Jump to content

Γιατι Φυγανε Καποια Παιδια Απο Συντονιστες ?

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους

θελω να ρωτησω οπως γραφει και ο τιτλος του ποστ

καποια παιδια που ηταν συντονιστες φυγανε ξερεται το γιατι?.....

panos1990

salamander

ΣΤΡΑΤΟΣ

αν ειναι δικη τους αποφαση ειναι σεβαστη

αν οχι τοτε θα πρεπει να δουμε το γιατι..

θεωρω τους παραπανω αξιολογους και πολυ καλους χομπιστες !

για αυτο θα ηθελα να μαθω τι εχει συμβει...

Η αποχώρηση και των τριών που αναφέρεις από την συντονιστική ομάδα ήταν καθαρά δική τους απόφαση - παραίτηση.

Νίκο όπως και στο παρελθόν σε ερώτηση μελών για αποχώρηση παλαιοτέρων συντονιστών όπως και τώρα η απάντηση είναι οτι και οι 3 τους παραιτήθηκαν απο την θέση του συντονιστή και δεν τους έδιωξε κάποιος.Στο παρελθόν απο την θέση του συντονιστή έχουν διατελέσει 25 διαφορετικά και αξιόλογα άτομα μαζι με τα τελευταία 3 παιδιά που αυτήν την στιγμή δεν ανήκουν στο σημερινό δυναμικό του φόρουμ κατι το οποίο γίνετε σε ολα τα φόρουμ παγκοσμίως μιας και η θέση του συντονιστή δεν είναι και η πιο εύκολη

Το θέμα άνοιξε για να σου απαντήσω όπως και αν υπάρχει οποιαδήποτε απορία σου να την ξεκαθαρίσω.

Νίκο όπως και στο παρελθόν σε ερώτηση μελών για αποχώρηση παλαιοτέρων συντονιστών όπως και τώρα η απάντηση είναι οτι και οι 3 τους παραιτήθηκαν απο την θέση του συντονιστή και δεν τους έδιωξε κάποιος.Στο παρελθόν απο την θέση του συντονιστή έχουν διατελέσει 25 διαφορετικά και αξιόλογα άτομα μαζι με τα τελευταία 3 παιδιά που αυτήν την στιγμή δεν ανήκουν στο σημερινό δυναμικό του φόρουμ κατι το οποίο γίνετε σε ολα τα φόρουμ παγκοσμίως μιας και η θέση του συντονιστή δεν είναι και η πιο εύκολη

Το θέμα άνοιξε για να σου απαντήσω όπως και αν υπάρχει οποιαδήποτε απορία σου να την ξεκαθαρίσω.

Αυτολεξει ναι δεν εγινε ετσι.Εγινε με φτυαρι γκασμα και μαχαιρι!!!!

Δεν σε έδιωξα άλλα παραιτήθηκες για τους δικούς σου λόγους που ενστερνίζομαι άλλα και δεν συμφωνώ...

Θαναση,το δαχτυλο δεν μπορει να μας κρυψει.Ειμαστε μεγαλυτεροι,πως να το κανουμε.Ειδες οτι μεχρι σημερα δεν ασχοληθηκα με το θεμα,κι ουτε θα εγραφα στο ποστ του Νικου.

Αλλα εδω σβηνουμε τραγουδια,και ενημερωσεις καταστασης.Στο κλειδωμα θα κολλουσαμε;

Αθανασιε,καποια στιγμη οταν σπειρεις ανεμους,θα θερισεις θυελες..................

καλησπερα και εγω ειχα την ιδια απορια γιατι εφυγε ο στρατος και τα αλλα παιδια,κακος που εφυγαν ηταν πολλυ καλη συντονιστες ..

καλησπερα και εγω ειχα την ιδια απορια γιατι εφυγε ο στρατος και τα αλλα παιδια,κακος που εφυγαν ηταν πολλυ καλη συντονιστες ..

Αγαπητέ φίλε συμφωνώ μαζί σου οπως και για όλους όσους έχουν διατελέσει συντονιστές στο παρελθόν και για τα άτομα που ανήκουν αυτήν την στιγμή στην συντονιστική μας ομάδα.Όλοι τους ηταν και ειναι επιλογές μου με γνώμονα την καλυτέρευση του φόρουμ και την βοήθεια των μελών μας.

Δυστυχώς αν κάποιος κρίνει οτι για τους δικούς του λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει απο αυτήν την θέση δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλο μιας και μιλάμε για εθελοντική θέση,απλα εύχομαι όπως νομίζω και ολοι εσείς να συνεχίσουν να βοηθάνε και απο την θέση του μέλους οπού και θα συνεχίσει να έχει ανάγκη το ΑΖ μας...

Αγαπητέ φίλε συμφωνώ μαζί σου οπως και για όλους όσους έχουν διατελέσει συντονιστές στο παρελθόν και για τα άτομα που ανήκουν αυτήν την στιγμή στην συντονιστική μας ομάδα.Όλοι τους ηταν και ειναι επιλογές μου με γνώμονα την καλυτέρευση του φόρουμ και την βοήθεια των μελών μας.

Δυστυχώς αν κάποιος κρίνει οτι για τους δικούς του λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει απο αυτήν την θέση δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλο μιας και μιλάμε για εθελοντική θέση,απλα εύχομαι όπως νομίζω και ολοι εσείς να συνεχίσουν να βοηθάνε και απο την θέση του μέλους οπού και θα συνεχίσει να έχει ανάγκη το ΑΖ μας...

Ωραιο το μπαλακι που πεταξες,αλλα σε μενα δεν................ειμαι παλια π........

Να πω και εγώ την γνώμη μου πάνω στο θέμα.

Το ερώτημα που έθεσε ό φίλος μας στο θέμα δεν μπορεί να απαντηθεί με μια πρόταση.

Είναι άκρος φυσιολογικό σε ένα φόρουμ να έρχονται νέοι συντονιστές και να φεύγουν κάποιοι άλλοι (και να ξανά έρχονται) τα αίτια και οι λόγοι συνήθως είναι σύνθετη και δεν αφορούν άμεσα τα μέλη αλλά έμμεσα για αυτό και δεν θα κάνω αναφορά στα αίτια.

Γενικά όμως ένα φόρουμ κρίνεται από την δουλειά που κάνουν οι εκάστοτε συντονιστές και λιγότερο από την συμπεριφορά των μελών του. Πάει το φόρουμ καλά, γράφονται άρθρα, γίνεται δουλειά, υπάρχει φρεσκάδα, και νέες ιδέες που εξιτάρουν και προωθούν τα μέλη να γράψουν και να ξεφύγουν από τα καθημερινά προβλήματα, αν ναι τότε η ομάδα των εκάστοτε συντονιστών επιτελή το έργο της σωστά. Οι κριτές για το αν οι συντονιστές κάνουν σωστή δουλειά είναι πάντοτε τα μέλη.

Εκτός από τα παραπάνω ένα επιπλέον έργο των συντονιστών είναι και η προστασία του φόρουμ από θέματα που μπορούν να προκαλέσουν ένταση.

Για αυτό υπάρχουν οι κανόνες που επιτρέπουν τους συντονιστές να κλειδώνουν – λογοκρίνουν – διάφορα θέματα που θεωρούν ότι μπορούν να βλάψουν το φόρουμ, η να αναστατώσουν το φόρουμ.

Εδώ θα έλεγα είναι και η μαγκιά του συντονισμού. Μερικές φόρες κάποια θέματα κλειδώνουν αμέσως από υπέρμετρο ζήλο, από λάθος εκτίμηση και από διάφορους άλλους λόγους όπου στην ουσία βγάζουν προς τα έξω την δυναμική και την αξία μιας ομάδας που λέγονται συντονιστές.

Δυστυχώς στο παρελθόν στο παρόν και μάλλον και στο μέλλον οι συντονιστές κατά καιρούς πήραν λάθος αποφάσεις για κάποια χψ θέματα πιστεύοντας ότι τα μέλη του φόρουμ δεν μπορούν να κάνουν μια κόσμια συζήτηση κλειδώνοντας και κατά άλλους λογοκρίνοντας τα θέματα που κρίνουν ότι είναι πηγή εντάσεων.

Γενικά πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μια κόσμια συζήτηση πχ πολιτικού περιεχομένου ή οτιδήποτε άλλο που υπάρχει αντιπαράθεση.

Εγώ είμαι υποστηρικτής των ανοιχτών συζητήσεων σε όλους τους τομής και στις αντιπαραθέσεις αρκεί να γίνονται πάντοτε με κόσμιο τρόπο.

Γενικά ένα φόρουμ δεν πρέπει να φοβάται την αρνητική κρητική αλλά να την αντιμετωπίζει ανοιχτά με μοναδικό σκοπό την βελτίωσή του.

Πιστεύω πως η πλειοψηφία των μελών αυτού του φόρουμ μπορεί να κρίνει αν εδώ έχει γίνει δουλειά στο παρελθόν, στο παρόν, και αν έχει δυναμική για το μέλλον.

Ότι και να λέω εγώ σαν μονάδα ότι και να λένε οι συντονιστές σαν ομάδα στο τέλος αυτό που θα ανεβάσει ή θα κατεβάσει ένα φόρουμ είναι τα μέλη του και αυτό εξαρτάτε κατά πολύ από την αξία των συντονιστών.

Ας αφήσουμε λοιπόν τους συντονιστές να κάνουν το έργο τους και να ανεβάσουν το φόρουμ ακόμη ποιο ψηλά.

φιλε Θαναση ξερεις πολυ καλα οτι σε εκτιμω ιδιαιτερα!

εισαι ενα παρα πολυ καλο παιδι (οσοι σε εχουν γνωρισει καταλαβαινουνε τι λεω..)

και με πολλες γνωσεις σε οτι αφορα την υδατινοι ζωη

εδω ομως θα ηθελα να κανω μια μικρη επισημανση και επειδη καταλαβαινω το ποσο δυσκολο ειναι να εχεις σε μια ισορροπια το φορουμ

μιας και ειναι δυσκολη η θεση σου σαν Διαχειριστης

θα πω μια εκφραση που την λεω αρκετα συχνα ¨¨

"" ολοι οι καλοι χωρανε ""

πρεπει μεταξυ μας να ειμαστε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ειδικα στο σημερα που ολοι μας περναμε δυσκολα στα οικονομικα μας

και απο της λιγες διεξοδους που μας εχουνε απομεινη ειναι το χομπυ μας το ΕΝΥΔΡΕΙΟ !

που μεσα απο το φορουμ προσπαθουμε να ξεχασουμε τα καθημερινα προβληματα τα οποια δεν ειναι και λιγα..

ετσι λοιπον θα ηθελα καλοπροαιρετα να σου πω το εξης΄΄ παιδια που εχουν της γνωσης, την θεληση ,να μην φεβγουν απο την συντονιστικη ομαδα του AZ .

για παραδειγμα ο ΣΤΡΑΤΟΣ δεν ειναι απλα ενας χομπιστας ..(19310 απαντησ. το δειχνουν) η γνωσεις του ειναι πολυτιμες για πολλα παιδια που ξεκινανε τωρα!

και με μεγαλη προσφορα στο συνολο του ΑΖ

θεωρω οτι ειναι ενα αναντικαταστατο μελος για το ΑΖ

οπως το ιδιο ακριβως θα ελεγα και για τα υπολοιπα παιδια panos1990, salamander

βρες λοιπον φιλε μου καλε την φορμουλα να γυρισουν ολοι πισω στην μεγαλη οικογενεια του ΑΖ

και μεσα απο αυτο το ποστ την επιστροφη τους στα συντονιστηκα!!

με σεβασμο και εκτιμηση

Νικος

Και δεν είναι μόνο αυτοί που φύγανε, έχουμε πολλούς που αποχώρησαν τους τελευταίους μήνες.

Όσο για τις τελευταίες αποχωρίσεις, δεν φύγαμε επειδή το θέλαμε, αλλά επειδή αναγκαστήκαμε με τις καταστάσεις.

Ένας λόγος για εμένα; Δες αυτούς που γύρισαν και γράφουν. Κλίκες.

Ευτυχώς η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και θα πάνε το φόρουμ πιο μπροστά. :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - Panos1990

το post σου ηταν άκρος προσβλητικό για το φόρουμ,εμένα,τα μέλη και την συντονιστική ομάδα και δεν έχει καμιά θέση εδώ....

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να σπιλώνεις έτσι άτομα......

Έγινε επεξεργασία - TAN

ΛΥΠΑΜΑΙ

Το μονο που θα ηθελα να γραψω ειναι αυτο το συναισθημα που μου βγενει τωρα,αλλα οσοι με διαβαζουν θα ξερουν οτι ειχα ανοιξει εγω ενα αντστοιχο θεμα το καλοκαιρι,και τοτε ειχα παρει καποιες θεσεις,οποτε και τωρα θεωρω οτι πρεπει να ξαναπαρω θεση για το ιδιο θεμα αλλα με αλλα προσωπα τωρα,για να νιωθω εντιμος απεναντι στο παιδι μου αρα στον εαυτομου.

Το προβλημα του νεοελληνα ειναι οτι χασαμε την επικοινωνια στον βωμο του ΕΓΩ απο το ΕΜΕΙΣ,αν μπορουσαμε να επικοινωνισουμε εντιμα ,καθαρα ,ολα αυτα που συμβαινουν στην Πατριδα μας και κατα συνεπια στο φορουμας,δεν θα συνεβαιναν.Παψαμε να ειμαστε ανεκτικοι με ολους και ολα.Φεραμε την Δημοκρατια στα μετρα τα δικα μας,και ξεχασαμε οτι ενα απο τα μεγαλυτερα προσοντα της ειναι ο σεβασμος και η ανεκτικοτητα στην μειοψηφια.Θα μπορουσα να γραφω σεντονια αλλα παω στο ζουμι τωρα.

Αγαπητε Χρηστο.

Προσυπογραφω ολα αυτα που γραφεις και με τα δυο χερια μου.Εδω δηλωνω στους φιλους,ειναι οτι ,πρωτη φορα συμφωνω με τον Χρηστο σε ενα μη ενυδρειακο θεμα.Το λεω αυτο γιατι τοτε που ηταν συντονιστης,σε διαφορα ζωντανα θεματα ,που ειχα συμμετοχη η τα ανοιγα εγω τα κλειδωνε.

Και σε ρωτω αγαπητε Χρηστο,γιατι εμεις οι δυο ,με διαφορετικες προσεγγισεις στα θεματα δεν μπορουμε να συνυπαρχουμε?Και θα σου φερω ενα αντιστοιχο παραδειγμα με αλλον συντονιστη που ειχα.

Με τον Νικο (Stronboter),διαφωνουσα και διαφωνω σε πολλα πολιτικοοικονομικα θεματα,αλλα η κουβεντες που εκανα μαζι του ηταν παντα επικοδομιτικες και δημιουργικες.Ποτε δεν με απειλισε επιδη ηταν συντονιστης,και γιαυτο αν θα δεις το προφιλ μου τον εχω φιλο μου,γιατι σεβομαι τα πιστευω του ,που τα υπερασπιζετε σταθερα διχως να το παιζει ,αλλα ειναι ο ευτας του.

Σου ζητω συγνωμη που φερνω σαν παραδειγμα εμας,αλλα νιωθω οτι τα πραγματα αγριευουν,το φορουμ κοπηκε στα δυο ,και ολοι πρεπει να βαλουμε ενα χερακι,να ξαναγυρισουμε στις παλιες καλες εποχες,Βαλτε ολοι νερο στο κρασι σας ,αφηστε στην ακρη τις διαφωνιες σας,και καντε αυτο που ξερετε καλα,να μας συμβουλεβετε για να φτιαχνουμε εμεις σωστα ενυδρεια.

Ολοι ειμαστε ο ενας κρικος αυτης της αλυσιδας που λεγετε Aqua zone

Ας αναθεωρησουμε ολοι καποια πραγματα,να γινει το φορουμ μας ποιο ανοικτο και ανεκτικο,ας αφησουμε τους εγωισμους και να συνεχισουμε πολιτισμενα για το καλο του αγαπημενου μας χομπι και το πολυαγαπημενο μας φορουμ.

Ο μονος που δεν φτεει ειναι ο Admin μας,(και μην το παρετε σαν γλυψιμο,δεν το εχω κανει ποτε)που τον βαλαμε οι γαλατες και οι ρωμαιοι στην μεση.

Αγαπητε Admin μου,ξερεις την αποψη μου για τους ηγετες,Τωρα ειναι η ωρα σου

.

Νίκο και αναφέρομαι σε εσένα που άνοιξες το θέμα και ξέρεις οτι σε εχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση όπως καταλαβαίνεις το θέμα αναγκάζομαι να το κλειδώσω από την στιγμή που κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν κανένα σκοπό να κάνουν διάλογο άλλα μόνο να προσβάλουν άτομα και συνειδήσεις.Τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση εδώ που θέλουμε να κάνουμε το χόμπι μας απλά και καθαρά....

Όποιος δεν μπορεί να κατανοήσει το παραπάνω με απλά και κατανοητά λόγια απο εμένα στο κάλο....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...