Παναγιώτης Κ 11 Μαρτίου 2012 Author #26 Share 11 Μαρτίου 2012 (edited) Θέλω να βρω ένα βιντεάκι που να δείχνει πως κολούνται τα τζάμια! Ας μην είναι ελληνικά! Μπορείτε να μου δείξετε κάποιο? Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2012 - ΠαναγιώτηςCR7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 Μαρτίου 2012 #27 Share 11 Μαρτίου 2012 Εχεις κολλήσει ξανά ενυδρείο ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Μαρτίου 2012 Author #28 Share 11 Μαρτίου 2012 Εχεις κολλήσει ξανά ενυδρείο ;; Όχι! Αλλά ξέρω πως είναι περίπου! Απλά απ'ότι έχω δει στα βίντεο έχω δει ότι πιάνουν τα τζάμια με κάτι σφυγκτήρες! Θα χρειαστώ και γω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 11 Μαρτίου 2012 #29 Share 11 Μαρτίου 2012 Παναγιώτη θα ελεγα να μην το τολμήσεις...καλυτερα να στο κολλήσει καποιος που το εχει ξανακάνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 11 Μαρτίου 2012 #30 Share 11 Μαρτίου 2012 Αν δεν το έχεις ξανακάνει δεν μου ακούγεται και τόσο καλή ιδέα..και μάλιστα για ενυδρείο τέτοιων διαστάσεων! Όσο και να πιάνουν τα χέρια σου δεν στο συνιστώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Μαρτίου 2012 Author #31 Share 11 Μαρτίου 2012 Αν δεν το έχεις ξανακάνει δεν μου ακούγεται και τόσο καλή ιδέα..και μάλιστα για ενυδρείο τέτοιων διαστάσεων! Όσο και να πιάνουν τα χέρια σου δεν στο συνιστώ.. Λες να το δώσω στον τζαμά να το κολλήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 11 Μαρτίου 2012 #32 Share 11 Μαρτίου 2012 Ναι..καλύτερα!Αλλά σε κανέναν που να έχει ξανασχοληθεί με το θέμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 11 Μαρτίου 2012 #33 Share 11 Μαρτίου 2012 Λες να το δώσω στον τζαμά να το κολλήσει? Μπορείς να κάτσεις δίπλα σε κάποιον που ξέρει και να στο κολλήσει εξηγώντας σου παράλληλα την διαδικασία. Η ασφάλεια πάνω απ'ολα και ειδικά σε αυτές τις διαστάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Μαρτίου 2012 Author #34 Share 11 Μαρτίου 2012 Σε αυτό το βίντεο στο 8:50 το τζάμι που πατάει? Στο γραφείο ή στο τζάμι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Μαρτίου 2012 Author #35 Share 11 Μαρτίου 2012 Και κάτι άλλο. Οι κόντρες οι κάτω θα πατάνε στον πάτο ή να είναι ένα εκ πιο πάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Μαρτίου 2012 #36 Share 11 Μαρτίου 2012 (edited) Όχι! Αλλά ξέρω πως είναι περίπου! Απλά απ'ότι έχω δει στα βίντεο έχω δει ότι πιάνουν τα τζάμια με κάτι σφυγκτήρες! Θα χρειαστώ και γω? Σφικτήρες για κόλληση ενυδρείου μόνο κάποιοι άσχετοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν και εάν είναι και μεγάλο το ενυδρείο με ολέθρια αποτελέσματα στο τέλος . Που το είδες το βίντεο ; Οι δε τζαμάδες οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως κατασκευάζετε σωστα ενα ενυδρείο . Το βίντεο που έβαλες και αυτο απο ερασιτέχνη είναι ...... άστο καλύτερα ..... Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2012 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Μαρτίου 2012 Author #37 Share 11 Μαρτίου 2012 Οι δε τζαμάδες οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως κατασκευάζετε σωστα ενα ενυδρείο . Τι εννοείς? Λές να μην ξέρει να μου το κολλήσει καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Μαρτίου 2012 #38 Share 11 Μαρτίου 2012 Ακριβώς αυτό λέω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Μαρτίου 2012 Author #39 Share 11 Μαρτίου 2012 Ακριβώς αυτό λέω !!! Πάντως μου είπε να μου το κολλήσει! Άμα δεν ήξερε δεν θα μου έλεγε οτι δεν μπορεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Μαρτίου 2012 Author #40 Share 11 Μαρτίου 2012 Ά, και κάτι άλλο: Ο τζαμάς άμα του πώ αντί για τζάμι για καπάκι λέτε να του πώ να μου το κάνει με πλαστικό? Όχι τις κόντρες! Μόνο το καπάκι! Θα έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 11 Μαρτίου 2012 #41 Share 11 Μαρτίου 2012 Υπαρχει κι εδω ενα βιντεακι http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=69039&hl=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Μαρτίου 2012 Author #42 Share 11 Μαρτίου 2012 Κάτι άλλο: Οι περιμετρική κόντρα πρέπει να είναι ενιαία ή κομάτια ενωμένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 11 Μαρτίου 2012 #43 Share 11 Μαρτίου 2012 Βρε γιατι δεν καθεσαι φρόνιμα???? Κομμάτια είναι....ενα για κάθε εσωτερική πλευρα που ενώνονται μεταξύ τους...... Εγω προτείνω να κάνεις υπομονή.....να το ψαξεις καλύτερα.... Βρες ανθρωπο που το εχει ξανακάνει....ειναι κρίμα αν για τον οποιονδήποτε λογο συμβει κατι να στεναχωρεθείς και να ξαναπληρώνεις τζαμια κτλ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 12 Μαρτίου 2012 Author #44 Share 12 Μαρτίου 2012 Oι κόντρες μόλις κοληθεί η γυάλα μετά απο πόση ώρα μπαίνουν? Μπαίνουν κατευθείαν 'η πρέπει να στεγνώσει η σιλικόνη της γυάλας και μετά να μπουν οι κόντρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Μαρτίου 2012 #45 Share 12 Μαρτίου 2012 Θα αφησεις την γυαλα να στεγνωσει 4-5 μερες,τουλαχιστον για μενα τετοια εποχη,και μετα θα κολληθουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 12 Μαρτίου 2012 Author #46 Share 12 Μαρτίου 2012 Θα ξύσω την σιλικόνη για να βάλω τις κόντρες? Γιατί αλλιώς δεν θα μπαίνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 12 Μαρτίου 2012 Author #47 Share 12 Μαρτίου 2012 Λοιπόν αυτά είναι τα σχέδια μου: Το ενυδρείο: φωτό 1 Το ενυδρείο Κάτοψη: Φωτό 2 Με τα χρώματα είναι οι κάτω κόντρες! Το ενυδρείο κάτοψη: Φωτό 3 Με τα χρώματα είναι οι πάνω κόντρες οι οποίες θα μπουν 5χιλιοστά πιο κάτω ώστε να πατάει πάνω τους το καπάκι. Με τις τρύπες θα είναι η έξοδος και η είσοδος του φίλτρου, και σινάμα απο κει θα περνάνε τα καλώδια του θερμοστάτη και των λέντ! Το καπάκι: Φωτό 4 Θα πατάει πάνω στις κόντρες και έβγαλα 2 εκατοστά απο τις διαστάσεις του διότι θα μπει μέσα στο ενυδρείο και οπότε εφόσον το τζάμι θα είναι ένα εκ. τότε θα αφαιρεθεί 1εκ απο την μια πλευρά και ένα απο την άλλη! Επίσης φαίνονται οι τρύπες εισόδου οι οποίες θα εφάπτουν στις τρύπες των κοντρών! Επίσης οι κόντρες θα μπουν 5χιλιοστά πιο κάτω οπότε το καπάκι θα είναι 5ρι για να εφαρμόζει τελείως! Και επείσης φαίνονται και οι 2 λεντοταινίες οι οποίες θα κολλήσουν απο κάτω απο το τζάμι και το καλώδιο τους θα παιρνάει απο τις τρύπες! Πως σας φαίνεται σαν ιδέα? Να ρωτήσω κάτι: Οι κόντρες τι τζάμι να είναι? 10ρι? 5ρι? ή τίποτα άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 12 Μαρτίου 2012 Author #48 Share 12 Μαρτίου 2012 Θα μπορούσαν οι κόντρες να γίνουν τριγωνικές και να στηρίζουν τα τζάμια μεταξύ τους? Ποια απο τις 2 εκδοχές είναι καλύτερη? Το τζάμι ή το πλαστικό θα πατάει πάνω στις κόντρες διότι θα είναι 5χιλιοστά πιο κάτω και θα μπει 5ρι απο πάνω οπότε θα είναι καμπάνα!!!!! Ποιές είναι οι γνώμες σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 12 Μαρτίου 2012 #49 Share 12 Μαρτίου 2012 οι κοντρες δεν θα μπουν τριγωνικες... οπως εχεις επανω με 10αρι τζαμι...στης επανω κοντρες, η μια κοντρα θα παταει πανω στην αλλη... στης κατω κοντρες θα ειναι διπλα διπλα οπως στην φωτο. καταταλα με το καπακι οπως εγραψες.. ελπιζω να μην σε μπερδεψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος