tzanetis 12 Μαρτίου 2012 #1 Share 12 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδιά. Θέλω να στήσω ένα 2ο ενυδρείο 60 λίτρων χαμηλών απαιτήσεων με κανα μονομαχο και 2-3 ψαράκια ακόμη όσο πιο φθηνά γίνεται . Έχω τα πάντα αγορασμένα και προβληματίζομαι στο τι θα βάλω για βυθό. Θα ήθελα πολύ να βάλω άμμο αλλά επειδή δεν την έχω ξαναχρησιμοποιήσει τη φοβάμαι. Τι μου προτείνετε; Τι άμμο και τι κοκομετρία; Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
draculas 12 Μαρτίου 2012 #2 Share 12 Μαρτίου 2012 Εγώ τη συστήνω πλέον! Πολύ καλό αποτέλεσμα αισθητικά και πρακτικά για λίγα λίτρα νερού. Δες εδώ λίγα πράγματα! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=72005 κι εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=51697 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Gee 12 Μαρτίου 2012 #3 Share 12 Μαρτίου 2012 Ποιά άλλα ψαράκια μπαίνουν με μονομάχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzanetis 12 Μαρτίου 2012 Author #4 Share 12 Μαρτίου 2012 εμένα ρωτάς; Αν ναι, αρκετά μπαίνουν με μονομάχο... Επειδή όμως έχω ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο θα ήθελα όποιος ξέρει και θελει να με βοηθησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 12 Μαρτίου 2012 #5 Share 12 Μαρτίου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα χαλαζιακή άμμο για τον βυθό σου. Μπορείς να βρεις και σε μάντρες οικοδομικών υλικών σε χαμηλές τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzanetis 12 Μαρτίου 2012 Author #6 Share 12 Μαρτίου 2012 τελικά πήγα και πήρα χαλαζιακό αμμοχάλικο περίπου 0,5-1 χιλιοστό. 6 ευρώ τα 25 κιλά. Ελπίζω να πάει καλά. Ευχαριστώ που με βοηθησατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 12 Μαρτίου 2012 #7 Share 12 Μαρτίου 2012 Μιά χαρα θα πάει. Ουσιαστικά είσαι στην άμμο... Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος