Aiolos 25 Ιανουαρίου 2013 #76 Share 25 Ιανουαρίου 2013 ε ναι... θέλει πράγμα τώρα... ωραίοι γίνανε μωβ οι βράχοι αλλά ακόμη σκέτοι είναι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 25 Ιανουαρίου 2013 Author #77 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Γεια σου μπαρμπαγειτονα - συντοπίτη ! Θα γεμίσει μορε... Της υπομονής δεν είνα το σπορ; Αργά και σταθερα να γεμίσει! Τωρα πήραμε ενα feather duster - tube worm .... Δεν εχω σκοπό να το μπουκώσω πάντως, θέλω να αποφύγω τα προσθετα και να με καλύπτει το αλάτι με την αλλαγή νερού. Τωρα μου ήρθε η εκφραση: μεγαλη μπουκιά φάε μεγαλο λογο μην λες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 25 Ιανουαρίου 2013 #78 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Θα συμφωνήσω με τα παιδιά. Θελει σιγά σιγά στοκάρισμα. Άρχιζε με εύκολα όπως κάνεις. Ο βράχος πήρε καλό χρώμα πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 26 Ιανουαρίου 2013 #79 Share 26 Ιανουαρίου 2013 φερε κατουροδοχια και έλα μια βόλτα για καφέ......... όλο και κάτι θα βρούμε να γεμίσει άλλα φερε πολλααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος