Jump to content

Θανατος Amano ....

Recommended Posts

καλησπερα παιδια.....σημερα το πρωι μολις ξυπνησα η μια απο τις 2 αμανο που εχω ειχε ψοφησει.....το ενυδρειο ειναι 80λ με 1 πλεκο κ 4 κορυντορας......εκανα μετρησεις κ ειχα 0 αμμωνια,0 νιτρωδη,,,5 νιτρικα,,,ph 8,5(σε αυτο πιστευω οφειλεται κ οθανατος τις γαριδας...με ποιο τροπο μπορω να ριξω το ph??με τα φυλλα almond leaves η catappa θα πεσει το ph paidia??aαλλος τροπος?

σιγουρα ψοφησε?διοτι οι αμανο ειναι πολυ ανθεκτικες...μηπως ηταν ο εξωσκελετος ενος αμανου?

ναι σιγουρα φιλε ...εγινε πορτοκαλι απο εξω....αναρωτιεμαι μηπως ηταν ηδη μεγαλης ηλικιας....??

http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/Caridina%20japonica.htm διαβασε εδω...μαλλον φταιει το ph

πιθανον σε αυτο να οφειλεται ο θανατος της....ευχαριστω παντως φιλε....

Δεν νομιζω οτι φταιει το ph σου φιλε, οι αμανο ειναι αωθεκτικες γαριδες. Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο σου?

καλησπερα φιλε....το ενυδρειο μ κλεινει σε 3 μερες 2 μηνες κ μπαινει στον 3...

Ποτε τις πηρες τις γαριδες? Μαλλον ο βυθος σου ειναι αστρωτος ακομα και κακος που εχεις και τα cory απο τωρα..

τις γαριδες τις εχω ηδη 2 βδομαδες ......η μια αυτη που ζει κ τωρα εκανα κ μια αλλαγη κελυφους,,,,πιστευω πως ο βυθος εχει στρωσει παντως,,,εχει κ την μπιχλα τ κ γενικα εει αρχισει κ φαινεται να παλιωνει....τωρα κατι ξερεις παραπανω απο μενα φιλε,,,,μακαρι να πανε ολα καλα ...

Τα ψαρια βυθου και τα ασπονδυλα πρεπει να τα βαζουμε τουλαχιστον μετα απο 2 μηνες λειτουργιας του ενυδρειο μας, θεωρω ο βυθος σου ειναι αστρωτος ακομα. Γνωμη μου ειναι αν θες να βαλεις και αλλες γαριδες να περιμενεις λιγο ακομα.

Τα ψαρια βυθου και τα ασπονδυλα πρεπει να τα βαζουμε τουλαχιστον μετα απο 2 μηνες λειτουργιας του ενυδρειο μας, θεωρω ο βυθος σου ειναι αστρωτος ακομα. Γνωμη μου ειναι αν θες να βαλεις και αλλες γαριδες να περιμενεις λιγο ακομα.

:thumbup:

σωστος φιλε ...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου.....ελπιζω η μια που απεμεινε να ζησει.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...