Jump to content

Tι Επαθε Ο Ανθρωπος !!

Recommended Posts

Η δυσαρεστη ιστορια ενος γερμανου χομπιστα που ειχε αγαπη προς τα ασπονδυλα και διατηρουσε γαριδες, καραβιδες και καβουρια γλυκουθ νερου.

Κολλησε πιθανως, καποια παρασιτικη ή μολυσματικη τροπικη ασθενεια η οποια περασε στον οργανισμο του, ειτε μεσω των ζωντανων, ειτε μεσω τροφης γι αυτα, που εφερε απο την Ασια.

Αυτη τη στιγμη νοσηλευεται και μπανοβγαινει στα νοσοκαμεια, εχει χασει βαρος,εχασε τα δοντια του, η μολυνση εχει επεκταθει σε πολλα μερη του σωματος του και νοιωθει το τελος του να πλησιαζει !

Διαβαστε την ιστορια του: http://crustahunter.com/en/node/1385

τι να πω πραγματικα ο ανθρωπος να σωθει και να γινει καλα!! για αυτο παντα περνουμε εστω και τις πιο απλες προφυλαξεις γαντακια και καλο πλυσιμο τα χερια μας μετα απο δουλεια στο ενυδρειο ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε..

:jawdrop: :jawdrop: χριστος και η παναγια!δηλαδη αυτο που παιρνουμε απο πετ σοπ μπορει να ειναι επικινδυνα?

Δεν είναι ανάγκη να μας πιάσει κρύος ιδρώτας... μπορεί ο άνθρωπος να είχε κάποια περίεργη ή σπάνια αλλεργία.

εχει ξανασυμβει,ενα κοριτσακι στην αμερικη εχασε το χερι της απο μολυνση.

Πριν καιρο διάβαζα οτι τα apple snails κουβαλουν μολυνσεις οπως τα ποντικια,

αλλα μιλουσαν για τα αγρια.Φαντάζομαι οτι αυτα που πουλανε στα pet shops

ειναι αναπαραγωγης

Ρε παιδιά μην πιάσουμε τώρα τις ιστορίες τρόμου.... Βακτηριακές μολύνσεις μπορούν να συμβούν από ένα σωρό παράγοντες και από χίλιους δυο λόγους και άσχετες από τα ενυδρεία μας !!!

Θα καταντήσει σήριαλ.... η ξανθιά με τα σαλιγκάρια IV... o φαλακρός με τις γαρίδες III

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

Ντάξει ζωντανά είναι ασθένειες θα έχουν. Και η τελευταία πρόταση τα λέει όλα : I must admit to tasting their food, some of which I imported from Asia, Δοκίμαζε το φαί των ζώων. οκ. Κρίμα τον άνθρωπο.

κριμα...αλλα να δοκιμαζει και της τροφες των ζωων? ελεος...

με πρόλαβε ο Jester....

πρέπει να είσαι λίαν επιεικώς χαζός για να φας ψαροτροφή από Ασία. Εδω για να πας εκεί κάνεις 42 εμβόλια και πάλι σου λένε να μη φας τίποτα δικό τους και ο τύπος πάει και δοκιμάζει τις ψαροτροφές :bigemo_harabe_net-87:

Παιδιά μην παίρνετε αψήφιστα αυτές της καταστάσεις γιατί είναι πολύ σοβαρές!

Οι προφυλάξεις πρέπει να παίρνονται απαραίτητα από την στιγμή που διατηρούμε πυγές μολυσματικών ασθενειών στο ίδιο μας το σπίτι!

Εγώ πριν από κανα δίμηνο έκοψα το δάκτυλο μου με τον καθαριστή τζαμιών και έφτασα κόκαλο! Το τραύμα ήταν πολύ βαθύ και πείρα ράμματα!

Έκανα αντιτετανικό ορό και πήρα και για δυο εβδομάδες αντιβίωση αλλά από τότε δεν σας κρύβω ότι έχω αγχωθεί πολύ! Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι κάτι!

Νταξει εγω θα πω απλά πως δεν υπάρχει λόγος πανικού ή τέτοιας ανησυχίας, απλά λίγη προσοχή σε κάποιους απλούς κανόνες υγιεινής. Το ότι ο τύπος καθόταν και δοκίμαζε τις τροφές αυτό τραβηγμένο από τα μαλλιά είναι και κουταμάρα ακούγεται. Εβενε δεν θεωρώ πως πρέπει να αγχώνεσαι τόσο. 2 βδομάδες αντιβίωση; Στο μαντζαβινάτειο πήγες; Δεν νομίζω να έχεις πάθει κάτι.

Καλό θα ήταν και το προτείνω στους mods να δημιουργηθεί και να καρφιτσωθεί ένα θέμα που να αφορά απλούς κανόνες προλήψεις και ότι σχετικό αφορά της ασθένειες που μπορεί να μεταδοθούν στους ανθρώπους χωρίς βέβαια να δημιουργεί πανικό αλλά όλη μας θα πρέπει να γνωρίζουμε για να αποφεύγουμε δυσάρεστες περιπτώσεις!

Παιδιά, καλή η αγνoια…αλλά σκοτώνει!

Έγινε επεξεργασία - ebenos

κοιταξτε...οταν καποιος κοπει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν πρεπει να βαζει τα χερια του σε ενυδρειο διοτι υπαρχει 100% πιθανοτητα να μολυνθεις... αλλα υπαρχουν ορισμενοι ανθρωποι σε ολο τον κοσμο(κυριως αυτοι που ασχολουνται με τα ζωα)οπου οι οργανισμοι τους εχουν εξελιχθει σε τετοιο βαθμο ωστε να αντεχουν σε μικροβια,βακτηρια και αλλα που εχουν τα ζωα και γι' αυτο δεν αρρωσταινουν ευκολα(δεν ξερω αν το ειπα καλα διοτι μου το ειχε πει ενας βιολογος καθηγητης μου στο λυκειο)και φυσικα αυτοι οι οργανισμοι "συμβιωνουν" με τα μικροβια(δηλαδη καποια "καλα" βακτηρια "βοηθουν αυτους τους οργανισμους)....υπαρχουν ανθρωποι(οπως αυτες οι δυο περιπτωσεις) οι οποιοι ειναι "αδυναμοι" ακομα και στα "καλα" βακτηρια και ετσι εχουν προβληματα υγειας.....

εγω μια φορα ειχα κοπει στο δαχτυλο μου αλλα επειδη επρεπε να βαλω το χερι μ στο ενυδρειο δεν ειχα αλλη επιλογη.....και μετα απο 2 μερες δεν υπηρχε καν αυτο το κοψιμο!μην το επιχειρησετε!!!!

Έγινε επεξεργασία - Giannakis27

Όσες άμυνες και να αναπτύξει ένας ανθρώπινος οργανισμός και όσο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και να έχει ο κίνδυνος πάντα καραδοκεί!

Γιαυτο λοιπόν θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και πόσο μάλλον από την στιγμή που ασχολούμαστε με το ενυδρείο!

Όσο για το κομμένο σου χέρι φίλε giannakis27 απλά θα μπορούσες να είχες πάρει γάντια από το φαρμάκια και δεν θα διέτρεχες κανέναν κίνδυνο! Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να το ρισκάρεις?

Όσο για το κομμένο σου χέρι φίλε giannakis27 απλά θα μπορούσες να είχες πάρει γάντια από το φαρμάκια και δεν θα διέτρεχες κανέναν κίνδυνο!Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να το ρισκάρεις?

επρεπε να ανακατεψω το χαλικι λογω οτι υπηρχε πολυ οξυγονο μεσα σε αυτο.....εμενα οι γιατροι μου ειχαν πει οτι πιο δυσκολα θα αρρωσταινω απο τις βαριες αρρωστιες και δεν αρρωσταινω συχνα αλλα και παλι προσεχω....και επισης βοηθουν οι καθημερινοι φυσικοι χυμοι και τα λαχανικα και τα φρουτα!αλλα οι περισσοτεροι ασχολουνται με τα χαπια δυστυχως(βιταμινες κυριως)....

Σωστός ο aiolos όπως πάντα ...μην τρελαινεστε καθε μέρα έρχομαστε σε επαφή με διάφορα μολυσματικα σημεία ...κόψε το δάκτυλο σου και πιασε ένα πομολο δημόσιας τουαλέτας δεν θες κάτι άλλο..γαγκρενα κατευθείαν..απλά πρέπει να τηρούμε τους απλούς όρους υγιεινής και ποτέ ανοιχτές πληγές με μολυσματικα σημεία...

Παιδια δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...εχω πιει πολλες φορες κατα λαθος νερο ενυδρειου στην αλλαγη και μεχρι στιγμης δεν εχω παθει κατι..

Εχεις καλό ανοσοποιητικό τότε. Άσε που δεν νομίζω να παραγγέλνεις και να δοκιμάζεις τροφές από Ασία. Αν το κάνεις πάω πάσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...