lordpektroni 22 Μαρτίου 2012 #1 Share 22 Μαρτίου 2012 Παιδια ειχα ξαναρωτησει αλλα θελω μια διευκρινηση. Εχω ενα μικρο ενυδρειο και θελω να αλλαξω το ειδη υπαρχον φιλτρο αλλα το φιλτρο αυτο δεν εχει μεσα βιολογικο υλικο. για να αλλαξω φιλτρα να βαλω και τα δυο να τρεχουν μαζι? αν ναι για ποσο καιρο? και να εχω κλειστο το παλιο και απλα μεσα στο νερο ενω τρεχει το αλλο το αναποδο ή και τα δυο μαζι ανοιχτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 22 Μαρτίου 2012 #2 Share 22 Μαρτίου 2012 Μεταφέρω το θέμα στη σωστή κατηγορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 22 Μαρτίου 2012 #3 Share 22 Μαρτίου 2012 Παιδια ειχα ξαναρωτησει αλλα θελω μια διευκρινηση. Εχω ενα μικρο ενυδρειο και θελω να αλλαξω το ειδη υπαρχον φιλτρο αλλα το φιλτρο αυτο δεν εχει μεσα βιολογικο υλικο. για να αλλαξω φιλτρα να βαλω και τα δυο να τρεχουν μαζι? αν ναι για ποσο καιρο? και να εχω κλειστο το παλιο και απλα μεσα στο νερο ενω τρεχει το αλλο το αναποδο ή και τα δυο μαζι ανοιχτα? Η μετρήσεις σου τώρα πως είναι? Είσαι στρωμένος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordpektroni 22 Μαρτίου 2012 Author #4 Share 22 Μαρτίου 2012 ναι ολα μια χαρα 2 μηνες και τρεχει το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 22 Μαρτίου 2012 #5 Share 22 Μαρτίου 2012 Είσαι σίγουρος για το μια χαρά? Χωρίς βιολογικό υλικό πως είσαι καλά? Πες μας λίγο της τελευταίες σου μετρήσεις σε NH3/4 NO2 NO3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 22 Μαρτίου 2012 #6 Share 22 Μαρτίου 2012 Γενικά όταν θέλουμε να μεταφέρουμε την βιολογία από φίλτρο σε φίλτρο, μεταφέρουμε το βιολογικο υλικό του στρωμένου στο νέο, αλλά μπορείς να τα τρέχεις και τα δύο ταυτόχρονα μέχρι να πιάσει βιολογία το νέο. Αν θες να μας πεις και τις μετρήσεις σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordpektroni 22 Μαρτίου 2012 Author #7 Share 22 Μαρτίου 2012 πριν 4 ωρες εκανα μετρησεις και με υγρα τεστ για αμμωνια και νο2 και με χαρτακι για no2 και no3 και ειχα: 0 αμμωνια 0 no2 και 15 περιπου no3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος