george13 8 Μαρτίου 2012 #1 Share 8 Μαρτίου 2012 εχθές πήγα σε ένα φίλο . έχει ένα ενυδρείο γλυκού με πλάτυ κλπ. αυτό που είδα όμως πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί. ένα πλάτυ λευκό και από την μια πλευρά είχε μια ροζ καρδιά και απο την άλλη έγραφε love πάλι με ροζ γράμματα . ρώτησα που το βρήκε και μου απάντησε από κατάστημα θεσ/νίκης και οτι έχει πάρα πολλά με διάφορα σχέδια όπως αστέρια -κύκλους γράματα κλπ και πολλά χρώματα. το πήρε φυσικά γιατι τον ζάλισε η γυναίκα του. θα τρελάθουμε εντελώς πάντως με αυτά που βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 8 Μαρτίου 2012 Author #2 Share 8 Μαρτίου 2012 αν είναι σε λάθος ενότητα παρακαλώ να αλλαχτεί . ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 8 Μαρτίου 2012 #3 Share 8 Μαρτίου 2012 Άν είναι δυνατόν ρε παιδιά. ¨ΕΛΕΟΣ.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Μαρτίου 2012 #4 Share 8 Μαρτίου 2012 Δυστυχώς όσο θα υπάρχει αγοραστικό κοινό, τόσο θα υπάρχουν <<έμποροι>> που θα πουλάνε αυτά τα <<εμπορεύματα>>. Εδώ για μένα υπάρχει και ένας ρόλος για όλους μας (που υποτίθετε οτι έχουμε και κανα δυο παραστάσεις παραπάνω λόγω της ενασχόλησης μας με αυτό το χόμπι), να ενημερώνουμε όσο μπορούμε το περιβάλλον μας και τον περίγυρό του τι σημαίνει η αγορά ενός τέτοιου ψαριού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 8 Μαρτίου 2012 #5 Share 8 Μαρτίου 2012 Δυστυχώς όσο θα υπάρχει αγοραστικό κοινό, τόσο θα υπάρχουν <<έμποροι>> που θα πουλάνε αυτά τα <<εμπορεύματα>>. Εδώ για μένα υπάρχει και ένας ρόλος για όλους μας (που υποτίθετε οτι έχουμε και κανα δυο παραστάσεις παραπάνω λόγω της ενασχόλησης μας με αυτό το χόμπι), να ενημερώνουμε όσο μπορούμε το περιβάλλον μας και τον περίγυρό του τι σημαίνει η αγορά ενός τέτοιου ψαριού. Φίλε Σωτήρη θα σου πω μόνο ότι ήρθε φίλος συνχομπίστας - συνφορουμίστας με τεράστια εμπειρία και πολυγράφων στο φόρουμ μας (κάποιος που όταν πριν 5 χρόνια νομίζω είχα παρουσιάσει ένα ενυδρείο με guppy και ξιφοφόρους μου είχε πεί ότι είναι ανεπίτρεπτο γιατί θα υβριδίσουν) και μου ζήτησε παπαγαλοψαράκι με κραγιόν γιατί αρέσει πολύ στην γυναίκα του και θέλει να της το κάνει δώρο - έκπληξη. Όταν του αρνήθηκα ευγενικά να κάνω τέτοια παραγγελία ξέρεις τι μου απάντησε? "Τα pet πρέπει να ακολουθούν τις επιλογές του κόσμου γιατί θα έχουν προβλήματα". Μην περιμένεις λοιπόν να δημιουργηθεί κίνημα από έμπειρους ενυδρειόφιλους γιατί και οι ίδιοι κρατάνε σε ζήτηση αυτά τα ψαράκια. Και σίγουρα πιστεύω κάπου αλλού θα πήγε και θα βρήκε. Και ξαναλέω πάλι. ΕΛΕΟΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superpzarr 8 Μαρτίου 2012 #6 Share 8 Μαρτίου 2012 Φίλε Σωτήρη θα σου πω μόνο ότι ήρθε φίλος συνχομπίστας - συνφορουμίστας με τεράστια εμπειρία και πολυγράφων στο φόρουμ μας (κάποιος που όταν πριν 5 χρόνια νομίζω είχα παρουσιάσει ένα ενυδρείο με guppy και ξιφοφόρους μου είχε πεί ότι είναι ανεπίτρεπτο γιατί θα υβριδίσουν) και μου ζήτησε παπαγαλοψαράκι με κραγιόν γιατί αρέσει πολύ στην γυναίκα του και θέλει να της το κάνει δώρο - έκπληξη. Όταν του αρνήθηκα ευγενικά να κάνω τέτοια παραγγελία ξέρεις τι μου απάντησε? "Τα pet πρέπει να ακολουθούν τις επιλογές του κόσμου γιατί θα έχουν προβλήματα". Μην περιμένεις λοιπόν να δημιουργηθεί κίνημα από έμπειρους ενυδρειόφιλους γιατί και οι ίδιοι κρατάνε σε ζήτηση αυτά τα ψαράκια. Και σίγουρα πιστεύω κάπου αλλού θα πήγε και θα βρήκε. Και ξαναλέω πάλι. ΕΛΕΟΣ. Σίγουρα εξαίρεση... Ο κόσμος που ασχολείται με το φόρουμ και τα ψάρια του λίγο πιο σοβαρά έχει εικόνα των πραγμάτων... Καλό είναι γενικά στα social media (facebook, twitter κλπ) που κυκλοφορούμε μία στο τόσο να κάνουμε ένα σχετικό ποστ... Οι περισσότεροι ζωόφιλοι ΠΡΗΖΟΥΝ στην κυριολεξία τον κόσμο με την κάθε πέριπτωση (εν μέρει καλά κάνουν), οπότε μία στο τόσο καλό θα είναι κι εμείς να δείχνουμε στον κόσμο τι ισχύει (και παράλληλα με κάποιο τρόπο πόσο πανέμορφα ψάρια υπάρχουν)... ΔΕν κοστίζει και ίσως σε κάποιους να φανεί και ενδιαφέρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Μαρτίου 2012 #7 Share 8 Μαρτίου 2012 Φίλε Σωτήρη θα σου πω μόνο ότι ήρθε φίλος συνχομπίστας - συνφορουμίστας με τεράστια εμπειρία και πολυγράφων στο φόρουμ μας (κάποιος που όταν πριν 5 χρόνια νομίζω είχα παρουσιάσει ένα ενυδρείο με guppy και ξιφοφόρους μου είχε πεί ότι είναι ανεπίτρεπτο γιατί θα υβριδίσουν) και μου ζήτησε παπαγαλοψαράκι με κραγιόν γιατί αρέσει πολύ στην γυναίκα του και θέλει να της το κάνει δώρο - έκπληξη. Όταν του αρνήθηκα ευγενικά να κάνω τέτοια παραγγελία ξέρεις τι μου απάντησε? "Τα pet πρέπει να ακολουθούν τις επιλογές του κόσμου γιατί θα έχουν προβλήματα". Μην περιμένεις λοιπόν να δημιουργηθεί κίνημα από έμπειρους ενυδρειόφιλους γιατί και οι ίδιοι κρατάνε σε ζήτηση αυτά τα ψαράκια. Και σίγουρα πιστεύω κάπου αλλού θα πήγε και θα βρήκε. Και ξαναλέω πάλι. ΕΛΕΟΣ. Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις και είμαι σίγουρος οτι ο συγκεκριμένος πελάτης θα εξυπηρετήθηκε από κάποιον άλλο μαγαζάτορα που ήταν πιο πρόθυμος και πιο ψαγμένος από σένα (στις λέξεις πρόθυμος ψαγμένος βάλε εσυ το κατάλληλο επίθετο) Ομως η πραγματικότητα είναι οτι ο αγοραστής είναι αυτός που καθορίζει τη ζήτηση και εδω θέλω να σταθώ. Αν το κάνει από άγνοια πρέπει να ενημερωθεί και υπάρχει κάποια ελπίδα να αλλάξει απόφαση. Αν το κάνει γνωρίζοντας τι σημαίνει αυτή η αγορά τότε κανείς δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. Μεγάλο θέμα που δεν είναι εύκολο να λυθεί αλλά μπορούμε τουλάχιστον να προσπαθούμε ενημερώνοντας κάποιους νέους χομπίστες να ελαχιστοποιούμε αυτό το ποσοστό των αγορών και εσείς από τη μεριά σας αυτού του είδους το πελατολόγιο. Τώρα θα μου πεις δύσκολες εποχές, και έχεις δίκιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 8 Μαρτίου 2012 #8 Share 8 Μαρτίου 2012 (edited) Kριμα απλα για την κακοποιηση της φυσης,κριμα για τα ζωντανα που εκτος απο το χρωμα,στο τελος θα τους αλλαξουν και τις ουρες και τα πτερυγια...Εμεις απλα ας κανουμε κουβεντα οταν μας δινεται ευκαιρια σε φιλους για την σωστη διατηρηση ψαριων,γιατι ακομη και σημερα η γυαλα 5 λιτρων με 5 χρυσοψαρα ειναι ενα δωρακι για παιδι. Έγινε επεξεργασία 8 Μαρτίου 2012 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 8 Μαρτίου 2012 #9 Share 8 Μαρτίου 2012 Τα ειχα δει κι εγω σε καταστημα της Θεσσαλονικη και επαθα πλακα, τοτε εψαχνα να παρω ενυδρειο,ηταν ψιλομακαβριο πραγμα ...τοσο οσο και τα χρυσοψαρακια που βλεπεις μεσα σε τσαντακια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 8 Μαρτίου 2012 #10 Share 8 Μαρτίου 2012 Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις και είμαι σίγουρος οτι ο συγκεκριμένος πελάτης θα εξυπηρετήθηκε από κάποιον άλλο μαγαζάτορα που ήταν πιο πρόθυμος και πιο ψαγμένος από σένα (στις λέξεις πρόθυμος ψαγμένος βάλε εσυ το κατάλληλο επίθετο) Ομως η πραγματικότητα είναι οτι ο αγοραστής είναι αυτός που καθορίζει τη ζήτηση και εδω θέλω να σταθώ. Αν το κάνει από άγνοια πρέπει να ενημερωθεί και υπάρχει κάποια ελπίδα να αλλάξει απόφαση. Αν το κάνει γνωρίζοντας τι σημαίνει αυτή η αγορά τότε κανείς δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. Μεγάλο θέμα που δεν είναι εύκολο να λυθεί αλλά μπορούμε τουλάχιστον να προσπαθούμε ενημερώνοντας κάποιους νέους χομπίστες να ελαχιστοποιούμε αυτό το ποσοστό των αγορών και εσείς από τη μεριά σας αυτού του είδους το πελατολόγιο. Τώρα θα μου πεις δύσκολες εποχές, και έχεις δίκιο Δεν είναι θέμα δύσκολων ή όχι εποχών. Αυτό το πράγμα είναι βασανιστήριο και δεν θα πλουτίσω αν περιμένω να βγάλω 1 - 1,5 ευρώ από κάποιο βασανισμένο ψαράκι. Φαντάσου (ναι.... κοροϊδέψτε όσο θέλετε) ότι από τότε που έγινα χομπίστας δεν έχω ξαναφάει ψάρι. Και δεν το περίμενα και από το συγκεκριμένο παιδί γι΄αυτό και το γράφω. Τέλος πάντων. Το τελειώνω απο πλευράς μου εδώ μην φανεί και σαν διαφήμηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 8 Μαρτίου 2012 #11 Share 8 Μαρτίου 2012 Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 8 Μαρτίου 2012 #12 Share 8 Μαρτίου 2012 Δες και εδώ κάποια άλλα "θαύματα της φύσης" : http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28630&hl=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 8 Μαρτίου 2012 Author #13 Share 8 Μαρτίου 2012 Δες και εδώ κάποια άλλα "θαύματα της φύσης" : http://www.aquazone....l=&fromsearch=1 γεια σου Θόδωρε. το είχα δει αυτό το θέμα . απλά ψάρι <<ταμπέλα >> πρώτη φορά είδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος