giannispopi 11 Μαρτίου 2012 #1 Share 11 Μαρτίου 2012 http://www.ebay.co.uk/sch/?_kw=digital%20ph%20meter&_clu=2&_fcid=80&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 11 Μαρτίου 2012 #2 Share 11 Μαρτίου 2012 Μια καλη οικονομικη λυση! Και να σου χαλασει δεν κλες τα λεφτα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Μαρτίου 2012 #3 Share 11 Μαρτίου 2012 Μια καλη οικονομικη λυση! Και να σου χαλασει δεν κλες τα λεφτα σου. Οικονομικό σίγουρα είναι, αξιόπιστο όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 11 Μαρτίου 2012 #4 Share 11 Μαρτίου 2012 Οικονομικό σίγουρα είναι, αξιόπιστο όμως? Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει αλλα εχω ακουσει καλα σχολια, σιγουρα απο τα στικς ή τα υγρα τεστ μαλλον θα βγαζεις μεγαλυτερη ακρη φανταζομε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 11 Μαρτίου 2012 #5 Share 11 Μαρτίου 2012 Έχω ένα παρόμοιο το οποίο λειτουργεί μιά χαρά. Χρησιμοποιώ υγρά καλιμπραρίσματος και με διασταύρωση τιμών με υγρό τεστ, μετράει σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 11 Μαρτίου 2012 Author #6 Share 11 Μαρτίου 2012 να το παρω δηλαδη. γιατι με τα υγρα δεν την παλευω. ποτε δεν ειμαι σιγουρος για το ph μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Μαρτίου 2012 #7 Share 11 Μαρτίου 2012 το ποσο καλο και αξιοπιστο θα ειναι εχει να κανει και με το ηλεκτροδιο και την αποθηκευση του.δεν ειναι μονο το προιον σαν προιον δηλαδη απο μονο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος