KokkinosK 21 Μαρτίου 2012 #26 Share 21 Μαρτίου 2012 Ότι λέει ο DIMITRIOS +1000 Για μένα, αν δεν πας σε κάποιο επώνυμο (π.χ eheim) που είναι δοκιμασμένα αλλά και ακριβό, πήγαινε σε ένα sun sun που δεν έχει βγάλει μέχρι στιγμής προβλήματα. Προσωπικά προτιμώ τα Eheim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 21 Μαρτίου 2012 Author #27 Share 21 Μαρτίου 2012 Παιδιά έχετε δίκιο ! Θα σας πω και κάτι νέο μαλον βρήκα δουλειά οπότε με τον πρώτο μισθο παμε για eheim τουλάχιστον 2215 η 2217 αν πάλι στραβωσουν όλα θα δοκιμάσω ένα από παραπάνω και θα σας πω αποτελέσματα ! Παντος θα παω να τους ρίξω μια ματια απο κοντά να σας πω περισότερες πληροφορίες . Ευχαριστώ για την βοήθεια ! Η φωτογραφία αργεί γιατί έχει μπετοσει ο υπολογιστής και μπαίνω από κινητό! Ελπίζω αν όχι σήμερα αύριο να την ανεβάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 23 Μαρτίου 2012 Author #28 Share 23 Μαρτίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 23 Μαρτίου 2012 #29 Share 23 Μαρτίου 2012 Βάλε ένα σκουρόχρωμο φόντο και θα είσαι κομπλέ Για το κάτι παραπάνω θα προσπαθούσα να βρω μια ρίζα ώστε να την κάτσω πάνω στα ήδη υπάρχον. Να δώσει ακόμα περισσότερη σκίασει και οπτικό ύψος στο ενυδρείο. Απλά να σου πω ότι θα δυσκολεύεσαι λίγο στο καθάρισμα με τόσα εμπόδια μέσα στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 23 Μαρτίου 2012 Author #30 Share 23 Μαρτίου 2012 Οι ρίζες είναι από το παλιό μου ρίο 180 λέω με την πρώτη ευκαιρία η να κάνω αυτό που λες η να τις αλλάξω όλες με μια δύο μεγάλες να πιάνουν όλο το ύψος . Στην φωτό φενεται πιο φωτινο από ότι είναι στην πραγματικότητα ! Μια αφίσα μαύρη είναι καλά? Γιατί είχα μια μπλε με φυτά αλά μου είπαν ότι δεν κάνει για δίσκους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 23 Μαρτίου 2012 Author #31 Share 23 Μαρτίου 2012 Περιμένω και τα σχόλια των υπολοίπων !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 23 Μαρτίου 2012 #32 Share 23 Μαρτίου 2012 Εγω στη θεση σου θα εβαζα καφε σκουρο πισω....και τα ξυλα που ηδη υπαρχουν θα τα τραβουσα αριστερα και δεξια και θα τα εδενα με πετονιες ψηλα οστε να ειναι μονο τα κλαδια μεσα στο νερο..... Ετσι θα εχεις και πιο πολυ χωρο για κολυμπι στο κεντρο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 24 Μαρτίου 2012 Author #33 Share 24 Μαρτίου 2012 ο υπολογιστής φτιάχτηκε έρχονται και άλλες φωτογραφίες σύντομα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 24 Μαρτίου 2012 Author #34 Share 24 Μαρτίου 2012 Μερικά από τα ψαράκια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 24 Μαρτίου 2012 #35 Share 24 Μαρτίου 2012 Σκουρη μπλε αφισα πισω,συμαζεψε κ λιγο τις ριζες για να μπορεις να καθαριζεις τον βυθο. Εγω οταν ειχα δισκους παντος εκανα αλλαγες νερου 120λιτρα απο τα συνολικα 300 μερα παρα μερα κ ποτε δεν ειχα προβλημα.Με νερο 90% α/ο κ 10% βρυση. Επισης εχουν δικιο τα παιδια,καλυτερα 2 φιλτρα μεγαλα...δε μας νοιαζει η ροη τοσο,οσο τα λιτρα χωρητικοτητας του καδου τους. Η υπερβολη στην φιλτρανση, το καθαρο νερακι και η ποικιλια στην τροφη ειναι το μυστικο για υγιεις δισκους που να σου δωσουν το κατι παραπανω.. Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Μαρτίου 2012 #36 Share 25 Μαρτίου 2012 Καφε σκουρο θα εβαζα εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 25 Μαρτίου 2012 #37 Share 25 Μαρτίου 2012 Εγω στη θεση σου θα εβαζα καφε σκουρο πισω....και τα ξυλα που ηδη υπαρχουν θα τα τραβουσα αριστερα και δεξια και θα τα εδενα με πετονιες ψηλα οστε να ειναι μονο τα κλαδια μεσα στο νερο..... Ετσι θα εχεις και πιο πολυ χωρο για κολυμπι στο κεντρο...... Οντως οπως λενε πιο πανω τα παιδια, και εγω καφε σκουρο θα προτεινα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Μαρτίου 2012 #38 Share 26 Μαρτίου 2012 (edited) 2 οι καρδιναλιοι δεν κολλάνε? Νόμιζα ότι είναι συμβατοί! 3 η θερμοκρασία μου είναι 29-30 c Οχι δεν ειναι συμβατοι. Ζουν σε 25-26C To ιδιο και οι ροδοστομοι. Και τα ancistrus βεντουζαρουν κανονικα στους δισκους. Ασε τους δισκους μονο σε αυτο το ενυδρειο ιδιως που ειναι οριακο. Έγινε επεξεργασία 26 Μαρτίου 2012 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 26 Μαρτίου 2012 Author #39 Share 26 Μαρτίου 2012 Θα βρω καφέ αφίσα ? Μου είχαν πει να το βαφή μα το λυπάμαι ! Νινταλ αν έχεις κάτι στο μυαλο η στο μαγαζί να θυμηθείς 130χ70 και έρχομαι και για τον καφέ που χρωστάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtsogaris 27 Μαρτίου 2012 #40 Share 27 Μαρτίου 2012 Argy το ενυδρειο ειναι τουμπανο και μπορει να γινει αστερι με τις ιδεες απ τα παιδια!Nidal θα ερθω μαζι του κι εγω για καφε και θα φερω και τον καραφλα που θελει να ερθει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 27 Μαρτίου 2012 Author #41 Share 27 Μαρτίου 2012 ΓΙΑΝΝΑΚΗ ετοιμάσου να στήσουμε και τρίτο !!!! βρήκα ένα 60-70 λίτρα vision αλά θέλει επισκευή !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 29 Μαρτίου 2012 Author #42 Share 29 Μαρτίου 2012 Για πλάτη ταπετσαρία σε στυλ παλιού ξύλου σε καφέ σκούρα απόχρωση τι λέτε καλό δεν ακούγεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Μαρτίου 2012 #43 Share 30 Μαρτίου 2012 Για πλάτη ταπετσαρία σε στυλ παλιού ξύλου σε καφέ σκούρα απόχρωση τι λέτε καλό δεν ακούγεται ? Eχεις καμμια φωτο,απ'αυτο που σκεπτεσαι; Εγω απλα θα προτεινα καφε ή γκριζο με ελαχιστο πρασινο(θα δειξει και αυτο καφε....). Μπορεις να βαψεις εξωτερικα την πλατη με πλαστικο χρωμα,να βαλεις χαρτονι ή και καποιο υφασμα.Οι αφισες; του εμποριου δεν μου αρεσουν,γιατι και ακριβες ειναι και κυριως δυσκολα βρισκεις την αποχρωση που ψαχνεις και γυαλιζει καποιες φορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 2 Απριλίου 2012 Author #44 Share 2 Απριλίου 2012 Βρήκα αυτοκόλλητο απομίμηση ξύλου σκούρο καφέ 1.5 χ45 στα jumbo μόνο 1 ευρώ το κομμάτι αύριο ανεβάζω φωτό γιατί σήμερα που πήρα έπαθε ένα ατύχημα . Βασικα έκανα λαλακια και το κατεστρεψα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 3 Απριλίου 2012 #45 Share 3 Απριλίου 2012 .....με τις αλλαγες στις ριζες κ κανοντας το καθαρα δισκαδικο.............αλλαγες 2 φορες απο 50% αν ταιζεις κατεψυγμενη.........θα δεις τα ψαρια σου πιο καλα πιστευω βαλε κ τις μετρησεις σου πριν την αλλαγη που κανεις να δουμε τιμες........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 3 Απριλίου 2012 Author #46 Share 3 Απριλίου 2012 Αυτή είναι η πλάτη που σας έλεγα την έβαλα και ανεβάζω φώτο σύντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 3 Απριλίου 2012 Author #47 Share 3 Απριλίου 2012 Φυσικά θα σκουρήνει μόλις βάλω black water τώρα είναι από την αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 3 Απριλίου 2012 #48 Share 3 Απριλίου 2012 Δεν βοηθαει πολυ η φωτο και σιγουρα με το black water θα δειξει αλλιως.Φοβαμαι μονο μην φαινεται σαν ''επιπλο'' η πλατη.Θα δειξει βεβαια,ενημερωσε μας με νεες φωτο. Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 10 Απριλίου 2012 Author #49 Share 10 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους . Να πω για αρχή ότι όσοι λέγανε να κρεμασω τις ρίζες πάνω είχαν απόλυτο δίκιο εδιξε πολύ καλύτερα . Και να πω ότι σήμερα πρόσθεσα και ένα 2217 . Συνολικά 3 εξωτερικα υπάρχουν πλέον 2 2213 με μακαρονι φουλ και το 2217 που έχει και σφουγγαρια . Ανεβάζω φωτό σύντομα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος