teow12 3 Ιουνίου 2012 Author #76 Share 3 Ιουνίου 2012 Οχι αγορινα....πηγαν να μου την κανουν οι τυποι της ΔΕΗ αλλα το παλεψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 4 Ιουνίου 2012 #77 Share 4 Ιουνίου 2012 Οχι αγορινα....πηγαν να μου την κανουν οι τυποι της ΔΕΗ αλλα το παλεψα δηλαδη τεο? πως τα καταφερες..........το μυστικο? ερχονται δυσκολοι καιροι φιλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 5 Ιουνίου 2012 Author #78 Share 5 Ιουνίου 2012 Τιποτα το ιδιαιτερο....απλα χαμηωσα λιγο την θερμοκρασια απο 28,5 την πειγα στους 27 και ψαχνω τωρα να βρω καποια αντλια που θα μου ανεβαζει το νερο απο το sump με λιγοτερα watt!!! Και απο κει και περα παιζει το ντυσιμο του sump και του ενυδρειου με αφρολεξ!!! Κλασικοι τροποι για εξοικονομιση ρευματος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 5 Ιουνίου 2012 #79 Share 5 Ιουνίου 2012 σ ευχαριστω! ευχομαι να κρατησεις το κυβικο σου οσο πιο πολυ μπορεις φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 5 Ιουνίου 2012 #80 Share 5 Ιουνίου 2012 Πωωωωωωωω :jawdrop: υπεροχοοοοοοοοοο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 5 Ιουνίου 2012 Author #81 Share 5 Ιουνίου 2012 σ ευχαριστω! ευχομαι να κρατησεις το κυβικο σου οσο πιο πολυ μπορεις φιλε μου! Μακαρι αγορινα!!! Το παλευω!! Πωωωωωωωω :jawdrop: υπεροχοοοοοοοοοο.... Thanks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 22 Ιουνίου 2012 #82 Share 22 Ιουνίου 2012 αυτό είναι ένα ΚΑΛΟ ενυδρείο άγριων και ένα καλό τόπικ και είναι ένας καλός λόγος να μου θυμίσει οτι μπορώ να επισκέφτομαι ελληνικά ενυδρειακά φόρουμ ξανά για να βλέπω σοβαρά θέματα μπράβο ρε τεούρα...κρίμα που δεν πρόλαβα να πιώ καφεδάκι μπροστά απο αυτό το ενυδρείο αλλα στην επόμενη επίσκεψη μου μια βόλτα στον φίλο μου θα είναι σίγουρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Ιουνίου 2012 #83 Share 22 Ιουνίου 2012 Ρε Γιαπα καλα δεν ειχες βρει την ησυχια σου εκει;Αραξε ρε και μη πιανει κ@λ@φαγουρα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 22 Ιουνίου 2012 Author #84 Share 22 Ιουνίου 2012 αυτό είναι ένα ΚΑΛΟ ενυδρείο άγριων και ένα καλό τόπικ και είναι ένας καλός λόγος να μου θυμίσει οτι μπορώ να επισκέφτομαι ελληνικά ενυδρειακά φόρουμ ξανά για να βλέπω σοβαρά θέματα μπράβο ρε τεούρα...κρίμα που δεν πρόλαβα να πιώ καφεδάκι μπροστά απο αυτό το ενυδρείο αλλα στην επόμενη επίσκεψη μου μια βόλτα στον φίλο μου θα είναι σίγουρη Thanks Johny!!! Ελα εσυ με το καλο και εγω θα σου εχω ετοιμασει τρικουβερτο πανηγυρι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 21 Νοεμβρίου 2012 Author #85 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Επιστροφη μετα τον Διαγωνισμο με νεο ενυδρειο και νεους συγκατοικους Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 21 Νοεμβρίου 2012 #86 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Φανταστικο και το νεο aquascape Θοδωρη, αυτα κανεις και μας αρωσταινεις Με βλεπω να ξαναγυρνω στους δισκους............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 21 Νοεμβρίου 2012 #87 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Απλά φανταστικό.!!! Συγχαρητήρια. Έχω μια ερώτηση. Τα πλατανόφυλλα πως/πότε τα μάζεψες και πόσο τα αφήνεις μέσα στο ενυδρείο? Κων/νος Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 21 Νοεμβρίου 2012 Author #88 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Απλά φανταστικό.!!! Συγχαρητήρια. Έχω μια ερώτηση. Τα πλατανόφυλλα πως/πότε τα μάζεψες και πόσο τα αφήνεις μέσα στο ενυδρείο? Κων/νος Ευχαριστω Κωνσταντινε να σαι καλα!!! Τα εχω μαζεψει εδω και λιγο καιρο και τα αφηνω μεχρι να λιωσουν!!! Φανταστικο και το νεο aquascape Θοδωρη, αυτα κανεις και μας αρωσταινεις Με βλεπω να ξαναγυρνω στους δισκους............ Να πω καλο come back Billy????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 21 Νοεμβρίου 2012 #89 Share 21 Νοεμβρίου 2012 ωραιος και παλι ο θοδωρης!! υ.γ. εκτος απο τα κορυ υπαρχει κ ο εκτροφης?...........η συγκατηκηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 21 Νοεμβρίου 2012 #90 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Στα εχω πει και απο κοντα οτι ειναι κουκλι!!!!! Παιδια η φωτο αδικει ετνελως το ενυδρειο.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 21 Νοεμβρίου 2012 Author #91 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Στα εχω πει και απο κοντα οτι ειναι κουκλι!!!!! Παιδια η φωτο αδικει ετνελως το ενυδρειο.......... Οντως παιδες αυτο που λεει ο Νινταλ...απο την φωτο δεν φαινεται σχεδον τιποτα απο το ενυδρειο...σε live κατασταση ειναι τελειως διαφορετικο!!! Thanks αγορινα!!! ωραιος και παλι ο θοδωρης!! υ.γ. εκτος απο τα κορυ υπαρχει κ ο εκτροφης?...........η συγκατηκηση? Buelligan τι θες να γραψεις εδω διοτι δεν σε καταλαβαινω.......????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramsis68 21 Νοεμβρίου 2012 #92 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Απο τα πάρα πολύ καλά ενυδρεία δίσκων. Εύγε Θοδωρή. Είναι απίστευτο βιοτοπικό!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 22 Νοεμβρίου 2012 #93 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Buelligan τι θες να γραψεις εδω διοτι δεν σε καταλαβαινω.......????? τιποτα τεο γραψε ........λαθος!!!......με ξεγελασε η 1η φωτο!!! υγ. σακης aka buelligan75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 22 Νοεμβρίου 2012 #94 Share 22 Νοεμβρίου 2012 :thaman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali 22 Νοεμβρίου 2012 #95 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Επιστροφη μετα τον Διαγωνισμο με νεο ενυδρειο και νεους συγκατοικους Μόνο που ξέχασες να σκουπίσεις ….κάτι ξερά φύλα είναι πεσμένα κάτω….. :D Μπράβο σου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 22 Νοεμβρίου 2012 #96 Share 22 Νοεμβρίου 2012 (edited) τιποτα τεο γραψε ........λαθος!!!......με ξεγελασε η 1η φωτο!!! υγ. σακης aka buelligan75 αχαχαχαχ,,,μπερδευτηκες απο τον ομορφο που πηρε το πρωτο βραβειο???λογικο το βρισκω σακη,,,ειναι τρομερος ο ψαρης!!!! τεο,,,πολυ ομορφο το νεο σπιτακι,,,να τα χαιρεσαι τα καμαρια...τι διαστασεις εχει?και πες μας και λιγο τον εξοπλισμο,,,,,ισως με ενα βιντεο να μπορει να αποτυπωθει καλυτερα η ομορφια του,,,,επισης ο φωτισμος ειναι ιδιαιτερος και ομορφος για ενα βιοτοπικο,,,να υποθεσω οτι εχεις τα φωτιστικα της aqualum? και παλι να το χαιρεσαι τεο! Έγινε επεξεργασία 22 Νοεμβρίου 2012 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 22 Νοεμβρίου 2012 #97 Share 22 Νοεμβρίου 2012 αχαχαχαχ,,,μπερδευτηκες απο τον ομορφο που πηρε το πρωτο βραβειο???λογικο το βρισκω σακη,,,ειναι τρομερος ο ψαρης!!!! ετσι ετσι...........την επαθα!!!!......ψαρουκλα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 23 Νοεμβρίου 2012 #98 Share 23 Νοεμβρίου 2012 to be continued .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 23 Νοεμβρίου 2012 #99 Share 23 Νοεμβρίου 2012 (edited) Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2012 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 23 Νοεμβρίου 2012 #100 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος