kwstas arta 13 13 Μαρτίου 2012 #1 Share 13 Μαρτίου 2012 θα ηθελα την γνωμη σας για δυο ψαρια που ειναι τα εξης HENIOCHUS ACUMINATUS κ PARUPENEUS BARBERINOEDES,το ενυδρειο μου ειναι 1.2χ0.5χ0.6 (360λιτρα) με μανιταρια,ζοανθους,ξενια.απο οτι διαβασα κ τα δυο δεν ειναι δυσκολα στο φαγητο οποτε πιστευω δε θα εχω θεμα με αυτο το ζητημα.τα αλλα ψαρια που εχω ειναι tangs,κλοουνακια,ενα αγγελοψαρο,θα πεσει ξυλο αναμεσα τους;ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 13 Μαρτίου 2012 #2 Share 13 Μαρτίου 2012 Δεν είχα ποτέ μου Banner οπότε δεν ξέρω για το θέμα επιθετικότητας και τροφής. Πάντως η ψαροσύνθεση που έχεις θέλει πολλά λίτρα. Πόσα tangs έχεις δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas arta 13 13 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 13 Μαρτίου 2012 τρια, blue,yellow,Acanthurus triostegus οσον αφορα τα λιτρα το γνωριζω, αλλα προσπαθω να στεισω ενα πιο μεγαλο.τουλαχιστον η πεταλουδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Μαρτίου 2012 #4 Share 13 Μαρτίου 2012 και απο την αλλη,ηνιοχος και κοραλλια.....?δεν ειναι reef save ψαρι,αλλα και το αλλο που σκεφτεσαι νομιζω πως χτυπαει ασπονδυλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas arta 13 13 Μαρτίου 2012 Author #5 Share 13 Μαρτίου 2012 καταλαβα,τα ξεχναω.σας ευχαριστω πολυ ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος