IoSpy 1 Ιουνίου 2012 Author #51 Share 1 Ιουνίου 2012 Καλη συνεχεια λοιπον,εχει δουλιτσα ακομη,αλλα θα γινει παλατακι! Βαλε και καμμια ριζα ακομη,μαλλον sumatra θα ελεγα,σε παιρνει και θα δειξει καλυτερα Όντως έχει αρκετή. Sumatra είναι χοντρή; Δεν την έχω ξανά ακούσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Ιουνίου 2012 #52 Share 1 Ιουνίου 2012 Όντως έχει αρκετή. Sumatra είναι χοντρή; Δεν την έχω ξανά ακούσει; Eιναι χοντρα,αλλα σε μεγαλα ενυδρεια δειχνει καλυτερα.Ασε που με τα κλαδια δεν γεμιζεις ποτε... Δες εδω την γενικη φωτο του ενυδρειου μου http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=73160&hl=&fromsearch=1 Θεμα γουστου βεβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 1 Ιουνίου 2012 Author #53 Share 1 Ιουνίου 2012 Ναι δείχνουν πολύ ωραίες. Μόλις τελειώσω με τα λειτουργικά του ενυδρείου θα αρχίσω να διαμορφώνω και το εσωτερικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonedessa 1 Ιουνίου 2012 #54 Share 1 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραία δουλειά. Η αντίθεση του καφέ της πλάτης με την άσπρη άμμο δείχνει τέλεια. Καλή συνέχεια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 1 Ιουνίου 2012 Author #55 Share 1 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ. Και επειδή το ζευγάρι μου δεν κολλάει ούτε στην μετακίνηση και στην αναστάτωση δεν σταματάει να κάνει σεξ. Σήμερα είχα πάλι γέννα στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 1 Ιουνίου 2012 Author #56 Share 1 Ιουνίου 2012 Πρόχειρα μπήκε ο φωτισμός που θα έχει το ενυδρείο. 4 λεντοταινίες 90cm 8.5 watt η κάθε μία με λευκό κόκκινο φωτισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Ιουνίου 2012 #57 Share 2 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραία κατασκευή μπράβο να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 2 Ιουνίου 2012 #58 Share 2 Ιουνίου 2012 χιλια μπραβο,,,,,,ομορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 2 Ιουνίου 2012 #59 Share 2 Ιουνίου 2012 Πολλη καλη δουλεια μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 5 Ιουνίου 2012 Author #60 Share 5 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ. Σύντομα θα ανεβάσω και νέο φωτογραφικό υλικό με την εξέληξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 5 Ιουνίου 2012 #61 Share 5 Ιουνίου 2012 Συγχαρητήρια ξανά. Γίνεται κάθε μέρα και καλύτερο. Η λεντοταινία που έβαλες είναι απο κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό? Πόσο κάνει το μετρο? Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 6 Ιουνίου 2012 Author #62 Share 6 Ιουνίου 2012 Συγχαρητήρια ξανά. Γίνεται κάθε μέρα και καλύτερο. Η λεντοταινία που έβαλες είναι απο κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό? Πόσο κάνει το μετρο? Κ Ευχαριστώ. Οι ledοταινίες είναι από τον Nidal και είναι ιδικές για ενυδρείο. Δεν πάνε με το μέτρο αλλά έχει στάνταρ διαστάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 6 Ιουνίου 2012 #63 Share 6 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ. Θα του τηλεφωνήσω να μου πει διαστάσεις, χρώματα και τιμές. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 6 Ιουλίου 2012 Author #64 Share 6 Ιουλίου 2012 Και επανέρχομαι μετά από καιρό. Όπως είπαμε λίγος χρόνος... Κόλλησα το sub πάντα με τις οδηγίες toy Νιντάλ για να μην κάνω πατάτα και τον ευχαριστώ πολύ. Και μία εβδομάδα μετά ξεκίνησε η λειτουργία του. Το κακό είναι ότι κάνει θόρυβο και η υπερχείλιση του νερού και η επαναφορά του νερού. Η στάθμη είναι στο ανώτατο όριο ώστε αν κοπεί το ρεύμα να μην υπερχειλίσει το sump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 6 Ιουλίου 2012 #65 Share 6 Ιουλίου 2012 Ωραια δουλεια φαινεται! Εχεις βαλει ποτηρια στην υπερχειληση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 6 Ιουλίου 2012 Author #66 Share 6 Ιουλίου 2012 Ωραια δουλεια φαινεται! Εχεις βαλει ποτηρια στην υπερχειληση; ευχαριστώ. ναι έχω βάλει. το φίλτρο το άδειασα και είμαι μόνο με το sump πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 6 Ιουλίου 2012 #67 Share 6 Ιουλίου 2012 ευχαριστώ. ναι έχω βάλει. το φίλτρο το άδειασα και είμαι μόνο με το sump πλέον. Για δοκιμασε να βαλεις σωληνακι αερανλτιας απο την μεσα πλευρα μηπως και σταματησει ο θορυβος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 6 Ιουλίου 2012 Author #68 Share 6 Ιουλίου 2012 στην υπερχείλιση η στην επιστροφή; απλά να περάσω έτσι ένα σαλονάκι; η επιστροφή κάνει θόρυβο πάντως γιατί ελάχιστα καλύπτεται από νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 6 Ιουλίου 2012 #69 Share 6 Ιουλίου 2012 στην υπερχείλιση η στην επιστροφή; απλά να περάσω έτσι ένα σαλονάκι; η επιστροφή κάνει θόρυβο πάντως γιατί ελάχιστα καλύπτεται από νερό. Aκυρο τοτε,μπερδευτηκα,νομιζα οτι θορυβο εκανε η υπερχειληση.Αλλα και παλι,εαν καλυπτεται με νερο η αντλια,γιατι κανει θορυβο;Ποια αντλια χρησιμοποιεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 6 Ιουλίου 2012 Author #70 Share 6 Ιουλίου 2012 1260 αν θυμάμαι καλά. 3400λ/Ω που είναι. κάνει σαν συντριβάνι μόλις επιστρέφει στο ενυδρείο. ακούγεται και η υπερχείλιση γιατί ρουφάει και αέρα αλλά η επιστροφή είναι ενοχλητική. μπορεί να βάλω κανένα λάστιχο να το στέλνω κατευθείαν μέσα στο νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 6 Ιουλίου 2012 #71 Share 6 Ιουλίου 2012 1260 αν θυμάμαι καλά. 3400λ/Ω που είναι. κάνει σαν συντριβάνι μόλις επιστρέφει στο ενυδρείο. ακούγεται και η υπερχείλιση γιατί ρουφάει και αέρα αλλά η επιστροφή είναι ενοχλητική. μπορεί να βάλω κανένα λάστιχο να το στέλνω κατευθείαν μέσα στο νερό. Ειναι μονο οι τρυπες στην επιστροφη;Βαλε ''γωνιες'',ισως βοηθησουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 6 Ιουλίου 2012 Author #72 Share 6 Ιουλίου 2012 (edited) Ειναι μονο οι τρυπες στην επιστροφη;Βαλε ''γωνιες'',ισως βοηθησουν. ναι μόνο οι τρύπες. γωνίες όμως πως θα σφηνωσουν; δεν θα φεύγουν; και λογικά θα είναι μόνο στις 90 μοίρες.η αντλία είναι η 1262 τελικά Έγινε επεξεργασία 6 Ιουλίου 2012 - IoSpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 6 Ιουλίου 2012 #73 Share 6 Ιουλίου 2012 ναι μόνο οι τρύπες. γωνίες όμως πως θα σφηνωσουν; δεν θα φεύγουν; και λογικά θα είναι μόνο στις 90 μοίρες.η αντλία είναι η 1262 τελικά Σφηνωνουν ευκολα,δεν χρειαζονται ζορι.Εχω και στο δικο μου.Υπαρχουν και σε αμβλεια γωνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 7 Ιουλίου 2012 Author #74 Share 7 Ιουλίου 2012 ok, Θα το κάνω Thnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 7 Ιουλίου 2012 #75 Share 7 Ιουλίου 2012 κλεισε τη μια απο τις δυο βανες των υπερχειλησεων. η μια και μονο σε καλυπτει/ ετσι θα ανεβει λιγο η σταθμη και δεν θα εχεις θορυβο...... συγχαρητηρια για το σαμπ!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος