Jump to content

Ερωτήσεις Για Anubia

Recommended Posts

Τι γίνεται στην περίπτωση όπου το κεντρικό κοτσάνι βρει εμπόδιο όπως ένα τζαμί η ένα ξύλο? Σταματάει να μεγαλώνει το φυτό? σπρώχνει? Βρίσκει το δρόμο μόνο του?

Φαντάζομαι ότι δεν μπορώ να το κάνω να γυρίσει με κάποιο τρόπο θα σπάσει? Ή να γυρίσει από μονό του το φυτό 80-90 μοίρες γίνεται? (λόγω εμποδίου)

Επίσης άμα κλαδέψω ποιο κομμάτι θα συνεχίσει να μεγαλώνει? Το κεντρικό φυτό ή το κλάδεμα ή και τα δυο

Όλα αυτά αφορούν coffeefolia και nana

Μπορώ να βγάλω φωτογραφίες για να γίνει πιο ξεκάθαρο το ‘πρόβλημα’

νομιζω οτι με τισ φωτογραφιες θα κτλβουμε πιο πολλα παντως ξερω οτι αν κοψεις το κεντρικο και το υπολικο το βαλεισ καπου αλλου θα μεγαλωσουν και τα 2!

• 2 weeks later...

Παραθέτω και φωτογραφία για να γίνει πιο κατανοητό

post-17403-0-75131300-1333210526_thumb.jpg

Η δεξιά anubia πάει για το μπροστά τζαμι με φόρα., πως σταματάει? Δεν θέλω ούτε να στρίψει ούτε να αρχίσει να περιπατάει στο βυθό. Απλά κόβω εκεί που θέλω και τέλος?

Η αριστερή anubia μεγαλώνει προς τα δεξιά οπου είναι αδιέξοδο. Δηλαδή σε λίγο θα σπρώχνει το ξύλο. Να την αφήσω να πάει μπας και σταματήσει να μεγαλώνει ή να την κλαδέψω και αυτή ώστε να τις σταματήσω εγώ την ανάπτυξη?

η φυση λογικα θα βρει τον δρομο της..! η ανουμπια μεχρι ποσο χαμηλη θερμοκρασια αντεχει? (ασχετο αλλα το εχω απορια,,,)

Θα κοψεις το κεντρικο κορμο αλλα θα προσεξεις να εχει και ριζες απο κατω.Αυτο που θα κοψεις το δενεις καπου αλλου και ξαναπιανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...