Jump to content

Γεννα Απο Κλοουν....επιτελους.

Recommended Posts

τελικα αξιωθηκα και εγω να αισθανθω παππους.μετα απο καποιες γεννες σαλιγκαριων στο παρελθον,ποτε δεν ειχα δει αλλη γεννα στο ενυδρειο μου.

σημερα ομως και κατα τυχη ειδα 4 ψαρακια να βολταρουν αναμεσα σε εναν απο τους 2 αχινους μου..!!!!!

ξερω οτι λογικα δεν θα μπορεσουν να ζησουν πολυ μεσα σε ενα κοινωνικο ριφ με πολλους θηρευτες αλλα οπως και να εχει ειναι μια καποια επιβραβευση για τις συνθηκες του ενυδρειου μου,αφου και δεν καταλαβα τιποτε,ουτε καν αβγα δεν ειδα απο τους κλοουν,αλλα σημερα κατευθειαν ψαρακια που κολυμπανε και παιζουν και μεταξυ τους....

μπραβο !!!!!!!!!!!!!

Μπραβο Κωστη...αντε και στα δικα μου τωρα (το ζευγαρι στο ενα το ενυδρειο το εχω τρεια χρονια και το νεο σε ενα μικροτερο κανα 2 μηνο,αλλα ολο τηλεοραση βλεπουν και τιποτε αλλο δεν κανουν)

χεχε,και τα δικα μου 2,5 χρονια,ειδαν πολλες ταινιες και το αποφασισαν και μεσα στην κριση...

Μπράβο θηρίο.. τουλάχιστον είδες και ψαράκια... σε μένα τόσες γέννες ούτε ένα για δείγμα δεν κατάφερα να δω

ναι οντως..παλι καλα.ειδα 4 εκ των οποιων το ενα ειναι διπλασιο σε μεγεθος απο τα αλλα!!

Ευχάριστο αυτό ρε συ Κώστα ! Δίνεις στα ψαράκια σου αυτό που χρειάζονται και ανταμειφθικες !

Μπράβο και απο μένα!

μπράβο klaz !!

μην εισαι απαισιόδοξος για την επιβίωση τους .. είδες που ξέρουν να προφυλάσσονται από μόνα τους ?

θέλουμε φώτο !!

εκει που βρισκεται παρκαρισμενος ο αχινος ειναι υπερβολικα δυσκολο να βγαλω φωτο.δυσκολη ειναι και η προσβαση πραγμα μαλλον που εκτιμησαν και τα μωρα...εστω αυτα που εμειναν μεχρι τωρα ζωντανα.δεν ξερω ομως αν τελικα τα καταφερουν....εχετε ακουσει κατι σχετικα με επιβιωση τους?εχουν σωθει τελικα εστω 1-2 σε καποιο ενυδρειο με αλλους κατοικους?

Να σου ζησουν.Μπραβο που καταφερες σε θαλασσινο να δεις μωρα, :)

Δυστυχώς δεν έχω ακούσει ποτέ για επιβίωση σε ενυδρείο με άλλους κατοίκους. Άσε που χρειάζονται και ειδική διατροφή.

Απ ότι γνωρίζω τρέφονται με ζωντανά ροτιφερς αν δεν κάνω λάθος

2 βλεπω μονο σημερα.

τι ειναι τα ροτιφερς παλι...?

μαλλον αυριο δεν θα υπαρχουν πια,αλλα τουλαχιστον ξερω οτι του αρεσαν οι συνθηκες των γονιων και εχω πιστοποιημενο ζευγαρι.παλι καλα.

Ακριβώς

Καλως τα δεχτηκες τα Baby clown!

newborn-guppy-zoom.jpg

Έγινε επεξεργασία - Rik

ευχαριστω για τις ευχες...

ΥΓ.γεια σου ρικ αρχοντα

Ναι και μπορείς να βρείς στο e-bay υπάρχει και ενα βίντεο στο youtube για το πως να το φτιάξεις και να το διατηρήσεις.Πρέπει να υπάρχει οργάνωση γιατί με τόσους θηρευτές και τόσα στόματα γρήγορα θα γίνουν μεζές για κάποιον άλλο οργανισμό.

εγώ ποντάρω ότι θα ζήσουν αν βρίσκουν τροφή, εφόσον επιβίωσαν μέχρι τώρα.

κατσε να δουμε...με το ζορι βλεπω σημερα 2.

κατσε να δουμε...με το ζορι βλεπω σημερα 2.

Κώστα αν θες να έχεις ελπίδες προμηθεύσου ζωντανά rotifers πλέον υπάρχουν στην Ελλάδα. Αλλιώς σε 3-4 μέρες θα εξαφανιστούν.

ελπιζω να παω κοντρα στις αντιξωοτητες και να ζησουν....σημερα ειδα περιπου 5-6 ψαρακια.κρυβονται αναμεσα στον αχινο και τα βραχια.....ακομη....καλα θα ηταν να εβρισκα την τροφη που λες ορεστη,αλλα δυστυχως τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν ουτε τα εξοδα για να ανεβοκατεβω στην πολη.....

θα γινει οτι θελησει ο θεος και η φυση.σε αυτη τη φαση δυστυχως δεν μπορω να επεμβω ουτε καν θετικα ,δινοντας τους την καταλληλη τροφη...

δοκίμασε να αναπαράγεις αρτεμια και τάιζε το γόνο ..

και εγώ είμαι αισιόδοξος ... φτου τους μη τα ματιάσουμε !!

Έγινε επεξεργασία - salTasos

Τάσο η αρτέμια είναι μεγάλη για τα μωρά. Αλλά ας δοκιμάσει, είναι καλύτερο από το τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...