gemen 21 Μαρτίου 2012 #1 Share 21 Μαρτίου 2012 χθες κοιτωντας προσεχτικα βλεπω αυτο ... http://www.youtube.com/watch?v=oWR1ht8kiBs&feature=youtu.be ενα 3 λεπτο βιντεακι απο αυτα τα πανεμορφα ψαρακια που εχω. συντομα(απο μερα σε μερα) περιμενω και απο την δευτερη να βγαλει και αυτη τα δικα της μωρα,και ο τυχερος αρσενικος ειναι μια στην μια και μια στην αλλη.τα προσεχουν παρα πολυ και δεν αφηνουν τιποτα να ερθη κοντα στην περιοχη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 21 Μαρτίου 2012 #2 Share 21 Μαρτίου 2012 οι αγαπημενες μου κιχλιδες!!να τα χαιρεσαι!!!! :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 21 Μαρτίου 2012 #3 Share 21 Μαρτίου 2012 Μπράβο Γιώργο. Να τα χαίρεσαι τα μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Μαρτίου 2012 #4 Share 21 Μαρτίου 2012 Να σου ζησουν,ομορφες εικονες!! Πηρε μπρος η Αφρικη σε γεννες βλεπω αυτες τις μερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Μαρτίου 2012 #5 Share 21 Μαρτίου 2012 Πολύ όμορφα, να τα χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemen 22 Μαρτίου 2012 Author #6 Share 22 Μαρτίου 2012 το ενα το μικρο που βλεπετε στο βιντεο να ειναι εκτος του κοχυλιου κανει τo εξης.εχει φυγη απο το κοχυλι με τα αλλα τα μικρα και εχει εγκατασταθη στο διπλανο κοχυλι και τι κανει????βαζει αμμο στο στομα του και την πεταει εξω,οπως δηλαδη κανει το ενηλικο osellatus.θα μας τρελανη???το γραφω σαν εμπειρια. πρωτη φορα το ειδα. πρωτη φορα εχω αυτες της κιχλιδες σε γεννα , εαν καποιος εχει δει το ιδιο ας ενημερωση για περισσοτερα.θα βαλω ξανα καμερα να σας το δειξω μολις το κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Μαρτίου 2012 #7 Share 22 Μαρτίου 2012 Ομορφιές ομορφιές !! Πολύ καλό βιντεάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Μαρτίου 2012 #8 Share 22 Μαρτίου 2012 να τα χαιρεσαι φιλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος