tzapal 18 Μαρτίου 2012 #1 Share 18 Μαρτίου 2012 Προτάσεις για κοπάδι ψαριών σε ρεεφ ??? διαστάσεις ενυδρείου 130 / 60/50 ύψους Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 18 Μαρτίου 2012 #2 Share 18 Μαρτίου 2012 CHROMIS VIRIDIS 6-7 τεμαχια νομιζω ειναι καλη επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 18 Μαρτίου 2012 #3 Share 18 Μαρτίου 2012 Προτάσεις για κοπάδι ψαριών σε ρεεφ ??? διαστάσεις ενυδρείου 130 / 60/50 ύψους Το κορυφαίο κοπαδοψαρο για εμένα ειναι τα Apogon leptacanthus αλλα εξίσου όμορφα ειναι και τα Apogon parvulus. Επίσης τα pseudanthias squamipinnis θα ηταν μια καλή επιλογή άλλα λόγο μεγέθους θα σε περιορίσουν στον αριθμό των υπολοίπων ψαριών για το ενυδρείο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Μαρτίου 2012 #4 Share 18 Μαρτίου 2012 Τα chromis είναι και από τα φτηνά ψαράκια, αλλά έχουν περίεργη συμπεριφορά και σε κάποιο σημείο μπορούν να αρχίσουν να απομονώνουν κάποιο μέλος του κοπαδιού. Καταπληκτική συμπεριφορά και πιο οργανωμένη κοινωνία έχουν τα pseudanthias squamipinnis και γενικά του είδους anthias...και εκτός απ αυτά που σου είπε ο Θανάσης για τον χώρο, είναι και λίγο περίεργο ψάρι όσον αφορά την θνησιμότητα... πεθαίνουν έτσι για πλάκα !!!.. θα πρέπει οι συνθήκες να είναι άψογες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenore 18 Μαρτίου 2012 #5 Share 18 Μαρτίου 2012 Μπορείς να βάλεις τα εξής: Serranus Tortugarum (αρκεί να τα βάλεις όλα συγχρόνως) Wetmorella Nigropinnata (ένα αρσενικό με αρκετά θηλυκά, αρκεί να προϋπάρχουν τα θηλυκά ή να τα βάλεις όλα συγχρόνως) Paracheilinus Flavianalis (ένα αρσενικό με αρκετά θηλυκά, αρκεί να προϋπάρχουν τα θηλυκά ή να τα βάλεις όλα συγχρόνως) Paracheilinus Lineopunctatus (ένα αρσενικό με αρκετά θηλυκά, αρκεί να προϋπάρχουν τα θηλυκά ή να τα βάλεις όλα συγχρόνως) Paracheilinus Rubricaudalis (ένα αρσενικό με αρκετά θηλυκά, αρκεί να προϋπάρχουν τα θηλυκά ή να τα βάλεις όλα συγχρόνως) Paracheilinus Filamentosus (ένα αρσενικό με αρκετά θηλυκά, αρκεί να προϋπάρχουν τα θηλυκά ή να τα βάλεις όλα συγχρόνως) Wetmorella Tanakai (ένα αρσενικό με αρκετά θηλυκά, αρκεί να προϋπάρχουν τα θηλυκά ή να τα βάλεις όλα συγχρόνως) Wetmorella Albofasciata (ένα αρσενικό με αρκετά θηλυκά, αρκεί να προϋπάρχουν τα θηλυκά ή να τα βάλεις όλα συγχρόνως) Ptereleotris Zebra (αρκεί να τα βάλεις όλα συγχρόνως) Όσα chromis, cardinalfish και damselfish κάνουν για τα λίτρα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Μαρτίου 2012 #6 Share 18 Μαρτίου 2012 Βρε φίλη... που τα βρίσκει κάποιος αυτά τα ψάρια? σε τόσες εισαγωγές δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου !!! ... και πόσο μεγάλο κοπάδι να βάλει σ ένα ενυδρείο 200+ λίτρων που απ ότι είδα στο Google δεν είναι και πολύ μικρού μεγέθους τα ψαράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 18 Μαρτίου 2012 #7 Share 18 Μαρτίου 2012 Λοιπόν εγω θα ξεφύγω απο τα κλασσικά και θα σου προτείνω αυτό που είδαμε με έναν φίλο από εδώ μέσα και μείναμε αγάλματα λέγοντας και οι δύο πως το επόμενο ενυδρείο μας θα είναι έτσι....ένα κοπάδι από 10-15 ocellaris ή ακόμα καλύτερα απο ομρφιά 10-15 true percula,μ****α και LPS κοραλακια και 1-2 ανεμώνες για το κοπάδι Φαντασου τα κάπως έτσι όλα μαζί γυρω απο μία ανεμώνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzapal 19 Μαρτίου 2012 Author #8 Share 19 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ, για της προτάσεις σας αλλά αρκετά από αυτά έχουν μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας κάποιος που να έχει έναν συνδυασμό για αρκετό καιρώ να μας εκφράσει εντυπώσεις?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenore 20 Μαρτίου 2012 #9 Share 20 Μαρτίου 2012 Βρε φίλη... που τα βρίσκει κάποιος αυτά τα ψάρια? σε τόσες εισαγωγές δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου !!! ... και πόσο μεγάλο κοπάδι να βάλει σ ένα ενυδρείο 200+ λίτρων που απ ότι είδα στο Google δεν είναι και πολύ μικρού μεγέθους τα ψαράκια. Δεν ήξερα πως δεν τα βρίσκεις ούτε Αθήνα αυτά. Φανταζόμουν πως εκεί τουλάχιστον θα είχε μεγάλη ποικιλία. Όσο για το μέγεθος του κοπαδιού εννοείται πως δεν θα ήταν μεγάλο, απλώς εγώ κάτι τέτοιο θα διάλεγα. Τα chromis δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος