stefanos1979 25 Μαρτίου 2012 #1 Share 25 Μαρτίου 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους σας.Έχω πρόβλημα, ράγισε ο πάτος του ενυδρείου μου εχθές στη μεταφορά του.Κάθετα και μιλάμε για διαστάσεις 1.70Χ0.55Χ0.75. Πως μπορώ να το φτιάξω γιατί μου είπανε οτι δεν γίνεται τίποτα; Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2012 - FotisGt Γράφουμε με μικρά ελληνικά.Έγινε επεξεργασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 25 Μαρτίου 2012 #2 Share 25 Μαρτίου 2012 Μπορείς να πάρεις έναν άλλο πάτο 1 εκατοστά μικρότερο και να το κολησεις εσωτερικά με μπόλικη σιλικονη η να ξεκολησεις τον ήδη υπάρχον και να κλήσεις άλλον αλλά είναι πολύ πιο δυσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Μαρτίου 2012 #3 Share 25 Μαρτίου 2012 Το θεμα μεταφερθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Μαρτίου 2012 #4 Share 25 Μαρτίου 2012 Το ενυδρειο εχει κοντρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 25 Μαρτίου 2012 #5 Share 25 Μαρτίου 2012 Βάλε μια foto να δούμε το σπάσιμο, κάνε και μία περιγραφή, αν έχει κόντρες κλπ. Πιθανότατα να φτιάχνεται με έναν δεύτερο πάτο από επάνω, πιθανότατα όμως να μην γίνεται ανάλογα το σπάσιμο οπότε ή πας για ξανά - κόλλημα από την αρχή ή πας σε καινούριο. Κάνε μια περιγραφή και βλέπουμε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulhealer 29 Μαρτίου 2012 #6 Share 29 Μαρτίου 2012 είχα το ίδιο πρόβλημα με ραϊσμα στον πάτο. πήρα κομμάτι τζαμιού και το τοποθέτησα εσωτερικά με σιλικόνη ανάμεσα στα δύο τζάμια (πάτος και νέο τζάμι) και ύστερα έκανα ένα πέρασμα με σιλικόνη γύρω γύρω από το νέο τζάμι και 2 χρόονια μετά δεν μου έχει στάξει ούτε σταγόνα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος