Jump to content

Μπουκωμενη Labodochromis ???

conte13k

Recommended Posts

Παιδιά θέλω να μου πείτε αν είναι μπουκωμενη... Δεν τρώει αλλα ανεβαίνει την ώρα του φαγητού... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3609877325089&set=a.3196180622930.2164713.1218407322&type=3&theater

Έγινε επεξεργασία - conte13k

Εγω για παπου σε βλεπω,αλλα με μια καλυτερη φωτο θα ημουν ποιο σιγουρος :D

λιαν συντομως... εχει μια βδομάδα που δεν τρωει αλλα δεν κρυβεται ιδιαιτερα...ο αρσενικός πάντως 2 μέρες τωρα προστάτευε μια περιοχή

δεν μπορω να το καταλάβω αυτό, όμως ανοιγοκλείνει το στοματάκι της λιγακι...

99,9 % αλλα δεν ειναι καλυτερη. :( κοιτα το προγουλη της αν ειναι πρισμενο

ναι φαινεται πρησμένο όχι πολυ γιατι έχει μια εβδομάδα που γίνεται αυτο...το ενυδρειο δυστηχώς ειναι θαμπό γιατι έγιναν καποιες αισθητικές παρεμβάσεις... απλώς ανυσηχώ λιγο διοτι δεν κρύβεται και κάθεται κοντά στην επι΄φανεια... και κάπου κάπου τη κυνηγάει ο αρσενικός

Όπως σου είπαν κι ο Στράτος με τον Βασίλη παραπάνω,το ψάρι σου έχει στο στόμα του αυγά. Αν θες μην μας ανεβάζεις φωτογραφίες από το facebook, για να μπορούν να τις βλέπουν και φίλοι που δεν έχουν λογαριασμό εκεί. Καλή συνέχεια.

:)

Ευχαριστώ γιατρός απαντήσεις! Κωστή οι φωτο είναι ανοικτές κ για αυτούς που δεν έχουν λογαριασμό :)

Παιδιά γειά σας και πάλι... η θηλυκιά εχει καθίσει στον πάτο και ο αρσενικός διώχνει όλα τα υπόλοιπα, ετοιμάζεται να ξεμπουκώσει; δεν ξέρω πόσες μέρες εχει να φάει γιατι δεν είμουν στο σπίτι... πάντως προχτες ζευγάρωσε την άλλη θυληκιά η οποία τρώει κανονικά... τι λέτε;

Παιδιά γειά σας και πάλι... η θηλυκιά εχει καθίσει στον πάτο και ο αρσενικός διώχνει όλα τα υπόλοιπα, ετοιμάζεται να ξεμπουκώσει; δεν ξέρω πόσες μέρες εχει να φάει γιατι δεν είμουν στο σπίτι... πάντως προχτες ζευγάρωσε την άλλη θυληκιά η οποία τρώει κανονικά... τι λέτε;

Η θηλυκια ξεμπουκωνει παντα μονη και στα κρυφα,για να μην τα φανε.

Εφοσον τρωι δεν ζευγαρωσε,αυτο που ειδες ειναι τα προεορτια του μποκωματος ,και ο χορος των αφρικανων που κανουν στις θηλυκιες τους. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...