sailor247 6 Μαρτίου 2012 #1 Share 6 Μαρτίου 2012 γεια σας!θα ηθελα να προσθεσω στο ενυδρειο μου φυτα με τελικο στοχο ολο φυτεμενο.τι παχος υποστρωματος πρεπει να βαλω και ποσο υποστρωμα πρεπει να αγορασω.προς το παρων μεσα εχω 8 κιλα χαλικι.οι διαστασεις του ενυδρειου ειναι 80-35-40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 7 Μαρτίου 2012 #2 Share 7 Μαρτίου 2012 Θα χρειαστείς περίπου 10 κιλά για 3 πόντους πάνω κάτω ύψος. Μπορείς να αγοράσεις μόνο ψιλή άμμο αν θέλεις να κάνεις ένα καλό φυτεμένο και να μην μπείς σε κόπο και έξοδα να αγοράσεις και υπόστρωμα. Αν όμως θέλεις να βάλεις και υπόστρωμα τότε το μοιράζεις στην μέση, δηλαδή 5 και 5 κιλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 7 Μαρτίου 2012 #3 Share 7 Μαρτίου 2012 Από πού πήρες το ενυδρείο;, γιατί θέλω να πάρω και εγώ ένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 7 Μαρτίου 2012 #4 Share 7 Μαρτίου 2012 για φουλ φυτεμένο με απαιτητικά φυτά στο ρίζωμα πρέπει να έχεις σύνολο βυθού 7 εκατοστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 8 Μαρτίου 2012 Author #5 Share 8 Μαρτίου 2012 Από πού πήρες το ενυδρείο;, γιατί θέλω να πάρω και εγώ ένα... Απο ενα μεγαλο pet-shop στον παραδρομο του Κηφισου στον Ρεντη.Ειναι πρασινο απεξω και γραφει PET MARKET KOSTIS MANOS.εχει καποιες προσφορες σε ενυδρεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 8 Μαρτίου 2012 Author #6 Share 8 Μαρτίου 2012 (edited) Θα χρειαστείς περίπου 10 κιλά για 3 πόντους πάνω κάτω ύψος. Μπορείς να αγοράσεις μόνο ψιλή άμμο αν θέλεις να κάνεις ένα καλό φυτεμένο και να μην μπείς σε κόπο και έξοδα να αγοράσεις και υπόστρωμα. Αν όμως θέλεις να βάλεις και υπόστρωμα τότε το μοιράζεις στην μέση, δηλαδή 5 και 5 κιλά. οποτε το χαλικι το πεταω??και εχω ηδη αγορασει 5 kg υποστρωμα για να βαλω Έγινε επεξεργασία 8 Μαρτίου 2012 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 9 Μαρτίου 2012 #7 Share 9 Μαρτίου 2012 Αφού αγόρασες το υπόστρωμα προχώρα έτσι. Μην το πετάς. Στρώσε από πάνω το χαλίκι και φύτεψε κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 9 Μαρτίου 2012 Author #8 Share 9 Μαρτίου 2012 Αφού αγόρασες το υπόστρωμα προχώρα έτσι. Μην το πετάς. Στρώσε από πάνω το χαλίκι και φύτεψε κανονικά. ok!ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 19 Μαρτίου 2012 #9 Share 19 Μαρτίου 2012 Υπόστρωμα για φυτά και άμμος δεν πάνε μαζί.Με υπόστρωμα μόνο χαλίκι μπορείς να βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 19 Μαρτίου 2012 Author #10 Share 19 Μαρτίου 2012 Υπόστρωμα για φυτά και άμμος δεν πάνε μαζί.Με υπόστρωμα μόνο χαλίκι μπορείς να βάλεις. δεν ειπα για υποστρωμα και αμμο.ειπα οτι εχω χαλικι και αγορασα και υποστρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios_ 19 Μαρτίου 2012 #11 Share 19 Μαρτίου 2012 Τότε προχώρα το με αυτά που ήδη έχεις.Για ένα ΄πάχος όμως περί τα πέντε εκατοστά θα χρειαστείς 14 κιλά στρώμα.Οπότε μάλλον ορικά είσαι με 8 κιλά χαλίκι και 5 για υπόστρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος