aquajim 10 Μαρτίου 2012 #1 Share 10 Μαρτίου 2012 καλησπερα σε ολους! Γενναει ενα platy αυτη τη στιγμη και επειδη η γεννηστρα που εχω δεν ειναι εμπιστοσυνης χρειαζομαι κερατοφυλλο για να ζησουν τα μικρα! τα φυτα που εχω δεν εχουν ογκο! θελω να το παρω αυριο για να μειωσω τις απωλειες! Βρηκα ενα ιδιο θεμα αλλα ειναι απο περσυ και δεν ξερω εαν εξακολουθει να ανοιγει κυριακες, Το 11880 δεν βοηθησε ! χαχα! ξερει καποιος φιλος εαν τελικα υπαρχει? θα παρω αυριο στο zoo planet στην Αθηνάς αλλα εαν υπαρχει κατι στα νοτια (μεχρι και Σαρωνισα παω) θα βοηθουσε πολυ! ευχαριστω! καλο σαββατοβραδο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Μαρτίου 2012 #2 Share 10 Μαρτίου 2012 μπορεις ευκολα και γρηγορα να ανοιξεις αγγελια και να ζητησεις κερατοφυλλο απο καποιο χομπιστα.θα γινει γρηγορα η δουλεια σου. ΥΓ.απο την αλλη ακομη και αν βρεις ανοιχτο καταστημα,αυτο δεν σημαινει πως θα εχει και στοκ κερατοφυλλο για να παρεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 10 Μαρτίου 2012 #3 Share 10 Μαρτίου 2012 Μπορείς να βάλεις αγγελία μήπως και σε εξυπηρετήσει κάποιος συνχομπίστας απο τα μέρη σου και να γλιτώσεις το τρέξιμο.Αν είσουν κοντά πάντως θα σου έδινα μία που έχω για περίπτωση ανάγκης.Φαντάζομαι πολύς κόσμος έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος