manos23 30 Μαρτίου 2012 Author #26 Share 30 Μαρτίου 2012 καλημερα παιδια εχθες μπηκαν οι πρωτη κατικη στο ενυδρειο 1Cryptocentrus Leptocephalus(γκομπη), Amphiprion Clarkii (κλοουν) και 1 αχινος. Αλλα σημερα το οταν ξυπνησα ειδα τον αχινο νεκρο. απο τι μπορει να πεθανε? τα ψαρια ειναι μια χαρα τρεφονται και ειναι κινητικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 30 Μαρτίου 2012 #27 Share 30 Μαρτίου 2012 Είσαι σίγουρος ότι είναι νεκρός? Καλή επιλογή του clown. Απο όσα clown είχα τα clarkii είναι τα αγαπημένα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 30 Μαρτίου 2012 Author #28 Share 30 Μαρτίου 2012 ναι του ειχαν φυγει ολλα τα αγκαθια και ειχε ασπρισει καπως. ειναι ωραιο ψαρι αλλα εγινε κυριος η επιλογη αυτου γιατι θα μπει lion μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 30 Μαρτίου 2012 #29 Share 30 Μαρτίου 2012 Του έκανες καλή προσαρμογή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 30 Μαρτίου 2012 Author #30 Share 30 Μαρτίου 2012 ναι τους εκανα αν δεν τους ειχα κανει θα πεθεναν και τα αλλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 30 Μαρτίου 2012 Author #31 Share 30 Μαρτίου 2012 μερικες φωτο με τον ζωντανο βραχο και τα πρωτα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαρτίου 2012 #32 Share 30 Μαρτίου 2012 Μετα απο ποσο καιρο απο την εισαγωγη του βραχου εβαλες τους κατοικους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 30 Μαρτίου 2012 Author #33 Share 30 Μαρτίου 2012 ο βραχος ηταν ετοιμος στρωμενος τον πηρα απο εμπιστο ατομο που ειναι στο φορουν και τον ειχε σε λειτουργια στο ενυδρειο του. και εβαλα τα ζωντανα μετα απο 2-3 μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 31 Μαρτίου 2012 Author #34 Share 31 Μαρτίου 2012 ενας καινουριος κατοικος μπηκε σημερα και ειναι πανεμορφος! το ονομα αυτου Zebrasoma Veliferum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 31 Μαρτίου 2012 #35 Share 31 Μαρτίου 2012 Από μετρήσεις πως πας? Μήπως βιάστηκες λίγο? Αν και από τι κατάλαβα έχεις καλό δάσκαλο….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 31 Μαρτίου 2012 Author #36 Share 31 Μαρτίου 2012 μια χαρα ειναι η μετρησεις θα τις ανεβασω μολις κανω κανονικη παρουσιαση! καλυτερο δασκαλο δεν μπορουσα να εχω! ο βραχος ηταν σε λειτουργια απο το 2005 με κανενα ιχνος αλγης απανω του και ακολουθω οτι μου πει ο δασκαλος. το ενυδρειο μου τρεχει 1,5 μηνα με το αλλατι αραγονιτη νεκρο βραχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 8 Απριλίου 2012 Author #37 Share 8 Απριλίου 2012 καλησπερα εχθες ειχα αλλους 2 καινουριους κατοικους στο ενυδρειο μου. μια πολυ ομορφη σμερνα Snow Flake Eel, και το αλλο δεν θυμαμαι πως λεγεται !!!!! οριστε καποιες φωτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios816 9 Απριλίου 2012 #38 Share 9 Απριλίου 2012 μη το φορτωνεις πολυ ακομα ειναι νωρις φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 9 Απριλίου 2012 #39 Share 9 Απριλίου 2012 Βιάζεσαι κολλητέ. Λίγο υπομονή να στρώσεις πρώτα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 9 Απριλίου 2012 Author #40 Share 9 Απριλίου 2012 Παιδιά ο βράχος που εχω βάλει ήταν σε λειτουργία απο 2005. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 9 Απριλίου 2012 #41 Share 9 Απριλίου 2012 Βιάζεσαι κολλητέ. Λίγο υπομονή να στρώσεις πρώτα....... Στα είπαν και οι άλλοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2012 #42 Share 9 Απριλίου 2012 Παιδιά ο βράχος που εχω βάλει ήταν σε λειτουργία απο 2005. Ακριβως.Και ειχε βρει τη φορμα και την ισορροπια του στο συστημα που ετρεχε.Ασε λιγο κι εσυ το δικο σου συστημα να ισορροπησει,γιατι ειναι ευκολο να φας την τουμπα,αλλα δυσκολοτερο να σηκωθεις! Το οτι ειναι παλιος ο βραχος σου,αυτο σημαινει πως θα το πετυχεις γρηγοροτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 9 Απριλίου 2012 #43 Share 9 Απριλίου 2012 Ακριβως.Και ειχε βρει τη φορμα και την ισορροπια του στο συστημα που ετρεχε.Ασε λιγο κι εσυ το δικο σου συστημα να ισορροπησει,γιατι ειναι ευκολο να φας την τουμπα,αλλα δυσκολοτερο να σηκωθεις! Το οτι ειναι παλιος ο βραχος σου,αυτο σημαινει πως θα το πετυχεις γρηγοροτερα. Ακριβώς! Δεν σημαίνει ότι είναι και το σύστημα σου έτοιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 9 Απριλίου 2012 Author #44 Share 9 Απριλίου 2012 Παιδιά το ενυδρείο το είχα και έτρεχε κοντά δύο μήνες πριν βάλω οτι δύποτε μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2012 #45 Share 9 Απριλίου 2012 (edited) Φιλε μου Μανο εδω και εδω αλλα λες. Το ενυδρειο το ετρεχες εναμισυ μηνα με νεκρο βραχο απ'οτι εγραψες,και σε διαστημα 10 ημερων εχεις προσθεσει 5 ζωντανα.Απο βιασυνη την εχουμε πατησει ολοι.Δε στα γραφουμε για το κακο σου! Καλη συνεχεια. Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2012 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 9 Απριλίου 2012 #46 Share 9 Απριλίου 2012 η υπομονη ειναι ενα προσον για αυτον που την εχει και χαμενος δεν βγαινει... μην το φορτωνεις κανε μικρα και κοντα βηματα ολα τα παιδια που στο γραψανε δεν στο ειπανε για κακο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 10 Απριλίου 2012 Author #47 Share 10 Απριλίου 2012 Ωραι τα λετε και καλα κανετε παιδια το γνωριζω οτι δεν το λετε για κακο μου απλα ειμαι τις αποψης οτι για να εχεις 1 πετυχημενο ενυδρειο πρεπει να ακους 1 ατομο γιατι αμα ακους πολους και διαφορετικα πραγματα απο τον καθενα τοτε μπερδευεσαι και σιγουρα θα κανεις καποιο λαθος που μπορει να σου αποβει μιρεο! Το ατομο που με βοηθαει με το reef ειναι πολυ εμπειρο και κανω οτι μου λεει και μεχρι στιγμης πανε ολα πολυ καλα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 10 Απριλίου 2012 Author #48 Share 10 Απριλίου 2012 καλησπερα εχθες ειχα αλλους 2 καινουριους κατοικους στο ενυδρειο μου. μια πολυ ομορφη σμερνα Snow Flake Eel, και το αλλο δεν θυμαμαι πως λεγεται !!!!! οριστε καποιες φωτο!!!! τελικα το ονομα αυτου ctenochaetus tominensis Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Απριλίου 2012 #49 Share 10 Απριλίου 2012 ευχομαι να σου πανε ολα καλα,αλλα διαβαζοντας παραπανω πριν απο χρονια ειχα κανει ακριβως το ιδιο λαθος με ιδιο στησιμο οπως εσυ και χρονικα σε στοκαρισμα,και πηρα το μισο ενυδρειο στα χερια....... δεν εχω λογο να αμφισβητω αυτα που πιστευεις για τον φιλο σου,αλλα δεν ειναι απιθανο να κανει λαθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 11 Απριλίου 2012 Author #50 Share 11 Απριλίου 2012 Το θεμα ειναι οτι αφου ο βραχος ηταν ενεργος σε αλλο ενυδρειο αμα δεν εβαζα μεσα σε 3-4 μερες το πολυ ψαρια θα εχανε την βιολογια του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος