απο λιπασματα ειμαι επισης επαρκης,χρησιμοποιω γενικο λιπασμα και κατι στικς για τις ριζες τους....σας παραθετω και φωτο για την αποψη σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Μαρτίου 2012 #2 Share 25 Μαρτίου 2012 Καλημερα!Συνηθος τα φυτα οταν τα φυτευουμε στο ενυδρειο μας χανουν καποια φυλλα μεχρι να εγκληματιστουν στο νεο περιβαλον.Το λαθος σου ειναι ειναι οτι εχεις χοντρο χαλικι και δεν εχεις και υποστρωμα απο κατω.Τα φυτα τυπου γρασιδι θελουν ψιλοκοκο χαλικι και υποστρωμα απο κατω,με τα στικς στις ριζες δεν θα κανεις δουλεια σ αυτο το φυτο.Πες μου λιγο και τι φωτισμο εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 25 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 25 Μαρτίου 2012 F8T5/6500K 8W για 20 λιτρο...παντως εχω κι αλλο τυπου γρασιδι που τα παει πολυ καλα και βγαζει συνεχως καινουργια φυτα και αναπτυσσεται πολυ γρηγορα...οποτε θα περιμενω λιγο καιρο και τοτε θα δω τι γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Μαρτίου 2012 #4 Share 25 Μαρτίου 2012 Πιο αλλο γρασιδακι εχεις και παει καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 25 Μαρτίου 2012 Author #5 Share 25 Μαρτίου 2012 Πιο αλλο γρασιδακι εχεις και παει καλα? Hydrocotyle verticillata αυτο εχω αλλα δεν ξερω αν το θεωρεις γρασιδι αλλα γεμιζει το ενυδρειο μου και γι αυτο το θεωρω γρασιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Μαρτίου 2012 #6 Share 25 Μαρτίου 2012 Δεν ειναι γρασιδι αυτο το φυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 25 Μαρτίου 2012 Author #7 Share 25 Μαρτίου 2012 α τοτε λαθος μου σορρυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος