Jump to content

Sos Για Annubia

Kouvou

Recommended Posts

καλησπερα εχω εδω και 2 εβδομαδες μια ανουμπια στο ενθδρειο μου με φωτισμο μια Τ5 24 βαττ και εχω παρατηρηση οτι σιγα σιγα τα φυλλα μαυριζουν εκει που αρχιζει το κοτσανει και ενα κιολασ ειχα αρχισει να αποσιντιθετε και το εκοψα μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει?

Βάλε μας μια φωτογραφία αν μπορείς. Που την έχεις την ανούμπια ; Φυτεμένη ; Κανονικά πρέπει να είναι δεμένη σε κάποιο ξύλο ή πέτρα. Επίσης μην την έχεις κοντά στο φως , προτίμησε ένα σκιερό μέρος.

//edit Τώρα είδα τις φωτογραφίες από την παρουσίαση. Δοκίμασε να την βάλεις σε σκιερό μέρος. Επίσης επειδή δεν φαίνεται μήπως την έχεις δέσει υπερβολικά σφιχτά ;

Έγινε επεξεργασία - dpap

η αληθεια ειναι οτι μπορει να ειναι και σφιχτα!δεν εχει καπου για σκια να την φυτεψω δεν κανει?

η αληθεια ειναι οτι μπορει να ειναι και σφιχτα!δεν εχει καπου για σκια να την φυτεψω δεν κανει?

Όχι δεν κάνει να την φυτέψεις. Αν θες να την βάλεις στο χαλίκι πρέπει να προσέξεις καλά να μην είναι μέσα σε αυτό ο κορμός της.

ειχα ακομα βαμβακι απο εκει που την αγορασα λες αυτο να φταιει?

Προσπάθησε να αφαιρέσεις όλο το βαμβάκι.

τωρα πιστευω πως ειναι καλυτερα! γτ δεν κανει να την φυτεψεις?το βαμβακι το εχω βγαλει το πιο πολυ εχει μεινει ελαχιστο!

Η ανούμπια είναι από τα φυτά που αν φυτευθεί σαπίζει. Γιαυτό χρειάζεται να δεθεί σε πέτρα ή σε ξύλο αλλά με προσοχή, όχι πολύ σφικτά για να μην τραυματιστεί.

δεν εχω βαλει καποιο σχοινι στο πυληνο που βλεπετε στην παρουσια σου ειναι στερεομενη τπτ δεν ειανι σφιχτα αλλα δεν ξερω τωρα περιμενο να δω πως θα γινουν τα πραγμτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...