bestaner 21 Μαρτίου 2012 #1 Share 21 Μαρτίου 2012 Γεια σας, εχω ενα ενυδρειο 96 λιτρα φυτεμενο κ θα ηθελα να ρωτησω ποια εινα τα ιδανικα watt που θα πρεπει να εχω? αυτη τη στιγμη εχω 2 λαμπες 24watt η καθε μια..αυτη που ειναι μπροστα ειναι daylight k η αλλη silvania ροζ.. ειμαι καλα η πρεπει να αλλαξω κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Μαρτίου 2012 #2 Share 21 Μαρτίου 2012 Το αν χρειαζεσαι περισσοτερο φωτισμο η οχι εξαρταται απο τα φυτα που εχεις μεσα.Τωρα εισαι περιπου ο.5w/lt και αν εχεις ευκολα και μετριας δυσκολιας φυτα εισαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestaner 21 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 21 Μαρτίου 2012 ευχαριστω για την απαντηση, εχω μετριας δυσκολιας φυτα..απλα ειναι αρκετα εντονο το φως οταν κοιταζω to ενυδρειο κ αναρρωτιεμαι αν ειναι δυνατο..το εχω τωρα τρεις μερες τον φωτισμο αυτο κ ισως δεν τον εχω συνηθισει..ισχυει αυτο?πριν ειχα μια λαμπα 18watt Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Μαρτίου 2012 #4 Share 21 Μαρτίου 2012 Ε ναι, ειναι μεγαλη η διαφορα απο πριν! Θες να μου πεις λιγο και τι φυτα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestaner 22 Μαρτίου 2012 Author #5 Share 22 Μαρτίου 2012 εχω βαλισνεριες κρυπτοκορινες φτερες λιγες ανουμπιες κ την αλλη βδομαδα θα βαλω χαλι με java moss.. βαζω καθε 15 λιπασμα flourish 0,65ml ,k flourish excel 0,8`ml..και 1 φορα τον μηνα σιδηρο..ειμαι καλα?ph εχω 6,8 και kh3..τα εχω ριξει γιατι την αλλη βδομαδα θα βαλω νεον με απιστογραμα..πως σου φαινεται?και παλι σευχαριστω για το ενδιαφερων κ ευγε για τις απαντησεις σου στο forum γενικοτερα γιατι σε παρακολουθω.. κατι ακομα το moss το πουλανε σε σακουλακια?ποσα να παρω για να γινει χαλι?θα φτιαξω αυτο με το πλαστικο στον βυθο..διαστασεις βυθου 80 επι 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Μαρτίου 2012 #6 Share 22 Μαρτίου 2012 Εχεις ευκολα φυτακια οπωτε εισαι μια χαρα απο φωτισμο και οι συνθικες σου ειναι μια χαρα για τα ψαρια που εχεις διαλεξει,γενικα εισαι σε καλο δρομο. Για το μοςς που ρωτας,συνηθος τα πουλανε σε κουτακια αλλα ειναι αρκετα ακριβα.Καλητερα να βαλεις μια αγγελια μηπως εχει να σου δωσει καποιος η να παραγγηλεις απο ebay που ειναι πιο φθηνα,αν το ψαξεις λιγο στο ebay,εχει ετοιμα δεμενα σε πλαστικο για χαλι η για moss wall,οπωτε μπορεις να βολευτεις μ αυτα. Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος