tsagos 14 Μαρτίου 2012 Author #26 Share 14 Μαρτίου 2012 Ετσι το έχω το σκιμερ! Με αυτό που πιανει πανω στο τζάμι Απο αναπλήρωση δεν εχω καν κοιταξει....Aπο που αγοράζουμε, πετ σοπ, υδραυλικα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 14 Μαρτίου 2012 #27 Share 14 Μαρτίου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.waterwaves.gr/index.php?target=categories&category_id=209 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 14 Μαρτίου 2012 #28 Share 14 Μαρτίου 2012 πολυ ομορφο!!! αναπληρωση εχεις προμηθευτει? καλο θα ηταν να εχεις και λιγο αναταραξη στην επιφανεια του νερου. α οκ! απλα φαινονται μονο οι βεντουζες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 14 Μαρτίου 2012 #29 Share 14 Μαρτίου 2012 Μου αρέσει πολύ!Αντε και καλογέμιστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Μαρτίου 2012 #30 Share 14 Μαρτίου 2012 Πολύ όμορφο! Θα συμφωνήσω για την ανατάραξη στην επιφάνεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Μαρτίου 2012 #31 Share 14 Μαρτίου 2012 άντε... έγινε το πρώτο βήμα με πολύ ωραίο οπτικό αποτέλεσμα... τώρα σιγά-σιγά σειρά έχει το γέμισμα με ζωντανά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 14 Μαρτίου 2012 Author #32 Share 14 Μαρτίου 2012 Δεν μας βιαζει κανείς.... Φεεεεεετα Ας στρώσει πρώτα και βλέπουμε Θα χρειαστεί κατι αλλο απο εμένα περαν του ταίσματος τροφης ανα 2-3 μέρες μέχρι να στρώσει; Ο κυκλος του αζώτου θα ζωντανέψει τον βράχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 16 Μαρτίου 2012 Author #33 Share 16 Μαρτίου 2012 Ηρθε σημερα και ο Αιολος για καφεδάκι και εβαλε την κοραλια να κανει αναταραξη και είδε πως θα χρειαστώ ακομη μία ... Ολο σε εξοδα θελει να με βαζει!!! Εαν βαλω ακομη μια θα παω στα χ60 τα λιτρα του ενυδρείου ! Ουτε σκληρα να εβαζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 16 Μαρτίου 2012 #34 Share 16 Μαρτίου 2012 Υπερβολές.... στα 60lt εχω δύο κοράλια-νανο και έχω μόνο LPS. Τα κοραλια-νανο δεν έχουν την απαιτουμενη δύναμη για να δώσει "νεύρο" κατα όλη την επιφανεια νερου ενός 60lt. Βέβαια εξαρτάται τι θες να πετύχεις. Εγώ προτιμώ να στρέφω όλους τους κυκλοφοριτές στην επιφάνεια για την δημιουργεία στροβιλισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Μαρτίου 2012 #35 Share 16 Μαρτίου 2012 Μέσα είσαι Billy... όταν του γύρισα τον κυκλοφοριτή προς την επιφάνεια ήταν καλύτερα τα πράγματα ... αλλά λίγα και χωρίς "νεύρο" στη γενικότερη κυκλοφορία. Χρειάζεσαι ακόμη μια.. πάρτο χαμπάρι Γιώργο χε χε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 16 Μαρτίου 2012 #36 Share 16 Μαρτίου 2012 Φοβερο το ενυδρειο σου φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Μαρτίου 2012 #37 Share 16 Μαρτίου 2012 Έχει μια άγρια ομορφιά και ίσως θεωρείται από κάποιος κάπως μπουκωμένο, αλλά το σκεπτικό είναι ότι λόγω του μικρού του μεγέθους δεν θα μπορούν να μπουν πολλά ψάρια, έτσι λοιπόν ο βράχος μπορεί να "σταθεί οπτικά" και από μόνος του, και σιγά σιγά να τοποθετηθούν πάνω σ αυτόν κάποια εύκολα κοράλλια, μανιτάρια, ζοανθοί..... όταν ολοκληρωθεί θα είναι ένα κουκλάκι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 16 Μαρτίου 2012 #38 Share 16 Μαρτίου 2012 Με τις 2 κοράλια αν τις βάλεις την μία απέναντι απο την άλλη κάνει παπάδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 16 Μαρτίου 2012 #39 Share 16 Μαρτίου 2012 Ολο σε εξοδα θελει να με βαζει!!! θελει το κακο ολων μας! (Ακουσε τον και δεν θα χασεις!