ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 9 Μαρτίου 2012 #1 Share 9 Μαρτίου 2012 Πανταζάκο Χρόνια πολλά με υγεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 9 Μαρτίου 2012 #2 Share 9 Μαρτίου 2012 Χρόνια πολλά παιδί μου !!! Σου ζητώ συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου απέναντί σου εδω μέσα ... δεν σου άφησα ούτε καν τα δικαιώματα ενός απλού μέλους να έχεις στο Aquazone . Επέτρεψα σε άλλους να επηρεάσουν τη κρίση μου .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 9 Μαρτίου 2012 #3 Share 9 Μαρτίου 2012 χρόνια πολλά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Μαρτίου 2012 #4 Share 9 Μαρτίου 2012 Χρονια πολλα μικρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 9 Μαρτίου 2012 #5 Share 9 Μαρτίου 2012 Χρονια παληκαρι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Μαρτίου 2012 #6 Share 9 Μαρτίου 2012 Χρόνια πολλά με υγεία. Σταμάτη να τον χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Μαρτίου 2012 #7 Share 9 Μαρτίου 2012 Χρονια πολλα και καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 9 Μαρτίου 2012 #8 Share 9 Μαρτίου 2012 Χρονια Πολλα Πανταζη!!!!!!!! Σταματακο να χαιρεσαι το γιοκα σου.......!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 10 Μαρτίου 2012 #9 Share 10 Μαρτίου 2012 Χιλιόχρονος Πανταζή,οτι επιθυμείς σου εύχομαι να το πετύχεις... Να τον χαίρεστε Σταμάτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Μαρτίου 2012 #10 Share 10 Μαρτίου 2012 Χρόνια πολλά Πανταζή!!! Σταμάτη ετοίμασε ψησταριά να γιορτάσει το παιδί!Να τον χαίρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK 10 Μαρτίου 2012 #11 Share 10 Μαρτίου 2012 Ποποοο... δεν γνώριζα ότι και εδω θα είχα τόσους FAN σας ευχαριστώ όλους για της θερμές ευχές σας αλλά θα αρχίσω να ευχαριστώ τον κάθε έναν ξεχωριστά ...και απο κατο ενα μικρο Στιχακι ... Να ευχαριστήσω θερμά τον πρωτοπόρο του θέματος και πολυαγαπημένο μας κύριο Σωκράτη (κύριε Σωκράτη δεν μου είπατε τίποτα σεξουαλικό ώμος και με στεναχωρείτε) (Η γνώση δεν είναι δύναμη. Ποιοι από τους ισχυρούς έχουν γνώση; Κανένας ισχυρός δεν ξοδεύει το χρόνο του στο Ίντερνετ και στις βιβλιοθήκες. Ποιοι έχουν τη γνώση; Οι βιβλιοθηκάριοι. Δεν υπάρχουν λιγότερο ισχυροί άνθρωποι από τους βιβλιοθηκάριους. Clifford Stoll) Στη συνέχεα τον αγαπητό Father μου ... Πατέρα ότι και να πω είναι λίγο ξέρεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία φυσικά και σε συγχωρώ σε αυτό ώμος δεν φταις εσύ αλλά εγώ ... εγώ πρέπει να σου ζητήσω συγγνώμη για τα προβλήματα που σου προκάλεσα ... εδώ μέσα ... που δεν φτάνει που σε τυραννώ στον έξω κόσμο μπήκα και εδω μέσα και σε έκανα ακόμα χειρότερα!! πατέρα συγγνώμη ...!! κάποια στιγμή θα μάθω από τα λάθη μου και εύχομαι να γίνω τόσο σοφός στη ζωή μου όσο εσύ και να μεγαλώσω τα παιδιά μου όπως και εσύ.... γιατί εκτός από πατέρας μου είσαι και ο διδάσκαλος μου (Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην. Μέγας Αλέξανδρος,356-323 π.Χ.) Στη συνέχεα να ευχαριστήσω τον αγαπητό μας SalTasos... Φίλτατε Τάσο ευχαριστώ απο τα βάθη τις καρδιάς μου που με τίμησες με τιν παρουσία σου σε αυτό το θέμα τον γενεθλίων μου ... σου εύχομαι πάντα υγεία αγάπη και χαρά να έχεις στη ζωή σου ...(Το μέλλον είναι εδώ, απλά δεν είναι ευρέως διαδεδομένο ακόμη. William Gibson) Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον Αγαπημένο μας ΣΤΡΑΤΟ ευχαριστώ πολλή αγαπητέ μου Στράτο σου εύχομαι και εσένα με την σειρά σου υγεία αγάπη χαρά ευτυχία κτλπ μην τα γράφω όλα κατάλαβες.....(Το πιο δύσκολο στη ζωή, είναι να μάθεις ποιες γέφυρες να περάσεις και ποιες να κάψεις. Laurence J Peter,1919-1990) Billαραααααααααααα............ ΜΕΓΑΑΑΑΛΕΕΕΕ Ευχαριστώ πάρα πάρα πολλή πότε θα σε δω ρε φίλε ? πέρνα καμια μέρα να τα πούμε....(Όταν πρόκειται για μια καινούργια ιδέα, δεν ρωτώ ποτέ τους ειδικούς. Θα μου έδιναν έξι διαφορετικές αιτίες για τις οποίες δεν θα έπιανε. Henry Ford,1863-1947,) Αγαπητέ Mr_zoo Ευχαριστώ πολλή για τα θερμά σου λόγια σίγουρα σε έχω δει.. Αλλά θα με συγχωρέσεις που δεν σε θιμαμε φατσικός!! αλλά σε αυτό φταίει ο Father μου ( χοστου τα χιχιχι ) τώρα που έχεις την εξουσία ριχτου ένα 33% γιατί εμένα μουχε ρήξη και μου το κραταγε μανιάτικο χεχεχεχεχε ....(Το να κατορθώνεις το ακατόρθωτο, απλά σημαίνει ότι το αφεντικό σου θα το προσθέσει στα κανονικά καθήκοντά σου.) Doug Larson FotisGt εσύ φταις πάλι παλιόπαιδο που ήσουν χτες ??? να πηγαίναμε για .... ξέρεις εσύ ξέρεις εσύ κάτι ωραία ψητά στα κάρβουνα Καλέ μου άνθρωπε ευχαριστώ πολλή για τα λιγοστά καλά σου λόγια από καρδιάς και σε περιμένω επίσημος την επόμενη Κυριακή σπίτι μου που θα έχω ψησταριά κρασάκι μπιριτσες…. Μουσικουλα θα βάλουμε οι δυο μας από το αμάξι σου (ξέρεις θαμαστε μόνο νεολαία όχι τα καπι) χιχιχι (Ο χωρισμός ελαττώνει τα μέτρια πάθη και δυναμώνει τα μεγάλα, όπως ο άνεμος σβήνει τα κεριά αλλά φουντώνει τις φωτιές. Λα Ροσφουκώ,1613-1680) Όπως καταλάβατε όλοι εδω μέσα παρόλο που είμαι 22 χρονών Άνθρωπος ( το σημειώνω αυτό για τυχόν παρεξηγήσεις) είμαι ακόμα στο μυαλό παιδί ..... αλλά βρε παιδιά τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά τα χρόνια τα καλά (Τα τρία Τ της επιτυχίας: Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη. Οδυσέας Ελύτης,1911-1996,Ποιητής, Νόμπελ 1979) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK 10 Μαρτίου 2012 #12 Share 10 Μαρτίου 2012 Nidal Δάσκαλε που δίδασκες…… ευχαριστώ παρά πολλή να χαίρεσαι το γλυκό παιδάκι σου και να σε καλά με υγεία αγάπη και στοργή και να μαθαίνεις από τα λάθη μας για να μην τα κάνεις στο δικό σου το παιδί !! ποτέ! (Ο άνθρωπος θα 'πρεπε να είναι ικανός να σχεδιάζει μια εισβολή, να γράφει μια σονάτα, να σχεδιάζει ένα κτίριο, να κουμαντάρει ένα πλοίο, να κλείνει ένα ισοζύγιο, ν' αλλάζει ένα μωρό, να παίρνει και να δίνει διαταγές, να παλεύει, να πεθαίνει γενναία. Η εξειδίκευση είναι για τα έντομα. Robert Heinlein,1907-1988) ΚΩΣΤH μου νασε καλα και εσυ οτι Επιθυμείς (Να αναλάβεις τον έλεγχο του πεπρωμένου σου, γιατί αλλιώς κάποιος άλλος θα τον αναλάβει.Jack Welch,) DIMITRIOS νασε καλα και εσυ και παντα δυνατος και παντα υγειές (Το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" είναι ότι θα καταλήξει να κάνει όλον τον κόσμο τυφλό. Γκάντι, 1869-1948,) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Μαρτίου 2012 #13 Share 11 Μαρτίου 2012 Αν και αργοποριμένα... χρονια πολλα Πανταζή!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαίρεται η οικογένεια σου!! Καποια στιγμή, μολις με φέρει ο δομος μου, θα περασω για το κέρασμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK 12 Μαρτίου 2012 #14 Share 12 Μαρτίου 2012 χαχαχαχα νασε καλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος