tsolovikos 13 Μαίου 2012 #51 Share 13 Μαίου 2012 ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΛΕΙΑ ΨΑΡΙΑ ΕΧΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ANIMAL STATION ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΓΡΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ (ΑΚΡΙΒΑ) ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 13 Μαίου 2012 Author #52 Share 13 Μαίου 2012 ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΛΕΙΑ ΨΑΡΙΑ ΕΧΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ANIMAL STATION ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΓΡΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ (ΑΚΡΙΒΑ) ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ. Ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!! Για την ποιοτητα το μεγεθος και την σπανιοτητα των συγκεκριμενων ψαριων πιστεψεμε η τιμη τους ειναι καλη , γενικως τα αγρια ψαρια εχουν μια τιμη Α που ξεκινανε και απο εκει και περα αρχιζουν να ανεβαινουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 13 Μαίου 2012 #53 Share 13 Μαίου 2012 (edited) θοδωρη,,,πολυ ομορφα κ παλι,,,οσο για τις τιμες ειναι γνωστο οτι ειναι τσιμπημενες,,,αληθεια....δεν υπαρχει τροπος να βρεθουν ψαρια f1,f2 f3?ετσι ωστε να ειναι πιο ''ευκολα'' στην αποκτηση τους?? κατι αλλο,,,πιο πανω εγραψες tds 230....δεν ειναι ψηλα?τι σου επηρεαζει την μετρηση?μηπως καποιο βελτιωτικο η black water?στο λεω γιατι εγω εχω 175 και το νερο δικτυου που χρησιμοποιω βγαζει 110...ειχα διαβασει οτι ειναι διαφορετικες οι αποψεις σχετικα με το tds...ομως κατα γενικη πλειονοτητα το θελουν χαμηλα,,,,πες μας λιγο οσο καιρο τους εχεις συμπεριφορα χρωματα και τις ρουτινες οι οποιες εχεις,,,,και ειδα και το ph σου κοντα στο 7,,,τι νερο χρησιμοποιεις για τις αλλαγες σου?sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα καλο θα ειναι να μας πεις μιας και πολλοι εχουν διατυπωσει οτι οι αγριοι ειναι αρκετα πιο δυσκολοι στην διατηρηση τους......ευχαριστω κ να χαιρεσαι την ΕΝΥΔΡΕΙΑΡΑ ΣΟΥ!! :bigemo_harabe_net-64: Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2012 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 13 Μαίου 2012 Author #54 Share 13 Μαίου 2012 (edited) θοδωρη,,,πολυ ομορφα κ παλι,,,οσο για τις τιμες ειναι γνωστο οτι ειναι τσιμπημενες,,,αληθεια....δεν υπαρχει τροπος να βρεθουν ψαρια f1,f2 f3?ετσι ωστε να ειναι πιο ''ευκολα'' στην αποκτηση τους?? κατι αλλο,,,πιο πανω εγραψες tds 230....δεν ειναι ψηλα?τι σου επηρεαζει την μετρηση?μηπως καποιο βελτιωτικο η black water?στο λεω γιατι εγω εχω 175 και το νερο δικτυου που χρησιμοποιω βγαζει 110...ειχα διαβασει οτι ειναι διαφορετικες οι αποψεις σχετικα με το tds...ομως κατα γενικη πλειονοτητα το θελουν χαμηλα,,,,πες μας λιγο οσο καιρο τους εχεις συμπεριφορα χρωματα και τις ρουτινες οι οποιες εχεις,,,,και ειδα και το ph σου κοντα στο 7,,,τι νερο χρησιμοποιεις για τις αλλαγες σου?sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα καλο θα ειναι να μας πεις μιας και πολλοι εχουν διατυπωσει οτι οι αγριοι ειναι αρκετα πιο δυσκολοι στην διατηρηση τους......ευχαριστω κ να χαιρεσαι την ΕΝΥΔΡΕΙΑΡΑ ΣΟΥ!! :bigemo_harabe_net-64: 1) Για να βρουμε ψαρια F1,F2,F3 ειναι αρκετα δυσκολο εψαχνα για πολυ καιρο αλλα δυστυχως ποτε δεν εχεις εμπιστοσυνη στο αν τα ψαρια ειναι f1,f2,f3 τωρα αν θελεις μπορεις να βρεις ευκολα F+++++ σε διαφορους εκτροφης που εχουν alenquer santarem κ.τ.λ. Ο μοναδικος τροπος για να βρεις τετοια ψαρια ειναι καποιος χομπυστας να κανει γεννα με ''αγρια'' ψαρια που στην ουσια ειναι πολυ δυσκολο 2) Ψηλα σε σχεση με τον Αμαζωνιο ναι ειναι αλλα πιστεψεμε προβλημα δεν υπαρχει κανενα και στην διατηρηση και στην αναπαραγωγη, εχω συζητηση με αμερικανο συνχομπιστα μας ο οποιος εχει κανει γεννα με tefe σε tds 320μs η οποια ηταν και πετυχημενη...Το tds ηταν ψηλα γιατι χρησιμοποιουσα νερο μονο απο τα προφιλτρα της οσμωσης στην αρχη, οταν ειδα καποιες κινησεις για το ζευγαρωμα και επειδη απλα για την δικια μου τρελλα οχι οτι μου το επιβαλει κατι ηθελα να κατεβασω το ph εβαλα οσμωση και ετσι το tds τωρα ειναι στο 100.. Αλλα και πριν οπως και τωρα με την οσμωση προβλημα δεν υπηρχε κανενα ουτε στην συμπεριφορα ουτε στα χρωματα των ψαριων...ετρωγαν και τρωνε σαν τρελλα. 3)Απο συμπεριφορα μπορω να πω οτι τα ψαρια ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ , βεβαια σε αυτο παιζει μεγαλο ρολο ο ανθρωπος που τα επιασε (Hudson Crizanto) που εκανε τρομερη δουλεια με την αποπαρασυτωση τους για να ερθουν στην ελλαδα ετσι υστερα ο Nidal που τα διατηρησε σωστα στα ενυδρεια του μεχρι να τα αποκτησω εγω και τον τελευταιο λογο τον ειχα εγω με την προσαρμογη τους και την υπομονη μεχρι να νιωσουν τα ψαρια ανετα και να εχω τα αποτελεσματα που βλεπετε αυτην την στιγμη. Οσο για το ph δεν υπαρχει το φαινομενο ph στο 3 και στο 4 υπαρχουν μονο σε 2 παραποταμο του Αμαζωνιου αυτες οι μετρησεις δειτε το παρακατω και θα καταλαβετε | Περιοχή συλλογής-τύπος νερού. | pH.......... | σκληρότητα... | θερμοκρασία.... | +-------------------------------+--------------+---------------+-----------------+ | Rio Amazonas-white water..... | 6,9......... | 80 ppm....... | 29°C/84°F...... | | Rio Apayacu-white water...... | 6,4......... | 20 ppm....... | 30°C/86°F...... | | Rio Orosa-white water........ | 6,5-6,7..... | 60-110 ppm... | 30°C/86°F...... | | Rio Maniti-white water....... | ............ | ............. | 29°C/84°F...... | | Quebrada Yanayacu-black water | 6,4......... | 20 ppm....... | 27°C/80°F...... | | Rio Ampiyacu-white water..... | 6,4......... | 20 ppm....... | 29°C/84°F...... | | Rio Napo..................... | 6,7-7,3..... | 80-120 ppm... | 27°C/81°F...... | | Rio Nanay.................... | 6,6-7,0..... | 20 ppm....... | 25°C/78°F...... | | Rio Itaya-white water........ | 6,0-7,0..... | ............. | 23-27°C/73-81°F | | Quebrada Tuche Capo.......... | 6,5......... | 60 ppm....... | ............... | | Quebrada Yanashi............. | 6,5......... | 70 ppm....... | ............... | | Rio Aguasyacu-white water.... | ............ | ............. | 28°C/82°F...... | | Cocha at Oro Blanco.......... | 6,5......... | 120 ppm...... | ............... | | Avaha Cocha at Oro Blanco.... | 6,5......... | 120 ppm...... | ............... | | Paiva (small) Chica Cocha.... | 5,8......... | 50 ppm....... | ............... | | Lata (broad) Cocha........... | 5,5......... | 20 ppm....... | ............... | | Urcu Cocha................... | 5,5......... | 1-2 ppm...... | ............... | | Paiva Cocha.................. | ............ | 3 ppm........ | ............... | | Rio Xingu.................... | 6,7-6,9..... | ............. | 26°C/80°F...... | | Rio Araguia.................. | 5,8-7,5(6,5) | 4-20 ppm( 8 ) | 22-28°C/72-82°F | | Rio Negro (black)............ | 4,5-7,0(6,0) | 2-8 ppm( 6 ). | 24-28°C/75-82°F | | Orinoco river................ | 4,5-7,0(6,0) | 2-8 ppm( 6 ). | 24-28°C/75-82°F | | Rio Paraguay/Rio Parapa...... | 6,5-7,5(7,0) | 4-14ppm( 8 ). | 21-25°C/70-77°F Οσο για τος αλλαγες χρησιμοποιω νερο οσμωσης με ιχνοστοιχεια της Microbe Lift και η αλλαγη μου ειναι γυρω στα 300lt καθε βδομαδα σχεδον 4) Οσο για το αν οι ''αγριοι'' ειναι δυσκολοι αυτο για μενα δεν ισχυει οταν μιλαμε για χομπυστες οι οποιοι εχουν κανα 2 χρονια με δισκους και ξερουν ακριβως τι σημαινει η ξερω να διατηρω δισκους στο ενυδρειο!! Οι αγριοι δεν ειναι δυσκολοι απλα θελουν ορεξη, ενδιαφερουν, και εναν χομπυστα που να νοιαζεται για το ενυδρειο του και οχι να το κανει για να δειξεις στους αλλους ''κοιτα εχω αγριους ειμαι και ο πρωτος'' !!! Αυτος που θα εχει ολα αυτα θα ειναι και αξιος να λεγεται ΔΙΣΚΑΣ!!! Α και κατι ακομα...οποιο παιδι θελει να αποκτησει ''αγριους'' δεν εχω κανενα προβλημα να τον βοηθησω οσο μορω και οπου μπορω γιατι κανενας δεν τα ξερει ολα ολοι μας μαθαινουμε καθε μερα απο κατι καινουργιο!!! Ερχεται και νεο βιντεο ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!! Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2012 - teow12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 13 Μαίου 2012 #55 Share 13 Μαίου 2012 Θοδωρη ευχαριστουμε για τις διευκρινησεις.... Ησουν κατατοπιστικοτατος...αραγε εφοσον ph και tds του δικτυου μας δεν ειναι απαγορευτικα..θα μπορουσε να υπαρξη διατηρηση αγριων χωρις α.ο;;;τι πιστευεις;επισης θελω να σε ρωτησω σχετικα με τις stress bar αν εχεις δει διαφορες με αυξομειωση ph η αλλου παραγοντα η παραμετρου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 13 Μαίου 2012 Author #56 Share 13 Μαίου 2012 Θοδωρη ευχαριστουμε για τις διευκρινησεις.... Ησουν κατατοπιστικοτατος...αραγε εφοσον ph και tds του δικτυου μας δεν ειναι απαγορευτικα..θα μπορουσε να υπαρξη διατηρηση αγριων χωρις α.ο;;;τι πιστευεις;επισης θελω να σε ρωτησω σχετικα με τις stress bar αν εχεις δει διαφορες με αυξομειωση ph η αλλου παραγοντα η παραμετρου.... Και βεβαι μπορει να υπαρξει..με ενα βαρελακι προετοιμασιας να ειναι σωστο το νερο πριν πεσει μεσα στο ενυδρειο... Με το ph δεν εχω δει καμια διαφορα, αλλα εχω δει με τον χρονο!!!! Αν παρατηρησεις απο το 1ο μου βιντεο μεχρι το τελευταιο θα δεις οτι ο χρονος οι σταθερες συνθηκες και η ηρεμια του ενυδρειου (ενοωντας να μην μετακινουμε συνεχεια τις ριζες) ειναι που παιζουν τεραστιο ρολο στο να φυγουν οι stress bars απο τα ψαρια και να νιωσουν ασφαλεια σε σημειο μεχρι να τρωνε απο το χερι μας....αν παρατηρησεις σε ενα απο τα βιντεο τα ψαρια ερχονται στο χερι μου και δεν φοβονται αυτο σημαινει απολυτη ασφαλεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 13 Μαίου 2012 #57 Share 13 Μαίου 2012 Ωραιος ο Θοδωρος!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 16 Μαίου 2012 Author #58 Share 16 Μαίου 2012 Νεο video --- Νεο setup --- Νεοι Συγκατοικοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 16 Μαίου 2012 #59 Share 16 Μαίου 2012 κ παλι συγχαρητηρια! τα altum ειναι αγρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 16 Μαίου 2012 Author #60 Share 16 Μαίου 2012 Ναι αγρια και μαλιστα ζευγαρι....ετοιμαζονται σιγα σιγα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zadore 17 Μαίου 2012 #61 Share 17 Μαίου 2012 ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ' ΑΛΛΟ...!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ PANAQUE ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕ.....!!!!!!!!! ΑΠΟΡΩ ΣΤΟΥΣ 2 ΤΟΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ?????????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 17 Μαίου 2012 Author #62 Share 17 Μαίου 2012 ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ' ΑΛΛΟ...!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ PANAQUE ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕ.....!!!!!!!!! ΑΠΟΡΩ ΣΤΟΥΣ 2 ΤΟΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ?????????????????????????????? Θα τον κανονισουμε τον nigrolineatus στο επομενο βιντεο να ειναι εξω!!! Στους 2 τονους my friend θα οργιασουμε εκει να δεις τι εχει να γινει....!!! Μαλλον θα ειναι μπλε τα ψαρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Μαίου 2012 #63 Share 17 Μαίου 2012 Θα τα βαψεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 17 Μαίου 2012 Author #64 Share 17 Μαίου 2012 Θα τα βαψεις; Ναι μπλε με μια μεγαλη μαυρη γραμμη στην μεση!!!! Πιστευω θα ειναι ωραια...τι λες Στρατο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 17 Μαίου 2012 #65 Share 17 Μαίου 2012 Χαλια μαυρα το ενυδρειο σου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 17 Μαίου 2012 #66 Share 17 Μαίου 2012 Μπράβο Θεόδωρε πολύ όμορφο ενυδρείο και τα ψάρια ΑΣΤΕΡΙΑ!!! Να τα χαίρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 17 Μαίου 2012 Author #67 Share 17 Μαίου 2012 Μπράβο Θεόδωρε πολύ όμορφο ενυδρείο και τα ψάρια ΑΣΤΕΡΙΑ!!! Να τα χαίρεσαι!!! Ευχαριστω πολυ Νικολα να σαι καλα!!! Χαλια μαυρα το ενυδρειο σου!!!!! Ναι ειδες δεν βλεπεται ρε γαμωτο .....αλλα δεν πειραζει καλη καρδια :bigemo_harabe_net-113: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 18 Μαίου 2012 #68 Share 18 Μαίου 2012 θοδωρη,,,, οσο παει και πιο χαλια ειναι το ενυδρειο σου και χαλια και τα ψαρια σου,,,,,να μου τα χαρισεις οταν θα κανεις το 2 τονο!!! :bigemo_harabe_net-75: τρομερο φιλεεε...respect :bigemo_harabe_net-134: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zadore 18 Μαίου 2012 #69 Share 18 Μαίου 2012 οταν παρεις τα μπλε περνατα και ενα χερι μηνιο μην φυγει το χρωμα...χαχαχαχαχα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 20 Μαίου 2012 Author #70 Share 20 Μαίου 2012 θοδωρη,,,, οσο παει και πιο χαλια ειναι το ενυδρειο σου και χαλια και τα ψαρια σου,,,,,να μου τα χαρισεις οταν θα κανεις το 2 τονο!!! :bigemo_harabe_net-75: τρομερο φιλεεε...respect :bigemo_harabe_net-134: Ειδες ρε γαμωτο μιαυρα χαλια....δεν ξερω τι να κνω για να το βελτιωσω.....Ενοειται μετα θα τα χαρισω τα κ*λ*ψαρα...δεν λενε καθολου...απορω με την επιλογη μου!!!! οταν παρεις τα μπλε περνατα και ενα χερι μηνιο μην φυγει το χρωμα...χαχαχαχαχα!!!!!! Ναι ρε ενοειται και οχι μονο ενα 2 χερια για να ειμαι σιγουρος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 20 Μαίου 2012 #71 Share 20 Μαίου 2012 Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους.Για τα μπάζα είναι!!! :bigemo_harabe_net-65: Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 3 Ιουνίου 2012 Author #72 Share 3 Ιουνίου 2012 Μερικες νεες φωτο και φυσικα video enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 3 Ιουνίου 2012 Author #73 Share 3 Ιουνίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 3 Ιουνίου 2012 Author #74 Share 3 Ιουνίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Ιουνίου 2012 #75 Share 3 Ιουνίου 2012 Ρε Τεο.......αλλαζεις το ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος