extar98 12 Μαρτίου 2012 #1 Share 12 Μαρτίου 2012 Έχω αποφασίσει πως θα φτιάξω μια λίμνη 150λ στο μπαλκόνι μου αλλά έχω μερικές απορίες: 1.Ποσες φορες θα χρειάζεται το νερό να ανακυκλώνεται? 2.Ποιό είναι το κατάλληλο φίλτρο για αυτά τα λιτρα? 3.Ποιά υλικά φίλτου θα χρειαστώ? 4.Πόσο συχνά θα πρέπει να κάνω αλλαγές νερού? Όπως καταλάβατε δεν έχω εμπειρία απο λίμνες και γι'αυτο οι τόσες ερωτήσεις.. Εαν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ή απλά ξέρει,θα ήθελα να μου πεί περίπου πόσο θα κοστίσουν και τι άλλο θα χρειαστώ για τη φίλτρανση. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 12 Μαρτίου 2012 #2 Share 12 Μαρτίου 2012 μια παρομια λιμνη εχουν τα παιδια στο aquazone εκει που μαζευονται... αν βρεις το θέμα ή στο υποδειξει καποιος συντονιστης θα καταλαβεις ολα οσα χρειαζεσαι! καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
extar98 12 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 12 Μαρτίου 2012 ΟΚ, θα το ψάξω....ευχαριστω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος