\/ag 12 Μαρτίου 2012 #1 Share 12 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.. Από χτες έχω δει τα 2 flavus μου να κάνουν 2-3 φορές ακριβώς την διαδικασία ζευγαρώματος.. Καμία απτις φορές βέβαια δεν είδα την (υποτιθέμενη) θηλυκιά μπουκωμένη.. Το ένα ψάρι είναι 100% αρσενικό ενώ για το άλλο δεν κόβω το κεφάλι μου οτι είναι θηλυκό(αν και τελείως άχρωμο).. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να είναι και τα 2 αρσενικά και να κάνουν την διαδικασία του ζευγαρώματος για οποιονδήποτε λόγο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 12 Μαρτίου 2012 #2 Share 12 Μαρτίου 2012 Αν είναι 2 αρσενικά έχω δει τον αδύναμο να υπόκειται στη διαδικασία για να αποφύγει την επιθετικότητα του κυρίαρχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 12 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 12 Μαρτίου 2012 Κάτι τέτοιο φαντάστηκα και εγώ μήπως συμβαίνει Κλεόβουλε..αφού έχει συμβεί κάτι τέτοιο αρχίζουν να αυξάνονται οι πιθανότητες οτι είναι και τα 2 αρσενικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 9 Απριλίου 2012 Author #4 Share 9 Απριλίου 2012 Μετά από μία βδομάδα με πολλούς τσακωμούς ακόμα και στόμα με στόμα τα 2 Flavus μου ζευγάρωσαν για πρώτη φορά...μόλις τώρα τελείωσε η διαδικασία και απόσο έχω δει βλέπω φουσκωμένο προγούλι.. Ελπίζω να είναι αληθινό μπούκωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 9 Απριλίου 2012 #5 Share 9 Απριλίου 2012 Ειδες τι κανει η υπομονή φιλε...... Εκανες καμια αλλαγη? εβγαλες ψαρια απο το ενυδρειο και τους εδωσες παραπάνω χωρο μηπως? Ευχομαι να πανε ολα καλα!!Ευγε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος