Mitrizakis Nikos 18 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 18 Δεκεμβρίου 2006 Εχθές το βράδυ, και ενώ είχαν σβήσει τα φώτα πήγα να αδειάσω το κυπελάκι από το skimmer. Καθώς πλησίασα στο ενυδρείο, τι να δω, τον παρακάτω κύριο να κόβει βόλτες… Μη ξερώντας τι είναι και τι να το κάνω, το απομακρύνα, και προτού το θανατώσω το φωτογράφισα. Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 18 Δεκεμβρίου 2006 #2 Share 18 Δεκεμβρίου 2006 Νομίζω bristle worm θα μας διαφωτίσουν οι νεότεροι! Εγώ είχα βάλει για 1 μήνα 2 τεράστια (15ψμ) τέτοια στο μεσογειακό μου αλλα τα επέστρεψα στη θάλασσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 19 Δεκεμβρίου 2006 Author #3 Share 19 Δεκεμβρίου 2006 Δεν είναι σωστό πάντως να απελευθερώνουμε στο περιβάλλον οργανισμούς που συντηρούμε στο ενυδρείο μας διότι υπάρχει κίνδυνος γενετικής μόλυνσης και εκτόπισης των ενδημικών ειδών από την περιοχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 19 Δεκεμβρίου 2006 #4 Share 19 Δεκεμβρίου 2006 Νομίζω bristle worm Νομίζω πως τα bristle έχουν περισσότερα πόδια Δεν είναι σωστό πάντως να απελευθερώνουμε στο περιβάλλον οργανισμούς που συντηρούμε στο ενυδρείο μας διότι υπάρχει κίνδυνος γενετικής μόλυνσης και εκτόπισης των ενδημικών ειδών από την περιοχή Ο φίλος έχει μεσογειακό ενυδρείο και τα είδη που βάζει τα πιάνει από τη θάλασσα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα στο να τα επιστρέψει πίσω από εκέι που τα πήρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 19 Δεκεμβρίου 2006 #5 Share 19 Δεκεμβρίου 2006 Νομίζω πως τα bristle έχουν περισσότερα πόδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος