ggolemis 17 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 17 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά ποιά η γνώμη σας γιαυτό; http://www.algone.com/store/product_info.p...;products_id=28 Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 17 Δεκεμβρίου 2006 #2 Share 17 Δεκεμβρίου 2006 Όλα σε ένα... Τί να πώ; Για τις φωτογραφίες "πρίν-μετά" που βρίσκω κάτω δεξιά του link που παραθέτεις,δεν θέλω να σχολιάσω.Απλά δε νομίζω πως μπορούν να πείσουν. Μόνο με δοκιμή του προϊόντος θα πειθόμουν. Απλά μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 18 Δεκεμβρίου 2006 #3 Share 18 Δεκεμβρίου 2006 Όλα σε ένα... Τί να πώ; Για τις φωτογραφίες "πρίν-μετά" που βρίσκω κάτω δεξιά του link που παραθέτεις,δεν θέλω να σχολιάσω.Απλά δε νομίζω πως μπορούν να πείσουν. Μόνο με δοκιμή του προϊόντος θα πειθόμουν. Απλά μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 19 Δεκεμβρίου 2006 #4 Share 19 Δεκεμβρίου 2006 Όλα σε ένα... Τί να πώ; Για τις φωτογραφίες "πρίν-μετά" που βρίσκω κάτω δεξιά του link που παραθέτεις,δεν θέλω να σχολιάσω.Απλά δε νομίζω πως μπορούν να πείσουν. Μόνο με δοκιμή του προϊόντος θα πειθόμουν. Απλά μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό! θα συμφωνήσω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος