kalmichalis 18 Μαρτίου 2012 #1 Share 18 Μαρτίου 2012 καλησπερα, μηπως θα μπορεουσε να μου πει καποιος κανενα μαγαζι που κανουμε αναγομωση στις μπουκαλες co2? για αθηνα μιλαω.... ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 18 Μαρτίου 2012 #2 Share 18 Μαρτίου 2012 http://www.olympia-p.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 18 Μαρτίου 2012 #3 Share 18 Μαρτίου 2012 καλησπερα, μηπως θα μπορεουσε να μου πει καποιος κανενα μαγαζι που κανουμε αναγομωση στις μπουκαλες co2? για αθηνα μιλαω.... ευχαριστω!!! Α!!! και τα ευχαριστώ στο Rik γιατί αν και από θεσσαλονίκη μας άνοιξε τα μάτια για Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 18 Μαρτίου 2012 Author #4 Share 18 Μαρτίου 2012 στο rik γενικα εγω προσωπικα πρεπει να πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 18 Μαρτίου 2012 #5 Share 18 Μαρτίου 2012 νοτια προαστια ξερω και εγω αμα μενεις προς τα εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 18 Μαρτίου 2012 Author #6 Share 18 Μαρτίου 2012 κορυδαλλο αιγαλεω χαιδαρι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 18 Μαρτίου 2012 #7 Share 18 Μαρτίου 2012 Κερατσινι Λ.Σαλαμινος Θα μαθω νουμερο και ονομα και θα σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 18 Μαρτίου 2012 Author #8 Share 18 Μαρτίου 2012 αυτα τα μαγαζια ειναι με πυροσβεστικους εξοπλησμους? υπαρχει πιθανοτητα νοθειας του αεριου? γεμιζουν ολες τις μπουκαλες που ειναι για αυτο το σκοπο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος