Jump to content

Εξτρα Φωτισμος Σε Ενυδρειο Με Μια Θεση Λαμπας

sailor247

Recommended Posts

τι θα μπορουσα να βαλω για εξτρα φωτισμο σε ενυδρειο με μια sun glo 20W ωστε να εχουν καλυτερο φωτισμο τα φυτα μου?το καπακι εχει μονο μια θεση για λαμπα

Δεν ξέρω πως είναι ακριβώς το καπάκι που έχεις αλλά δες αυτό το θέμα μήπως μπορείς να κάνεις κάτι σχετικό

Αν σε παίρνει ο χώρος στο καπάκι και πιάνουν λίγο τα χέρια σου μπορείς να βάλεις 2 Τ5.Έχουν περισσότερο φωτισμό από τις Τ8.

Τι μήκος έχει το ενυδρείο?Στο δικό μου, 80 χ 35 έβαλα 2 Τ5 28 watt. Συν 2 ανεμιστηράκια 6mm.για ψύξη.Ακόμα το ετοιμάζω βέβαια....

Αν σε παίρνει ο χώρος στο καπάκι και πιάνουν λίγο τα χέρια σου μπορείς να βάλεις 2 Τ5.Έχουν περισσότερο φωτισμό από τις Τ8.

Τι μήκος έχει το ενυδρείο?Στο δικό μου, 80 χ 35 έβαλα 2 Τ5 28 watt. Συν 2 ανεμιστηράκια 6mm.για ψύξη.Ακόμα το ετοιμάζω βέβαια....

ιδιες διαστασεις με το δικο σου εχει.αν μπορεσεις βγαλε καμια φωτο απο την μετατροπη

Δεν έχω τραβήξει ακόμα καμιά φωτογραφία του.Όλο το λέω και όλο το αναβάλω.Μετά θα πρέπει βέβαια να ψάξω να δω πως τις ανεβάζουν μιας και δεν έχω ξαναπροσπαθήσει να ανεβάσω φωτό.Μιάς και είναι το τρίτο ενυδρείο(θα αντικαταστήσει το δεύτερο)δεν το βιάζομαι να το ετοιμάσω.Το προορίζω για φυτεμένο με εύκολα ώς μέτριας δυσκολίας φυτά για αυτό και οι 2 Τ5.

Δεν έχω τραβήξει ακόμα καμιά φωτογραφία του.Όλο το λέω και όλο το αναβάλω.Μετά θα πρέπει βέβαια να ψάξω να δω πως τις ανεβάζουν μιας και δεν έχω ξαναπροσπαθήσει να ανεβάσω φωτό.Μιάς και είναι το τρίτο ενυδρείο(θα αντικαταστήσει το δεύτερο)δεν το βιάζομαι να το ετοιμάσω.Το προορίζω για φυτεμένο με εύκολα ώς μέτριας δυσκολίας φυτά για αυτό και οι 2 Τ5.

καταλαβα!κι εγω τετοια φυτα εχω μεσα και θα ηθελα καπως παραπανω φωτισμο να βαλω.παντως αν μπορουσες να ανεβασεις οδηγιες η φωτο θα ηταν μεγαλη βοηθεια

Αν κατάλαβα καλά, ενδιαφέρεσε για κάποια μετατροπή στο καπάκι, σωστά;

Μεταφέρω λοιπόν το θέμα στην ανάλογη κατηγορία . . . :)

Αν κατάλαβα καλά, ενδιαφέρεσε για κάποια μετατροπή στο καπάκι, σωστά;

Μεταφέρω λοιπόν το θέμα στην ανάλογη κατηγορία . . . :)

οχι απαραιτητα!προσπαθω να βρω λυσεις.ειτε με μετατροπη στο καπακι,ειτε με τοποθετηση led η δεν ξερω τι αλλο...

Δες εδώ μια όμορφη και πρόσφατη κατασκευή με led : http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=63138&view=findpost&p=565809

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...