klaz 8 Μαρτίου 2012 #1 Share 8 Μαρτίου 2012 τελικα αξιωθηκα και εγω να αισθανθω παππους.μετα απο καποιες γεννες σαλιγκαριων στο παρελθον,ποτε δεν ειχα δει αλλη γεννα στο ενυδρειο μου. σημερα ομως και κατα τυχη ειδα 4 ψαρακια να βολταρουν αναμεσα σε εναν απο τους 2 αχινους μου..!!!!! ξερω οτι λογικα δεν θα μπορεσουν να ζησουν πολυ μεσα σε ενα κοινωνικο ριφ με πολλους θηρευτες αλλα οπως και να εχει ειναι μια καποια επιβραβευση για τις συνθηκες του ενυδρειου μου,αφου και δεν καταλαβα τιποτε,ουτε καν αβγα δεν ειδα απο τους κλοουν,αλλα σημερα κατευθειαν ψαρακια που κολυμπανε και παιζουν και μεταξυ τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 8 Μαρτίου 2012 #2 Share 8 Μαρτίου 2012 μπραβο !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 8 Μαρτίου 2012 #3 Share 8 Μαρτίου 2012 Μπραβο Κωστη...αντε και στα δικα μου τωρα (το ζευγαρι στο ενα το ενυδρειο το εχω τρεια χρονια και το νεο σε ενα μικροτερο κανα 2 μηνο,αλλα ολο τηλεοραση βλεπουν και τιποτε αλλο δεν κανουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Μαρτίου 2012 Author #4 Share 8 Μαρτίου 2012 χεχε,και τα δικα μου 2,5 χρονια,ειδαν πολλες ταινιες και το αποφασισαν και μεσα στην κριση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Μαρτίου 2012 #5 Share 8 Μαρτίου 2012 Μπράβο θηρίο.. τουλάχιστον είδες και ψαράκια... σε μένα τόσες γέννες ούτε ένα για δείγμα δεν κατάφερα να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Μαρτίου 2012 Author #6 Share 8 Μαρτίου 2012 ναι οντως..παλι καλα.ειδα 4 εκ των οποιων το ενα ειναι διπλασιο σε μεγεθος απο τα αλλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 8 Μαρτίου 2012 #7 Share 8 Μαρτίου 2012 Ευχάριστο αυτό ρε συ Κώστα ! Δίνεις στα ψαράκια σου αυτό που χρειάζονται και ανταμειφθικες ! Μπράβο και απο μένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 9 Μαρτίου 2012 #8 Share 9 Μαρτίου 2012 μπράβο klaz !! μην εισαι απαισιόδοξος για την επιβίωση τους .. είδες που ξέρουν να προφυλάσσονται από μόνα τους ? θέλουμε φώτο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Μαρτίου 2012 Author #9 Share 9 Μαρτίου 2012 εκει που βρισκεται παρκαρισμενος ο αχινος ειναι υπερβολικα δυσκολο να βγαλω φωτο.δυσκολη ειναι και η προσβαση πραγμα μαλλον που εκτιμησαν και τα μωρα...εστω αυτα που εμειναν μεχρι τωρα ζωντανα.δεν ξερω ομως αν τελικα τα καταφερουν....εχετε ακουσει κατι σχετικα με επιβιωση τους?εχουν σωθει τελικα εστω 1-2 σε καποιο ενυδρειο με αλλους κατοικους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 9 Μαρτίου 2012 #10 Share 9 Μαρτίου 2012 Μπράβο κι απο μένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Μαρτίου 2012 #11 Share 9 Μαρτίου 2012 Να σου ζησουν.Μπραβο που καταφερες σε θαλασσινο να δεις μωρα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 9 Μαρτίου 2012 #12 Share 9 Μαρτίου 2012 Δυστυχώς δεν έχω ακούσει ποτέ για επιβίωση σε ενυδρείο με άλλους κατοίκους. Άσε που χρειάζονται και ειδική διατροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Μαρτίου 2012 #13 Share 9 Μαρτίου 2012 Απ ότι γνωρίζω τρέφονται με ζωντανά ροτιφερς αν δεν κάνω λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Μαρτίου 2012 #14 Share 9 Μαρτίου 2012 Συγχαρητήρια Κωστή, πάντα τέτοια ευχάριστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Μαρτίου 2012 Author #15 Share 9 Μαρτίου 2012 2 βλεπω μονο σημερα. τι ειναι τα ροτιφερς παλι...? μαλλον αυριο δεν θα υπαρχουν πια,αλλα τουλαχιστον ξερω οτι του αρεσαν οι συνθηκες των γονιων και εχω πιστοποιημενο ζευγαρι.παλι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 9 Μαρτίου 2012 #16 Share 9 Μαρτίου 2012 Απ ότι γνωρίζω τρέφονται με ζωντανά ροτιφερς αν δεν κάνω λάθος Ακριβώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Μαρτίου 2012 #17 Share 9 Μαρτίου 2012 (edited) Καλως τα δεχτηκες τα Baby clown! Έγινε επεξεργασία 9 Μαρτίου 2012 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Μαρτίου 2012 Author #18 Share 9 Μαρτίου 2012 ευχαριστω για τις ευχες... ΥΓ.γεια σου ρικ αρχοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 9 Μαρτίου 2012 #19 Share 9 Μαρτίου 2012 Απ ότι γνωρίζω τρέφονται με ζωντανά ροτιφερς αν δεν κάνω λάθος Ναι και μπορείς να βρείς στο e-bay υπάρχει και ενα βίντεο στο youtube για το πως να το φτιάξεις και να το διατηρήσεις.Πρέπει να υπάρχει οργάνωση γιατί με τόσους θηρευτές και τόσα στόματα γρήγορα θα γίνουν μεζές για κάποιον άλλο οργανισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 9 Μαρτίου 2012 #20 Share 9 Μαρτίου 2012 εγώ ποντάρω ότι θα ζήσουν αν βρίσκουν τροφή, εφόσον επιβίωσαν μέχρι τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Μαρτίου 2012 Author #21 Share 9 Μαρτίου 2012 κατσε να δουμε...με το ζορι βλεπω σημερα 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 9 Μαρτίου 2012 #22 Share 9 Μαρτίου 2012 κατσε να δουμε...με το ζορι βλεπω σημερα 2. Κώστα αν θες να έχεις ελπίδες προμηθεύσου ζωντανά rotifers πλέον υπάρχουν στην Ελλάδα. Αλλιώς σε 3-4 μέρες θα εξαφανιστούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Μαρτίου 2012 Author #23 Share 10 Μαρτίου 2012 ελπιζω να παω κοντρα στις αντιξωοτητες και να ζησουν....σημερα ειδα περιπου 5-6 ψαρακια.κρυβονται αναμεσα στον αχινο και τα βραχια.....ακομη....καλα θα ηταν να εβρισκα την τροφη που λες ορεστη,αλλα δυστυχως τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν ουτε τα εξοδα για να ανεβοκατεβω στην πολη..... θα γινει οτι θελησει ο θεος και η φυση.σε αυτη τη φαση δυστυχως δεν μπορω να επεμβω ουτε καν θετικα ,δινοντας τους την καταλληλη τροφη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 10 Μαρτίου 2012 #24 Share 10 Μαρτίου 2012 (edited) δοκίμασε να αναπαράγεις αρτεμια και τάιζε το γόνο .. και εγώ είμαι αισιόδοξος ... φτου τους μη τα ματιάσουμε !! Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2012 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 11 Μαρτίου 2012 #25 Share 11 Μαρτίου 2012 Τάσο η αρτέμια είναι μεγάλη για τα μωρά. Αλλά ας δοκιμάσει, είναι καλύτερο από το τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος