IoSpy 7 Ιουλίου 2012 Author #76 Share 7 Ιουλίου 2012 κλεισε τη μια απο τις δυο βανες των υπερχειλησεων. η μια και μονο σε καλυπτει/ ετσι θα ανεβει λιγο η σταθμη και δεν θα εχεις θορυβο...... συγχαρητηρια για το σαμπ!!!!!!!1 ωραίος. θα το δοκιμάσω. με το sump θα δείξει. προς το παρόν δεν βλέπω να χάνει. το κακό ειναι ότι εκεί που κλείνεις τα κενά με σιλικόνη κάτω από τα διαμερίσματα, στο τελευταίο έμεινε μια μικρή τρυπιτσα και περνάει ελάχιστο νερό από το προτελευταίο στο τελευταίο διαμέρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 8 Ιουλίου 2012 #77 Share 8 Ιουλίου 2012 Ωραία δουλεία με μεράκι και λεπτομέρειες!!!!!!!! Δώσε φώτο στο Λαό :thaman: :thaman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 9 Ιουλίου 2012 Author #78 Share 9 Ιουλίου 2012 Ωραία δουλεία με μεράκι και λεπτομέρειες!!!!!!!! Δώσε φώτο στο Λαό :thaman: :thaman: Ευχαριστώ. Με τις επόμενες αλλαγές θα ανεβάσω υλικό. Σχετικά με την ψύξη του ενυδρείου που θα είναι με ανεμιστηράκια, μπορώ να τα βάλω και στο sump ή στο καπάκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 9 Ιουλίου 2012 #79 Share 9 Ιουλίου 2012 Οπου θες....... Αλλα τι να την κανεις την ψυξη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 9 Ιουλίου 2012 Author #80 Share 9 Ιουλίου 2012 Οπου θες....... Αλλα τι να την κανεις την ψυξη??? γεια να μην πηγαίνει πάνω από 30 βαθμούς. αν και μέχρι στιγμής δεν έχω περάσει τους 30 καθόλου. με κλειστό καπάκι λογικά θα ανέβει όμως. για τα φυτά περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 13 Ιουλίου 2012 Author #81 Share 13 Ιουλίου 2012 Προχώρησα αρκετά τα ηλεκτρολογικά εχθές και σήμερα. Ορίστε και μερικές φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 16 Ιουλίου 2012 #82 Share 16 Ιουλίου 2012 Ωραιος ο Σπυροοοοοος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 16 Ιουλίου 2012 #83 Share 16 Ιουλίου 2012 Όλα είναι φανταστικά και ζηλέυω πολύ αλλά με τρελαίνει ο πίνακας που έκανες. Το όνειρό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 17 Ιουλίου 2012 Author #84 Share 17 Ιουλίου 2012 (edited) Και ένα βίντεο που έβγαλα εχθές. Δεν θυμάμαι πως να φτιάξω την ισορροπία λευκού στο βίντεο και είναι λίγο χάλια τα χρώματα.Επόμενη δουλειά είναι να τελειώσω με την τακτοποίηση των καλωδίων και να φτιάξω κουτάκι για temp και ph monitor και μετά ξεκινάω το κλείσιμο με γυψοσανίδες. Έγινε επεξεργασία 17 Ιουλίου 2012 - IoSpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 17 Ιουλίου 2012 #85 Share 17 Ιουλίου 2012 Ωραιο εργοστασιο φιλε μου, ομορφα πραγματα! Καλη συνεχεια................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 17 Ιουλίου 2012 #86 Share 17 Ιουλίου 2012 Πολύ όμορφο. Πολλά μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Ιουλίου 2012 #87 Share 18 Ιουλίου 2012 Συνέχισε την υπερκατασκευή και δώσε πολλές φωτο στο λαό!!! Μπράβο πολύ καλή δουλεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 18 Ιουλίου 2012 Author #88 Share 18 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ Έχω μια απορία μιας και δουλεύω πρώτη φορά sump. Γιατί στο πρώτο θάλαμο που πέφτει το νερό από την υπερχείλιση μου αφρίζει στην επιφάνεια σαν σαπουνάδα; Εχθές έκανα και μερικά τεστάκια να δω που βρίσκομαι για να μην ξεχνάω ότι έχω ήδη ζωντανά μέσα. ph:7.6, gh:8, kh:4, po4:0,2, NO3:15 temp είμαι στους 30,3 αυτή τη στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 18 Ιουλίου 2012 #89 Share 18 Ιουλίου 2012 Μένει έτσι για ώρα; Μπορείς να διακρίνεις αν έχει απόχρωση του καφέ η σαπουνάδα. Δώσε λίγο προσοχή po4:0,2, NO3:15 γιατί είναι φρέσκο το ενυδρείο. Θες να μας πεις τι ταΐζεις και σε τι ποσότητα και συχνότητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 18 Ιουλίου 2012 #90 Share 18 Ιουλίου 2012 αυτο το σπιραλ στην χελωνα (φως) που πηγενει ,γιατι το αφησες να κρεμεται? βαλτο μεσα στο καναλι απο πισω που εχεις να μην φενεται,,,, παρακολουθω απο την αρχη την κατασκευη και μου αρεσει αρκετα! καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 18 Ιουλίου 2012 Author #91 Share 18 Ιουλίου 2012 Μένει έτσι για ώρα; Μπορείς να διακρίνεις αν έχει απόχρωση του καφέ η σαπουνάδα. Δώσε λίγο προσοχή po4:0,2, NO3:15 γιατί είναι φρέσκο το ενυδρείο. Θες να μας πεις τι ταΐζεις και σε τι ποσότητα και συχνότητα; μόνιμα έτσι είναι. άσπρο τελείως και πολύ φίλος ο αφρός. το ενυδρείο έτρεχε πολλές μέρες με το floral 405 μόνο μέχρι να ετοιμάσω το sump. δεν μου φαίνονται πολύ τα νιτρικά και αναφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 18 Ιουλίου 2012 Author #92 Share 18 Ιουλίου 2012 αυτο το σπιραλ στην χελωνα (φως) που πηγενει ,γιατι το αφησες να κρεμεται? βαλτο μεσα στο καναλι απο πισω που εχεις να μην φενεται,,,, παρακολουθω απο την αρχη την κατασκευη και μου αρεσει αρκετα! καλη συνεχεια! θα το στηρίξω στην οροφή απλά είχα ξεχάσει τα στηρίγματα στην αποθήκη και ακόμα δεν έχω κατέβει για να τα βάλω. ευχαριστώ.πάντως τώρα θα αρχίσει να δείχνει σιγά σιγά που θα το κλείσω γιατί εδώ και 4 μήνες με τον ρυθμό που πάω είναι σαν οικοδομή αυτός ο τοιχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 18 Ιουλίου 2012 #93 Share 18 Ιουλίου 2012 Ίσως τότε από την πίεση του νερού. Το είχα πάθει και εγώ άλλα στις αρχές που ήταν φρέσκο το ενυδρείο και τάιζα πολύ άλλα είχα σκούρα σαπουνάδα. Δεν είναι πολλά τα νιτρικά άλλα να έχεις τον νου σου. Τα φωσφορικά προσπάθησε να τα πας στο μηδέν. Αν ταΐζεις κατεψυγμένα με μέτρο. Πάντως είναι super το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 18 Ιουλίου 2012 Author #94 Share 18 Ιουλίου 2012 (edited) αυτο το σπιραλ στην χελωνα (φως) που πηγενει ,γιατι το αφησες να κρεμεται? βαλτο μεσα στο καναλι απο πισω που εχεις να μην φενεται,,,, παρακολουθω απο την αρχη την κατασκευη και μου αρεσει αρκετα! καλη συνεχεια! ας το ενώσει ένας modγιατι ξέχασα να το γράψω.3-4 γεύματα την ΜΕΣΑ μέσα σε 14 ώρες απλωμένα. μοσχαροκαρδια 1 γεύμα σχεδόν κάθε μέρα, ocean nutrition την βασική για δίσκους. tropical d allio plus, spirulina, jbl gran novo mix, tropical δεν θυμάμαι όνομα με βιταμίνες για έντονα χρώματα και 2 φορές την εβδομάδα νομίζω 1 γεύμα σε tetra vital. αυτά έτρωγαν ανέκαθεν που τα είχα και στο άλλο ενυδρείο. Έγινε επεξεργασία 18 Ιουλίου 2012 - IoSpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 18 Ιουλίου 2012 #95 Share 18 Ιουλίου 2012 Μια χαρά αφού τους είχες από πριν. Συνέχισε έτσι όπως τους έχεις μάθει και απλά παρακολούθα το νερό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 10 Σεπτεμβρίου 2012 Author #96 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Επανέρχομαι με μια καθυστέρηση κλασσικά. Το ενυδρείο κοντεύει να τελειώσει με κλείσιμο γυψοσανίδων. Χρησιμοποίησα ανθυγρές για σιγουριά. Βάζω όλες μαζί τις φωτογραφίες με τη σειρά. Επεξήγηση δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Αν χρειαστεί κάπου με ρωτάτε. Ένα ξέμπαρκο αυγό. Δεν ξέρω από τι ψάρι είναι και συνεχίζουμε Τώρα έχω ξεκινήσει και κλείνω και τον ηλεκτρολογικό πίνακα δεξιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 10 Σεπτεμβρίου 2012 #97 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μια χαρά πάει! Μου αρέσει το κλείσιμο με την γυψοσανίδα όπως το πας! Μπράβο συνέχισε έτσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 12 Σεπτεμβρίου 2012 #98 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε Σπύρο κάνεις εξαιρετική δουλειά με το ενυδρείο και τα παρελκόμενα, αλλά η ιδέα της κομμένης γυψοσανίδας στην αριστερή πλευρά του ενυδρείου έτσι ώστε να φαίνεται το μισό σαν παράθυρο...απίστευτη. Περιμένουμε την συνέχεια, να πάρουμε και μεις σειρά. ΥΓ Μόλις βλέπω νέες φωτο σου, τις δείχνω στην σύζυγο μπας και τσιμπήσει. Βασίζομαι πάνω σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 12 Σεπτεμβρίου 2012 Author #99 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστώ. kokkinosK κάνω και μπορώ.μόλις τελειώσω και με βάψιμο θα έχεις περισσότερες πιθανότητες πιστεύω. Μέχρι στιγμής είμαι στα 2000 ευρώ κόστος κατασκευής. το καλό είναι ότι δεν έχουν μείνει πολλά έξοδα ακόμα. και δεν συμπεριλαμβάνεται τίποτα ζωντανό και διακοσμητικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 13 Σεπτεμβρίου 2012 #100 Share 13 Σεπτεμβρίου 2012 Με το καλο να το τελειωσεις Σπυρακο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος