Jump to content

Γεια Σε Ολους. Εντελωσ Αρχαριος Εδω!

Vangelis21

Recommended Posts

Γεια σας,

Προσφατα ηρθε στην κατοχη μας ενα ενυδρειο και ειπαμε να μπουμε στον μαγικο αυτο κοσμο. Ειμαστε ΕΝΤΕΛΩΣ αρχαριοι ομως και θα θελαμε να βρουμε κι αλλους ανθρωπους οι οποιοι θα μπορουσαν να μας βαλουν μεσα στο "παιχνιδι" και να μας μαθουν τα μυστικα αυτης της ασχολιας. Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο μερος εδω μεσα οπου θα μπορουσαμε να ζηταμε βοηθεια σε διαφορα θεματα και απαντησεις στις ερωτησεις μας? Ελπιζω να περασουμε καλα!

καλως ηρθατε.καλο διαβασμα και υπομονη ειναι τα βασικα στο χομπι μας.

Καλώς όρισες!

:welcome:

υπαρχει καποιο καλο Online store για ψαρακια στην Αθηνα? Δεν βρηκα τιποτα.... και θελω καποιον και να μου εξηγησει τι ψαρακια μπορουμε να παρουμε, τι τιμες παιχουν κτλ

Καλως ήρθατε στην παρέα μας.Μια ματιά στην κατηγορία καταστημάτων θα λύσει την απορία σας.

Καλώς ήλθες! Για οποιαδήποτε συζήτηση, διάλεξε ένα από τα θεματικά του φόρουμ που σε ενδιαφέρει και άνοιξε θέμα.

:)

Καλώς όρισες!

Καλως τον!!!! :welcome:

ρε παιδες, για μπειτε λιγο εδω που ανοιξα θεμα και πειτε μου τι ψαρακι ειναι το γρκι της φωτο γιατι τσακωνεται με ενα χρυσοψαρο για το φαι... μου ειπαν οτι ειναι γλυφτης

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=73959

ευχαριστω πολυ φιλε μου! και τι ειδος ειναι? οντως γλυφτης με απλα λογια? πως προφερεται? Σάε? Ζει καλα με χρυσοψαρα? προστατευε την τροφη του πολυ ενεργα τσιμποντας ενα χρυσοψαρο μεγαλυτερο απο εκεινο. Ποσο αναμενεται να ζησουν αυτα?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...