Δίας 27 Μαρτίου 2012 #26 Share 27 Μαρτίου 2012 (edited) το flagyl είναι περισσότερο της πρόληψης. προτείνω metroplex για τώρα... Πιο δραστικό... Eιναι πιο ισχυρη δηλαδη η metronidazole του metroplex απο του flagyl;;;;;; Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2012 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 27 Μαρτίου 2012 #27 Share 27 Μαρτίου 2012 το flagyl είναι περισσότερο της πρόληψης. προτείνω metroplex για τώρα... Πιο δραστικό... Τι είναι αυτό το σκεύασμα ; Υπάρχει λινκ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 27 Μαρτίου 2012 #28 Share 27 Μαρτίου 2012 Σαν σκεύασμα φίλε Στράτο. Έχω δει καλύτερα αποτελέσματα από το flagyl, πιο άμεσα.. Επίσης, απ΄όσο έχω δει, τα ψάρια με μπλοατ δεν τρώνε. Το να εμποτίζουμε την τροφή δεν πιστεύω ότι έχει αποτέλεσμα όσο το να διαλύουμε την θεραπεία στο νερό του ενυδρείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Μαρτίου 2012 #29 Share 27 Μαρτίου 2012 Προτεινες φαρμακο ενυδρειακο,πιστευω χωρις να γνωριζεις το δραστικο του παραγωγο-συστατικο το οποιο ειναι το ιδιο με το flagyl και ειναι το metronidazole. Οταν δεν γνωριζουμε κατι,για ποιο λογο να απανταμε; Να το λινκ Σωκρατη http://www.seachem.com/Products/product_pages/Metronidazole.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 27 Μαρτίου 2012 #30 Share 27 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ, αλλά δεν ασχολούμαι με θεραπείες και δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 27 Μαρτίου 2012 #31 Share 27 Μαρτίου 2012 Απλά γιατί πιστεύω ότι κάτι τέτοιες στιγμές που κάποιος χρειάζεται άμεσα βοήθεια, είναι προτιμότερο να του την δίνουμε απλά χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε επίδειξη γνώσεων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Μαρτίου 2012 #32 Share 27 Μαρτίου 2012 Απλά γιατί πιστεύω ότι κάτι τέτοιες στιγμές που κάποιος χρειάζεται άμεσα βοήθεια, είναι προτιμότερο να του την δίνουμε απλά χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε επίδειξη γνώσεων.. Φιλε μου καλε δε χρειαζεται να το πας εκει το θεμα.Οσοι με ξερουν με ξερουν.............. Θα σου πω ενα τελευταιο ομως και κλεινω. Την επομενη φορα μασα καλυτερα!!!!!Γιατι οχι μονο συμβουλη δεν εδωσες,αλλα αντιθετα,εσυ εκανες αυτο που κοκκινησα πιο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 27 Μαρτίου 2012 #33 Share 27 Μαρτίου 2012 Άλλο προσωπική εμπειρία και άλλο γνώση φίλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Μαρτίου 2012 #34 Share 27 Μαρτίου 2012 Άλλο προσωπική εμπειρία και άλλο γνώση φίλε μου... Εχεις δικιο. Η εμπειρια μου δυστυχως ειναι μικρη.Θα μαθω ομως,που θα παει........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 27 Μαρτίου 2012 #35 Share 27 Μαρτίου 2012 Δεν παίζω άλλο στο παιχνίδι τον εντυπώσεων φίλε μου.. Ίσως πρέπει να πολιτευτείς.. Απλά ήθελα να βοηθήσω με βάση τα προσωπικά μου βιώματα με αυτά τα ψάρια... Δεν ήθελα να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη... Συγνώμη κιόλας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 27 Μαρτίου 2012 #36 Share 27 Μαρτίου 2012 Εχετε ακούσει σε συζήτηση να λέει κάποιος "...δεν με πιάνει το depon γι'αυτό πίνω panadol..." ? Κατι το οποίο δεν μπορει στην πραγματικότητα να συμβαίνει διότι και τα δυο παυσίπονα έχουν ως δραστική ουσία την παρακεταμόλη. Ετσι λοιπόν και στην παραπάνω συζήτηση κρίνουμε την ιδια δραστική ουσία, δηλαδή την μετρονιδαζόλη με διαφορετική εμπορική ονομασία.... Δεν τίθεται θέμα επίδειξης γνώσεων αλλα σωστής πληροφόρησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 28 Μαρτίου 2012 #37 Share 28 Μαρτίου 2012 Έχουμε μπει στη διαδικασία να συγκρίνουμε ένα ενυδρειακό φάρμακο με ένα που προορίζεται για τον άνθρωπο ..... Ξέρετε τις συγκεντρώσεις της δραστικής ουσίας στο καθένα από αυτά κύριοι??? Απ΄ότι βλέπω κρίνετε ένα φάρμακο όχι από τα αποτελέσματα του αλλά από τη σύσταση του.... Άντε λοιπόν ας ελπίσουμε να έρθουν τα γενόσημα από την Ινδία να αντικαταστήσουμε και τα depon - panadol (για να βγούμε και από την κρίση...) Παρακεταμόλη δεν έχουν και αυτά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 28 Μαρτίου 2012 #38 Share 28 Μαρτίου 2012 Έχουμε μπει στη διαδικασία να συγκρίνουμε ένα ενυδρειακό φάρμακο με ένα που προορίζεται για τον άνθρωπο ..... Σε αυτό έχεις δίκιο. Ξέρετε τις συγκεντρώσεις της δραστικής ουσίας στο καθένα από αυτά κύριοι??? Εγω προσωπικά όχι, αλλα θα ηθελα αν τις γνωρίζεις να τις αναφέρεις....διαφορετικά αιτιολόγησε αυτό που αναφέρεις παραπάνω, οτι το flagyl είναι προληπτικό(?)....δηλαδή τόσες θεραπείες έχουν γίνει με flagyl πριν βγεί το metroplex...πως βγήκε το συμπέρασμα οτι το flagyl ειναι για πρόληψη(?) και είσαι τόσο σίγουρος που το αναφέρεις σε μέλος που εχει ανάγκη και ειναι κατι γραπτό που θα διαβάσουν άλλα τόσα μέλη??? Απ΄ότι βλέπω κρίνετε ένα φάρμακο όχι από τα αποτελέσματα του αλλά από τη σύσταση του.... Λαθος εντύπωση εχεις σχηματίσει..... Άντε λοιπόν ας ελπίσουμε να έρθουν τα γενόσημα από την Ινδία να αντικαταστήσουμε και τα depon - panadol (για να βγούμε και από την κρίση...) Παρακεταμόλη δεν έχουν και αυτά?? Αν εχεις αντιληφθεί οποιαδήποτε ειρωνεία στο παραπάνω ποστ μου εγω σου ζητάω συγνώμη, αλλά δεν είχα σκοπό και καμία διάθεση να σε ειρωνευτώ, σε αντίθεση με σένα... Σιγουρα ενα ενυδρειακό φαρμακο ειναι προτιμότερο. Ο καθένας απο εμάς στο ενυδρειο του ειναι ελεύθερος να ακολουθήσει όποια μέθοδο θέλει. Κατι τελευταίο που θελω να συμπληρώσω και να τελειώσω είναι ότι, Επειδή δούλεψε σε κάποιον το "Χ" φάρμακο. σκεύασμα, φίλτρο, οτιδήποτε δεν σημαίνει οτι αυτό είναι "νόμος" και αυτόματα καταργούνται / αναιρούνται ή δεν λειτουργούν όλα τα υπόλοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 28 Μαρτίου 2012 #39 Share 28 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα φίλοι μου, καταρχάς δεν ειρωνεύομαι κανέναν.. Λίγο χουμορ πήγα να κάνω μιας και το θέμα μας(όπως το πήγαμε) είναι επίκαιρο.. Δεν πήγα να εφαρμόσω κάποιον νόμο, ούτε να καταργήσω κάτι, απλά την εμπειρία που είχα από τα δυο φάρμακα πήγα να καταθέσω.. Είναι κρίμα να χάνεις τροφέους, και δύσκολο να ξαναδέσεις την ομάδα και κοστίζει (κάτι πολύ σημαντικό στις μέρες μας) Τέλος πάντων, ελπίζω φίλε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να ξεπεράσεις το μπλοατ σύντομα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 28 Μαρτίου 2012 Author #40 Share 28 Μαρτίου 2012 δυστυχώς εχασα ήδη 6 απο τα 9 tropheus duboisi και ειμαι πολυ απογοητευμένος !!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 28 Μαρτίου 2012 #41 Share 28 Μαρτίου 2012 Εγω φιλε μου ειχα χασει 9 απο το μπλοατ και ειχα κανει και θεραποια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 29 Μαρτίου 2012 Author #42 Share 29 Μαρτίου 2012 και εγω έκανα αλλα δεν τα προλαβα. ξερει κάποιος να μου πει απο τι προέρχεται το bloat ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29 Μαρτίου 2012 #43 Share 29 Μαρτίου 2012 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=35259 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος