Jump to content

Βοήθεια Σε Κατασκευη Sump

like

Recommended Posts

Θέλω να φτιάξω ένα ενυδρειο με διαστάσεις 1.20-55-65 το ενυδρειο θα λειτουργήσει με δίσκους και κάποια φυτα.επειδη θέλω να φτιάξω απο κάτω sump θα ήθελα να μάθω ποσά λίτρα θα είναι το sump τι χωρίς στα θα πρέπει να έχει μέσα το sump,σε ποιο σημείο θα πρέπει να τρύπησω το κυρίως ενυδρειο ώστε να κατευαζει το νερο και να το ξαναστελνει και τι διάμετρο θα πρέπει να έχουν οι τρύπες ;

το σαμπ φιλε μου οσο μεγαλυτερο εχεις τοσο καλυτερα!οποτε βλεπεις ποσο χωρο εχεις και προχωρας αναλογα!απο 60 λιτρα και πανω θα εισαι καλυμμένος πιστευω!

οσο για τα χωρισματα του σαμπ υπαρχουν διαφοροι τροποι αλλα πιστευω αν ειναι το πρωτο σου σαμπ προτεινω το πιο απλο αλλα εξίσου λειτουργικο τριων σταδιων!το 1ο μηχανικη φιλτρανση(σφουγγαρια), το 2ο βιολογια(siporax,βιομπαλες κ.τ.λ.) και 3ο για θερμοστατες,αντλια κ.τ.λ.

η τρυπα θα πρεπει να γινει στο σημειο που θα θες να γεμιζει και να κρατιεται το νερο στο ενυδρειο σου!δηλαδη φανταζομαι λιγο κατω απο τις κοντρες!

ριξε και μια ματια στη σελιδα στο κατω μερος με τα link για τα σαμπ να παρεις μια ιδεα!http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=40880

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...