Jump to content

Προβλημα Με Κοι!sos!

Recommended Posts

καλησπερα παιδια!εχω ενα σημαντικο προβλημα με 1 κοι 5 χρονων...χθες το μεσημερι εριξα 7 κοι διαφορων ετων απο την δεξαμενη που τα ειχα 500 λιτρων(λογω μεγεθους)στην λιμνη που φτιαξαμε στην αυλη ενος φιλου(1100 λιτρων).το ψαρι απο το απογευμα γυρισε στο πλαι και απλα καθετε στον πατω της λιμνης και δεν κουνιεται!η κοιλια του ειναι παρα πολυ φουσκωμενη εδω και καποιες μερες.δεν ξερω τι να κανω....

η αλλαγη θερμοκρασιας του νερου απο την δεξεμενη στην λινη ηταν 5 βαθμους περιπου.

post-40595-0-30377700-1332249214_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - paloukis

Καταρχήν τα ψάρια σίγουρα χρειάζονταν προσαρμογή πριν τα ρίξεις στην λίμνη! Την έκανες?

Δεύτερον το συγκεκριμένο ψάρι πως ήταν στην δεξαμενή? Φαντάζομαι ότι και εκεί θα ήταν φουσκωμένο!

ηταν φουσκωμενο...προσαρμογη??εννοεις βακτηρια?κανονικα..απλα τα μετακινησα ολα μαζι!φουσκωσε περισσοτερο οταν το εβαλα στην λιμνη.καθετε στον πατω στο πλαι και ανασαινει.

καλησπερα παιδια!εχω ενα σημαντικο προβλημα με 1 κοι 5 χρονων...χθες το μεσημερι εριξα 7 κοι διαφορων ετων απο την δεξαμενη που τα ειχα 500 λιτρων(λογω μεγεθους)στην λιμνη που φτιαξαμε στην αυλη ενος φιλου(1100 λιτρων).το ψαρι απο το απογευμα γυρισε στο πλαι και απλα καθετε στον πατω της λιμνης και δεν κουνιεται!η κοιλια του ειναι παρα πολυ φουσκωμενη εδω και καποιες μερες.δεν ξερω τι να κανω....

η αλλαγη θερμοκρασιας του νερου απο την δεξεμενη στην λινη ηταν 5 βαθμους περιπου.

φιλε ειναι πολλα τα κοι για τη λιμνη σου..

ηταν φουσκωμενο...προσαρμογη??εννοεις βακτηρια?κανονικα..απλα τα μετακινησα ολα μαζι!φουσκωσε περισσοτερο οταν το εβαλα στην λιμνη.καθετε στον πατω στο πλαι και ανασαινει.

Αρχικά θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι όταν βάζουμε ένα ψάρι μέσα σε ενυδρείο η λίμνη κάνουμε προσαρμογή και δεν το πετάμε έτσι όπως είναι μέσα! Θα έπρεπε να μεταφέρεις τα ψάρια σε σακούλες post-48302-0-33043400-1332345737_thumb.jpg και να τα αφήσεις να εγκληματήσουν στης παραμέτρους το νέου νερού και της θερμοκρασίας! Αυτό μπορεί να διαρκέσει και μια ώρα και παραπάνω ενώ προσθέτουμε σιγά σιγά νερό από το ενυδρείο μας μέσα στην σακούλα!

(Αν μπορει καποιος φιλοςνα μας βρει κάποιο σχετικό θέμα προσαρμογής που σίγουρα θα υπάρχει γιατι εγω δεν το βρίσκω!)

Τώρα για το φούσκωμα είναι ένα άλλο θέμα που πρέπει να δούμε τι γίνετε στο ενυδρείο που το είχες πριν!

Πες μας λίγο τι μετρήσεις έχεις για να καταλάβουμε τι γίνετε!

Αρχικά θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι όταν βάζουμε ένα ψάρι μέσα σε ενυδρείο η λίμνη κάνουμε προσαρμογή και δεν το πετάμε έτσι όπως είναι μέσα! Θα έπρεπε να μεταφέρεις τα ψάρια σε σακούλες post-48302-0-33043400-1332345737_thumb.jpg και να τα αφήσεις να εγκληματήσουν στης παραμέτρους το νέου νερού και της θερμοκρασίας! Αυτό μπορεί να διαρκέσει και μια ώρα και παραπάνω ενώ προσθέτουμε σιγά σιγά νερό από το ενυδρείο μας μέσα στην σακούλα!

(Αν μπορει καποιος φιλοςνα μας βρει κάποιο σχετικό θέμα προσαρμογής που σίγουρα θα υπάρχει γιατι εγω δεν το βρίσκω!)

Τώρα για το φούσκωμα είναι ένα άλλο θέμα που πρέπει να δούμε τι γίνετε στο ενυδρείο που το είχες πριν!

Πες μας λίγο τι μετρήσεις έχεις για να καταλάβουμε τι γίνετε!

Δεν βρήκα το άρθρο εδώ μέσα αλλά βρήκα αυτό .

Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι όπως αυτές που κάνουμε για προσαρμογή γαρίδων.

Για να γίνει και η προσαρμογή στις παραμέτρους πρέπει να βάζουμε και λίγο νεράκι μέσα στη σακούλα όπως λέει και το άρθρο :)

Δεν βρήκα το άρθρο εδώ μέσα αλλά βρήκα αυτό .

Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι όπως αυτές που κάνουμε για προσαρμογή γαρίδων.

Για να γίνει και η προσαρμογή στις παραμέτρους πρέπει να βάζουμε και λίγο νεράκι μέσα στη σακούλα όπως λέει και το άρθρο :)

Το αναφέρω ήδη!

Το αναφέρω ήδη!

Ζαλούρα, δεν το διάβασα ... :)

Παιδια σωστα ολα αυτα που αναφερετε για την προσαρμογη αλλα δεν ειναι αυτο τον προβλημα του ψαριου. Δεν μπορει να εχει γινει σα μπαλονι επειδη δεν εκανε προσαρμογη :bigemo_harabe_net-88:

Παιδια τελικα το ψαρι δεν τα καταφερε....εφερα ειδικο που αναγνωρισε προβλημα στην πεψη του ψαριου...τα υπολοιπα ειναι μια χαρα..ευχαριστω οσους φιλους ασχοληθηκαν με το προβλημα μου!

Παιδια τελικα το ψαρι δεν τα καταφερε....εφερα ειδικο που αναγνωρισε προβλημα στην πεψη του ψαριου...τα υπολοιπα ειναι μια χαρα..ευχαριστω οσους φιλους ασχοληθηκαν με το προβλημα μου!

Δώσε μας μερικές πληροφορίες!

Τι ακριβός σου είπε?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΝΖΥΜΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ....ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 1 ΦΑΡΜΑΚΟ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ...ΚΡΙΜΑ...ΑΥΤΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Έγινε επεξεργασία - paloukis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...