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 16 Μαρτίου 2012 #40 Share 16 Μαρτίου 2012 Δεν θέλει μόνο το κακό όλων μας αλλα και το δικο του. Χα χα Γείτονακι μου τι βλέπω;;;; Ωραία πραγματάκια έχουμε εδω, και rimless !!!!, το δεξί κομμάτι μου μου δείχνει πολλη ωραίο το αριστερό.... Και αυτο ωραίο είναι αλλα μάλλον το άδικη η φωτό θα πω. Καλή συνέχεια σου εύχομαι και πολυ υπομονή. Υπομονή, όχι σε σένα, στη γυναίκα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 16 Μαρτίου 2012 #41 Share 16 Μαρτίου 2012 Δεν θέλει μόνο το κακό όλων μας αλλα και το δικο του. Χα χα Γείτονακι μου τι βλέπω;;;; Ωραία πραγματάκια έχουμε εδω, και rimless !!!!, το δεξί κομμάτι μου μου δείχνει πολλη ωραίο το αριστερό.... Και αυτο ωραίο είναι αλλα μάλλον το άδικη η φωτό θα πω. Καλή συνέχεια σου εύχομαι και πολυ υπομονή. Υπομονή, όχι σε σένα, στη γυναίκα σου. Θοδωρη καμενος μου φαινεσε και εσυ. Υ.Γ Σιγουρα δεν ακουγοντε οι βορτεκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 16 Μαρτίου 2012 Author #42 Share 16 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ ρε παιδες ! Θοδωρή μιας και ειμαστε μια γειτονιά ελπίζω να τα λέμε συχνα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 19 Μαρτίου 2012 Author #43 Share 19 Μαρτίου 2012 Αλατότητα 1026 Νο2: 3 ΝΗ3/4 : 0.75-0.50 Το σκιμμερ δουλεψε ελαχιστα (30-40 ωρες) μιας και είδα ότι δεν χρειαζεται ακόμη. Ο φωτισμός είναι στις 2 ωρες/ημέρα μεχρι και το τέλος τις εβδομάδας που θα αυξηθεί κ'αλλο. Ως τώρα κανένα εμφανη σημάδι πάνω στον βράχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Μαρτίου 2012 #44 Share 19 Μαρτίου 2012 (edited) φέεεεεεεεεετα !!!! Πάντως αυτό το εργοστάσιο τυριού έχει τις προδιαγραφές για να στήσει θαλασσινό :bigemo_harabe_net-74: Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 19 Μαρτίου 2012 Author #45 Share 19 Μαρτίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 21 Μαρτίου 2012 Author #46 Share 21 Μαρτίου 2012 (edited) Γιααααααα πειτε ρε παιδια... Τι είναι αυτά; Εψαξα να τα βρω αλλα δεν βρήκα κάτι αναλογο στο φορουμ. Ειναι ροζ και σκληρά, σπανε ευκολα. Μονο σε αυτον τον βράχο τα βρήκα. Έγινε επεξεργασία 21 Μαρτίου 2012 - tsagos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Μαρτίου 2012 #47 Share 21 Μαρτίου 2012 Προφανώς είναι απομεινάρια όταν ήταν ζωντανός. Απλά μαλάκωσαν μέσα στο νερό και απέκτησαν και λίγο χρωματάκι.... όχι όμως και ζωή !!!. Για να έπιασες τόσο σύντομα κοραλιογενή άλγη είναι αδύνατον.... σε λίγες μέρες θα αρχίσει να πιάνει ο βράχος σου διατομή (καφέ) άλγη η οποία θα εξαφανιστεί μετά από 10 +/- ημέρες που θα κάνει και τον κύκλο της. Από μετρήσεις πως είσαι... πως πάει ο κύκλος του αζώτου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 21 Μαρτίου 2012 Author #48 Share 21 Μαρτίου 2012 H NH3/4 αρχισε και πεφτει και ανεβένουν τα Νο2.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Μαρτίου 2012 #49 Share 21 Μαρτίου 2012 .... αρχή είσαι ακόμη, υπομονή... (πάει μαζί με το θαλασσινό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Μαρτίου 2012 #50 Share 21 Μαρτίου 2012 Όλα φυσιολογικά κυλούν. Υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος