lorentzos 11 Μαρτίου 2012 #1 Share 11 Μαρτίου 2012 να ρωτησω αυτο το κοραλι οντως εχει ημερομηνια ληξης στα ενυδρεια? η ειναι λιγο υπερβολη ρωταω γτ εχω δει πολλους που το εχουν στο ενυδρειο τους.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 11 Μαρτίου 2012 #2 Share 11 Μαρτίου 2012 Θέλει άριστες συνθήκες και παραμέτρους μια μικρή πληγή στον ιστό του μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια.Επίσης θέλει και εξαιρετικό φωτισμό.Είναι επιθετικό με άλλα κοράλλια.Καλύτερα να αφήνουμε μερικά κοράλλια στο φυσικό τους περιβάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 11 Μαρτίου 2012 #3 Share 11 Μαρτίου 2012 Αρκετοί το έχουν και αρκετοί το αποφεύγουν. Το θέμα είναι ποιος το συντηρεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 11 Μαρτίου 2012 #4 Share 11 Μαρτίου 2012 Απο τα πιό δύσκολα και απαιτητικά κοράλια.Δεν μου έχει κάτσει ποτέ, και πλέον το έχω απορίψει απο το ενυδρείο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 11 Μαρτίου 2012 #5 Share 11 Μαρτίου 2012 Ως κάτοχος αυτου του κοραλιού 15μήνες και με τον τρόπο που έχει διπλασιαστεί πιστεύω ότι είναι μερικά πράγματα που γράφοντε στο διαδίκτυο το οποίο δεν συμπίπτει με τον τροπο που συντηρώ το κοράλι αυτό. Έχω ακούσει ότι η αυξημένη ροή θα το αποτελειώσει μέσα σε 6μήνες. Έχω διαβάσει πως θέλει καθημερινό τάισμα με πλαγκτόν. Έχω ακούσει πως θέλει οπωσδήποτε MH για να μη νεκρώσει. Συγκεκριμένα στο ενυδρείο μου το χτυπά random ροή (δέχεται νερό απο όλες τις πλευρές του και δεν ερεθίζεται επικίνδυνα). Για το τάισμα μου να πω ότι ταίζω κάθε δύο μέρες τα ψάρια και μπορεί μια φορά κάθε 1-2εβδομάδες να κάνω target στα κοράλια. Μιλάμε για 6-8 pellets ή 3-4 flakes κάθε τάισμα. Φωτισμό έχω 2 T5 το ένα μάλιστα είναι ακτινική. Έχω διαβάσει ότι τα Clown τα καταστρέφουν. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο αντιθέτως το ταίζει μια χαρά. Η Γονιοπόρα στην κυριολεξία πιάνει flakes στο μέγεθος ενός νυχιού. Παραθέτω δύο φωτογραφίες με το πως ήταν πριν 10 μήνες και πως είναι τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorentzos 11 Μαρτίου 2012 Author #6 Share 11 Μαρτίου 2012 δηλαδη αμα εχεις τις σωστες παραμετρους στο ενυδρειο και με λιγη προσοχη παιζει και να μην εχει προβλημα.. λογικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος