Jump to content

Recommended Posts

φιλοι μου πηγα χ8εσ το απογευμα σε ενα πετ σοπ κ μαζι με κατι αλλα πραγματα πηρα κ ενα σαλιγκαρακι απο τα κιτρινα τελοσ π αντων του ειπα ποιο να μου βαλει κ αυτοσ μου εβαλε ενα που επεπλεε δεν ειπα τιποτα κ σημερα ακομη δεν εχει πιαστει απο καπου αν κ ειναι στον πατω του ενυδειου?? αν ηξερα οτι ηταν νεκρο 8α το γυρνουσα αλλα δεν μπορω να καταλαβω μπορει κανεισ να μοθ πει???¨(

Σιγουρέψου πρώτα πως είναι ζωντανό(πιασ'το και δές μέσα από το καβούκι εαν κινείται).Δεν ξέρω αλλα δεν μου φαίνεται φυσιολογικό να επιπλέει ανάποδα.Περίμενε και εάν δεν δεις κάτι επίστρεψέ το...

ποτε μην αφηνεις τον πετ σοπα να σου διαλεγει τα ψαρια!Ο πιο βασικος κανονας για μενα...

Συμφωνώ,καλύτερα να του έλεγες κάτι ή να διάλεγες μόνη σου.Όταν βλέπεις σε ένα πετ σοπ ψάρια ή αλλους οργανισμούς να φέρονται περίεργα,να είναι αδύναμα να έχουν χάσει το χρώμα τους κτλ.δεν πρέπει να αγοράσεις απο το ίδιο ενυδρείο.

ρε σεισ τοθ ειπα 8ελο αυτο κ μου λεει 8α σου βαλω απο εδω πανω κ τελικα πηρε ενα που επεπλεε... τελοσ παντων τον πηρα κιολασ τηλ κ του ειπα οτι δεν το βλεπω να κουνιεται κ ειπε να περιμενω τα σαββατοκυριακο να δω τι 8α κανει κ αν δεν ζωντανεψει να παω να μου δωσει αλλο....τον βλακα....

Αυτή τη φορά να διαλέξεις εσύ κάποιο που κινείται! Αν ήταν ψάρι και το έβλεπες ακίνητο θα δεχόσουν να το αγοράσεις; Μη παίρνεις γουρούνι στο σακί! :)

Εντελώς φιλικά !

μπα....τιποτα νεκρο τελικα το εβγαλα απο το ενυδρειο κ 8α παει αυριο η μαμα μου να το γυρισει... :S

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...