ktm990superduke 21 Μαρτίου 2012 #1 Share 21 Μαρτίου 2012 καλησπερα εχω μια αποροια σχετικα με το ποτε θεωρειτε ενιλικος ενας δισκος αλλα και γενικοτερα σε ολα τα ψαρια γλυκου και θαλασσινου υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο η μπορει να μου πει καποιος φιλος εγω εχω θαλασσινο πλεον τους δισκους πληροφοριακα θελω εχει καποιος δικος μου Υ.Γ τα δικα μου που με καινε και λιγο περισσοτερο να μαθω ειναι 01.trigger rectangular 02.puffer dogface 03.clown κλασσικα 04.και ενα ειδος χελιου το οποιο δεν θυμαμαι ονομα λευκο σωμα με πιτσιλες μαυρες με πρασινο πλαισιο (γυρο απο το μαυρο) Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 22 Μαρτίου 2012 #2 Share 22 Μαρτίου 2012 Τρελέ μηχανόβιε φίλε μου, θεωρώ τον Δίσκο πια ενήλικο όταν είναι σε θέση να αναπαράγει. Ανάλογα της γραμμές υπάρχουν Δίσκου που στους 12-14 μήνες ενηλικιώνονται (πχ Pigeon), υπάρχουν κι άλλα στους 24-30 μήνες (πχ. Flora strain). Για τα θαλασσινά τα συγκεκριμένα που θες δεν μπορώ να δώσω ξεκάθαρη απάντηση. Είναι λίγο πιο πολύπλοκα και εξαρτάται απο το ψάρι. Για παράδειγμα τα Αγγελόψαρα θεωρούνται ενηλικιωμένα όταν πια αλλάξουν χρώματα/σχέδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm990superduke 23 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 23 Μαρτίου 2012 Τρελέ μηχανόβιε φίλε μου, θεωρώ τον Δίσκο πια ενήλικο όταν είναι σε θέση να αναπαράγει. Ανάλογα της γραμμές υπάρχουν Δίσκου που στους 12-14 μήνες ενηλικιώνονται (πχ Pigeon), υπάρχουν κι άλλα στους 24-30 μήνες (πχ. Flora strain). Για τα θαλασσινά τα συγκεκριμένα που θες δεν μπορώ να δώσω ξεκάθαρη απάντηση. Είναι λίγο πιο πολύπλοκα και εξαρτάται απο το ψάρι. Για παράδειγμα τα Αγγελόψαρα θεωρούνται ενηλικιωμένα όταν πια αλλάξουν χρώματα/σχέδιο. Γεια σου ρε Bigbilly Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος