Jump to content

Γεννήσαμε....

sCam

Recommended Posts

Μόλις τώρα μια από τις θυληκιές γκαπίνες μου άρχισε να γεννάει και ήδη μετράω 4 χωμένα μεσα στα πετραδακια...Τα κακομαθημένα τα κυνηγάνε αλλά ελπίζω να επιζήσουν και να μην τα φάνε τα μεγάλα...

αντε με το καλο.ολα θα πανε καλα.μην ανυσηχεις.

Μακάρι μακάρι...Πάλι καλά έχω πολλά φυτά και κρύβονται προς τα εκεί ... Τώρα το τάισμα θα είναι λιγο δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσω...

κερατοφυλο εχω αλλα αυτο που επιπλέει όχι το άλλο που ειναι στο χώμα... έχω πολλές εγκέρια ντένσα πυκνοφυτεμένες και υδροφίλιες...

εισαι μια χαρα τοτε μεχρι αυριο τοο πρωι που θα εχουν γεννηθει ολα τα γκαπυ θα ειναι στο κερατοφυλλο και στο σημειο που θα ειναι να τριψεις πολυ καλα την τροφη που εχεις ή καλυτερα αμα εχεις τροφη σε σκονη

Κάτι άλλο να ρωτήσω..Όταν η θυληκιά γεννήσει φεύγει η μαυρίλα από την κοιλιά της ? Γιατί και οι 3 μου θυληκιές είναι πολύ μαύρες σε εκείνη την περιοχή και έχω μετρήσει μόνο 4 ... Δηλαδή δεν ξέρω ποια τα γεννησε..

ναι μενει αλλα πολυ λιγο αυτη που τα εχει γεννησει πρεπει να ειναι το μαυρο σε ολη αυτην την περιοχη

Τελεια... Ηδη έχω κάνει μια μπαλα το κερατοφυλλο να μην έχουν προσβαση τα μεγάλα μπας και σωθεί κανένα μικρο γιατι τα κυνηγανε συνεχεια

Καλη αρχη με τις γεννες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...