kargo12 20 Μαρτίου 2012 #1 Share 20 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους....το νέο μου ενυδρείο είναι με Αφρικάνικες, τρέχει μια εβδομάδα και είναι μεταφορά από μικρότερο 270lit. Διαστάσεις : 1.20 Χ 0.50 Χ 0.70 Φωτισμός : 4 Χ Τ5 Φίλτρα : 1 Χ eheim 600 και 1 Χ eheim 2213 Θέρμανση : 1 θερμοστάτη 300w και ένα 150w 1 Χ κυκλοφοριτή 500lit / h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Μαρτίου 2012 #2 Share 20 Μαρτίου 2012 Να χαιρεσε το καινουργιο ενυδρειο σου φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 20 Μαρτίου 2012 #3 Share 20 Μαρτίου 2012 πολυ ομορφο το ενυδρειο! και πολυ ομορφα ψαρακια! οπως θα σου πουν και οι εμπιροι ομως τα ψαρια αυτα δεν τεριαζουν μεταξυ τους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kargo12 20 Μαρτίου 2012 Author #4 Share 20 Μαρτίου 2012 Χαίρομαι που σας άρεσε.....όσο για τα ψάρια μάλλον το γνωρίζω, αλλά είναι από παλιά μαζί και τότε δεν γνώριζα και πολλά. Τι μου προτείνεις να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 21 Μαρτίου 2012 #5 Share 21 Μαρτίου 2012 Ποιά ψάρια έχεις μέσα; Κάποια από τα ψάρια σου θα χρειαστεί να φύγουν και κάποια, που θα κρατήσεις, πχ θα αυξήσεις τον αριθμό τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kargo12 21 Μαρτίου 2012 Author #6 Share 21 Μαρτίου 2012 1 X labidochromis yellow 1 X neolamprologus leleupi 1 X frontosa cyphtilapia 1 X haplochromis achli 1 X psetotropheus acei 1 X psetotropheus flavus 1 X tropheus duboisi 1 X synodontis multipunctatus γατόψαρο 1 X rainbow shark γατόψαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Μαρτίου 2012 #7 Share 21 Μαρτίου 2012 Πολυ ομορφο στησιμο,να το χαιρεσαι φιλε μου.Για τα ψαρια στα ειπαν τα παιδια ,οποτε κανε και τις πρεπουσες αλλαγες τωρα για να απολλαμβανεις και τις συμπεριφορες αυτων των ψαριων,που ειναι και το ζητουμενο σε καθε αφρικανικο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 21 Μαρτίου 2012 #8 Share 21 Μαρτίου 2012 Καλωριζικο !!! Το ενυδρειο με τις διαστασεις που δινεις δεν ειναι 400 λιτρα Το eheim 600 πιο φιλτρο ειναι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kargo12 21 Μαρτίου 2012 Author #9 Share 21 Μαρτίου 2012 Τα λίτρα είναι 420, οκ Το φίλτρο είναι το eheim 600 classic με παροχή 1000lit /h. Αν προσθέσω και μια τουρμπέλα θα είναι οκ ή να το αφήσω ως έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 21 Μαρτίου 2012 #10 Share 21 Μαρτίου 2012 Όμορφο το ενυδρείο σου φίλε! Να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Μαρτίου 2012 #11 Share 21 Μαρτίου 2012 Καλορίζικο το ενυδρείο σου. Όπως σου είπαν και τα παιδιά τα είδη που φιλοξενείς είναι και ασύμβατα μεταξύ τους, αλλά και σε λάθος αριθμό. Κάποια από τα ψάρια σου μπαίνουν σε ζευγάρια, κάποια σε χαρέμια (1m+3f) ενώ άλλα σε κοπάδια αρκετών ατόμων. Εγώ θα πρότεινα να κάνεις μια έρευνα, να βρεις ποιο από τα είδη θα σε ενδιέφερε να φιλοξενήσεις και να κάνουμε μετά συγκεκριμένη κουβέντα στήνοντας το ενυδρείο γύρω από αυτό. Πάντως καλά θα κάνεις να μην καθυστερήσεις γιατί τα πράγματα μπορεί να αγριέψουν με άσχημες συνέπειες για τα ψάρια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 21 Μαρτίου 2012 #12 Share 21 Μαρτίου 2012 Τα λίτρα είναι 420, οκ Το φίλτρο είναι το eheim 600 classic με παροχή 1000lit /h. Ενταξει αφου επιμενεις ειναι 420 Το φιλτρο που εχεις ειναι το 2217 για να καταλαβουμε, προφανως Link to comment Share on other sites More sharing options...
kargo12 21 Μαρτίου 2012 Author #13 Share 21 Μαρτίου 2012 Ενταξει αφου επιμενεις ειναι 420 Το φιλτρο που εχεις ειναι το 2217 για να καταλαβουμε, προφανως Αν έχεις αντίθετη άποψη καλό θα είναι να μας την πείς σε ότι έχει να κάνει με τα λίτρα του ενυδρείου φίλε!!!!!!! Και για να καταλάβεις, ναι το φίλτρο είναι το 2217, αλλά για να καταλάβουμε και εμείς, γιατί έχεις φάει κόλλημα με αυτά τα δύο πράγματα;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 22 Μαρτίου 2012 #14 Share 22 Μαρτίου 2012 Ψυχραιμία παιδιά, δεν θα τα χαλάσουμε τώρα για νερά και φίλτρα. Ας μείνουμε στην κουβέντα για το πως μπορεί να γίνει καλύτερο το ενυδρείο του φίλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Μαρτίου 2012 #15 Share 22 Μαρτίου 2012 (edited) Καλορίζικο το ενυδρείο σου. Όπως σου είπαν και τα παιδιά τα είδη που φιλοξενείς είναι και ασύμβατα μεταξύ τους, αλλά και σε λάθος αριθμό. Κάποια από τα ψάρια σου μπαίνουν σε ζευγάρια, κάποια σε χαρέμια (1m+3f) ενώ άλλα σε κοπάδια αρκετών ατόμων. Εγώ θα πρότεινα να κάνεις μια έρευνα, να βρεις ποιο από τα είδη θα σε ενδιέφερε να φιλοξενήσεις και να κάνουμε μετά συγκεκριμένη κουβέντα στήνοντας το ενυδρείο γύρω από αυτό. Πάντως καλά θα κάνεις να μην καθυστερήσεις γιατί τα πράγματα μπορεί να αγριέψουν με άσχημες συνέπειες για τα ψάρια σου. απο τα ειδη του φιλου προσωπικα θα εξαιρουσα τις φροντοζες φιλε κωστη λογο μηκους κατα τ'αλλα εχει παρα πολλες επιλογες να παιξει! Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2012 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 22 Μαρτίου 2012 #16 Share 22 Μαρτίου 2012 Σαφεστατα και καλα κανεις και το επισημαινεις. Δεν το συζηταμε σε αυτα τα λιτρα αν θελουμε να τις φιλοξενησουμε σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 22 Μαρτίου 2012 #17 Share 22 Μαρτίου 2012 Αν έχεις αντίθετη άποψη καλό θα είναι να μας την πείς σε ότι έχει να κάνει με τα λίτρα του ενυδρείου φίλε!!!!!!! Και για να καταλάβεις, ναι το φίλτρο είναι το 2217, αλλά για να καταλάβουμε και εμείς, γιατί έχεις φάει κόλλημα με αυτά τα δύο πράγματα;;;;; Δυο ερωτησεις σου εκανα και μου απαντησες ειρωνικα Μπορουσες να μου πεις το υψος της στηλης νερου για να δουμε αν ειναι 400 λιτρα Τωρα αν εσυ θεωρεις υποτιμιτικο να εχεις 300 λιτρα τι να πω, μαλλον εσυ εχεις φαει κολλημα με τα λιτρα Για το φιλτρο δεν θα σχολιασω Αν δεις το ποστ μου, ειπα και καλωριζικο, δεν ειχα καμμια διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου Καλη συνεχεια Φιλικα Βασιλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
markos145 22 Μαρτίου 2012 #18 Share 22 Μαρτίου 2012 Ωραιο το ενυδρειο σου,σαν εικονα μου αρεσε πολυ.Εχεις καποια λαθη στην ψαροσυνθεση στο ειπαν και τα παιδια πιο πανω.Πληροφοριακα μονο θα σου πω οτι εχεις ψαρια απο διαφορετικες λιμνες.Εχεις ψαρια που ειναι παμφαγα με αλλα οπως π.χ. το tropheus duboisi που ειναι χορτοφαγο.Ψαξε λιγο το προφιλ του καθε ψαριου που εχεις και θα καταλαβεις τι χρειαζεται πανω κατω.Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kargo12 22 Μαρτίου 2012 Author #19 Share 22 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις και τα σχόλιά σας....θα ήθελα να μου πει κάποιος πια από τα ψάρια που έχω μπορούν να παραμείνουν μαζί, και τι προσθήκες μπορώ να κάνω!! Οι προτάσεις σας σίγουρα θα με βοηθήσουν πολύ....σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 22 Μαρτίου 2012 #20 Share 22 Μαρτίου 2012 (edited) Θα πρότεινα να κρατήσεις 1 X labidochromis yellow 1 Χ pseudotropheus acei 1 X pseudotropheus flavus (αν και νομίζω πως δεν έχεις flavus αλλάpseudotropheus crabro) και να φτιάξεις χαρεμάκια απο το κάθε είδος (1αρσ.+3 θηλ.) Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2012 - kleovoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 22 Μαρτίου 2012 #21 Share 22 Μαρτίου 2012 Μετα την εξαιρετική πρόταση του Κ.Κλεόβουλου(συμφωνώ είναι carbro) να κάνω και εγω μια για Tanganyika όμως.... να βάλεις αλλα 5 Leleupi, 1 χαρεμι με κοχυλόψαρα, occelatus για παραδειγμα και να βάλεις και μια ομάδα 8-10 paracyprichromis ningripinis neon blue που κολυμπούν στην επιφάνεια του νερού και θα σου γεμίσουν το ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kargo12 23 Μαρτίου 2012 Author #22 Share 23 Μαρτίου 2012 Τελικά μάλλον θα κρατήσω την σύνθεση που πρότεινε ο φίλος Κλεόβουλος με τις ανάλογες προσθήκες. Αυτά ανήκουν στην κατηγορία mbuma αν διάβασα σωστά, έτσι δεν είναι; Αγόρια μου σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και θα σας έχω νέα... Καλή 25 Μαρτίου....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος