Jump to content

Απορίες Για Είδη/ονομασίες/διαφορές/προτάσεις Λιονταρόψαρων

Jester

Recommended Posts

Μεγάλος έρωτας το συγκεκριμένα ψάρια και βασικός λόγος που μπήκα στα αλάτια. Αλλά έχω μπερδευτεί αρκετά με κάποια θέματα και επειδή ετοιμάζομαι να προσθέσω/παραγγείλω έναν θα ήθελα τα φώτα σας. Από τα είδη που βλέπω να κυκλοφορούν (στο εξωτερικό) έχω καταλήξει να προτιμώ 2 είδη

Το Pterois Antennata και το Dendrochirus Biocellatus 2 πολύ διαφορετικά ψάρια το παραδέχομαι αλλά με πολλά θετικά στοιχεία και τα 2.

Πριν συνεχίσω να διευκρινύσω πως ότι ψάρια έχω ήδη μέσα δεν αποτελούν λόγω προτίμησης. Κύρια θέση έχει το λιοντάρι.

Καταρχάς γνωρίζει κάποιος γιατί τα διαφορετικά ονόματα; Στην Wiki έχει ένα γένος το Pterois και δεν αναφέρει κάτι για το Dendrochirus.

Δεύτερον, έχει κάποιος προσωπική εμπειρία με κάποιο από τα δύο είδη; Πόσο ανθεκτικά είναι σαν είδη;

Μιας και η δομή του βράχου μου θα αλλάξει, ποιά μορφή θα είναι καλύτερη για τα λιοντάρια (καμμιά φωτό ή σχέδιο θα ήταν το τέλειο).

Υπάρχει κάποιο κοράλι ή συγκάτοικος που θα πρέπει να αποφύγω;

Eιναι απολυτα safe με τα κοραλια.Αυτο που θα πρεπει να αποφυγεις,ειναι συγκατοικους που να χωρουν στο στομα του.

Και αυτό όμως θα το καταλάβω αφού δω το ψάρι γιατί απότι είδα στον Σωλήνα έχει τεράστιο στόμα. Ουσιαστικά ότι είναι πάνω από μισό μέγεθος ασφαλές δεν είναι; Τα έχεις δει να πωλούνται Ελλάδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...